Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για ενα πραγμα μονο ειπα μου αρεσε το win phone, οι χαρτες here drive εκει υπαρχει καλη δουλεια 

To Nokia Here όμως δεν είναι της Μ$ αλλά της Nokia και τώρα πια υπάρχει και για android οπότε δεν είναι στα υπέρ των win phone :P

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μακριά απο official YouTube.

MyTube, πολύ καλύτερο. No ads. Παίζει μουσική στο background. Και κανεις και downloads.

Είναι λάθος τα tiles στα τηλέφωνα;

Δηλαδή είναι προτιμότερο να έχεις έναν αριθμό απο μια ειδοποίηση στην γωνία της κάθε app χωρίς να ξέρεις τι ειδοποίηση είναι;

Μια χαρά είναι τα tiles, με χρώματα ή διαφανές. Σε ότι μέγεθος θες. Και μπορείς να βλέπεις πληροφορίες χωρις να ανοίγεις καν την εφαρμογή. (και που να δεις τα dynamic tiles που θα σκάσουν με τα 10 η λίγο πιο μετά).

Επίσης το ότι αλλάζεις luncher δεν πάει να πει κάτι.

Εμένα πχ μου την έσπαγε που το android μου είχε άθλιο θέμα απο μόνο του και έπρεπε να ψάξω να βρω ένα καλό. Τα WP είναι απο μονα τους πολύ ωραία με μερικές παραμετροποιησεις για να αλλαζεις πράγματα και δεν χρειάζεται να ψάχνεις κάθε κάθε τρείς και λίγο launcher. Προσωπική άποψη πάντα.

Και επίσης, αν ψαχνόσουν λίγο σε wpcentral κλπ θα έβλεπες πως δεν είναι η μερα με την νύχτα με το αντροιντ. Αντιθέτως.

:)

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να έρθω σε αντπαράθεση για τα WP άλλωστε χρόνια τώρα Χειρίζομαι Windows και βγάζω τα προς το ζην το σωστό όμως να λέγεται, το wp os δεν είναι τελειοποιημενο θέλει δουλειά ακόμα. Εντάξει 4-6 χρόνια ίσως ακούγεται υπερβολικό αλλά να μην ξεχνάμε ότι όλοι εξελίσσονται ταυτόχρονα. Εγώ απλά σκυλοβαρεθηκα μιας και σε όλη την περίοδο που είχα wp δεν έγινε και κάτι συναρπαστικό (ούτε σε developer Mode που παίρνεις τα beta updates νοριτερα) . Οποτε ας κάνει το κύκλο του σαν os και εδώ είμαστε. σαν καταναλωτής εγώ θα το τιμήσω πρώτος :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να έρθω σε αντπαράθεση για τα WP άλλωστε χρόνια τώρα Χειρίζομαι Windows και βγάζω τα προς το ζην το σωστό όμως να λέγεται, το wp os δεν είναι τελειοποιημενο θέλει δουλειά ακόμα. Εντάξει 4-6 χρόνια ίσως ακούγεται υπερβολικό αλλά να μην ξεχνάμε ότι όλοι εξελίσσονται ταυτόχρονα. Εγώ απλά σκυλοβαρεθηκα μιας και σε όλη την περίοδο που είχα wp δεν έγινε και κάτι συναρπαστικό (ούτε σε developer Mode που παίρνεις τα beta updates νοριτερα) . Οποτε ας κάνει το κύκλο του σαν os και εδώ είμαστε. σαν καταναλωτής εγώ θα το τιμήσω πρώτος :)

Δεν υπαρχει κυκλος για τα wp.Τελειωνουν με τα windows 10!

Απο εκει και περα σαν developer γραφεις το app σου,για 3ης πλατφορμες ταυτοχρονα=pc/laptop/tablet +smartphones + xbox1!

Η MS ΟΦΕΙΛΕΙ και στις 3ης πλατφορμες να ισχυουν τα ιδια δεδομενα και οτι χρειαζεται να ξεκλειδωθει,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να ξεκλειδωθει,αν θελει να πετυχει αυτο που ξεκινησε!

Δημοσ.

Ξανακυμισου μάγκα Έλληνα και όταν φτάσουμε θα σε ξυπνήσουμε, αληθια εσύ σε ποια εταιρία έχεις τις μετοχές σου?

Για την ιστορία μέσα Ιουνίου τα ξαναλέμε με αναβαθμησμενο 525 και ένα νέο 6ιντσο στιλ 1320 με αληθινά γρήγορο επεξεργαστή και αυτό με 3 φορές λιγότερα λευτα από όσα δίνεις εσύ για το μήλο σου.

Κατηγορείς τον άλλο για μετοχές ενώ γράφεις απλά ένα ευχολόγιο που δεν στηρίζεται πουθενά.

Δημοσ.

με τον opera δεν νομιζω πως μπορεις να δεις βιντεο youtube κτλ.ο οπερα ειναι για μικρη καταναλωση δεδομενων σε διαφορα σαιτ

για ενα πραγμα μονο ειπα μου αρεσε το win phone, οι χαρτες here drive εκει υπαρχει καλη δουλεια

viber ,skype ειναι οτι χειροτερο οποτε δεν υπαρχει ακομα λογος να ξανα-αγορασω win phone.δεν εχω και κανενα λουμια των 500 € αλλα το 520 πριν την αναβαθμιση στα 8,1 κρατουσε 2 μερες η μπαταρια,τωρα μια μερα με δυσκολια

εκανα hard reset εκανα τα παντα αλλα τυχαινει να συμβαινει σε αλλους 4 φιλους,οποτε δεν βλεπω εναν λογο να ξανα αγορασω νοκια,πλεον ms

Δεν φταίει το κινητό. Αλα η χρήση που του κανεις σε σχέση με την μπαταρία του.

Αγόρασε κάποιο με μεγαλύτερη μπαταρία λοιπόν.

Απλή λογική

Δημοσ.

Δεν φταίει το κινητό. Αλα η χρήση που του κανεις σε σχέση με την μπαταρία του.

Αγόρασε κάποιο με μεγαλύτερη μπαταρία λοιπόν.

Απλή λογική

Δεν είπε οτι φταίει το κινητό αλλά η αναβάθμιση του.

Δημοσ.

επειδή ρώτησε  κάποιος παραπάνω , όχι η sinology δεν έχει βγάλει ακόμη app για windows , αλλά θα το κάνει γιατί στα forums έχει φάει αρκετό κράξιμο .

Btw , τα apps της για ios και android πολύ καλά , καλογραμμένα και εύκολα στη χρήση, τυπικά sinology .

Δημοσ.

Βλέπω ότι στο τάμπλε με τα παράθυρα έχει λιγότερες εφαρμογές από ότι στο νόκια 635 για παράδειγμα..

Δημοσ.

Να σε ρωτησω κατι.

Την δυνατοτητα να κατεβαζεις mp4&mp3 απο το youtube,την θες ή οχι?

Γιατι για να ερθει official app του you tube στα wp,η google θα ζητησει να αφαιρεθει αυτη η δυνατοτητα(download) απο ΟΛΕΣ τις 3rd party youtube εφαρμογες που υπαρχουν σημερα στα wp.

Γι'αυτο προσεχουμε τι ζηταμε!

μια πλατφόρμα για να θεωρηθεί ανταγωνιστική πρέπει να διαθέτει official  apps και να προσελκύει αρκετούς developers προσωπική μου άποψη αυτη. το youtube οπως και να το κανουμε πρέπει να εκπροσωπείται και αυτό στο store με official app.αν και είμαι χρήστης 8.1 τα οποία θεωρώ υπέροχα σαν λειτουργικό, το store δεν πιστεύω ότι πάσχει από πολλές ελλείψεις αλλά από ποιότητα σε ορισμένες επίσημες εφαρμογές οπως πχ προείπα instagram viber κλπ

Δημοσ.

Με τα windows 10 πολύ πιθανό να δούμε ενσωμάτωση exe(desktop)εφαρμογών στο windows store ως μια ενιαία βαςη όλων των windows εφαρμογών/προγραμμάτων.

http://www.anandtech.com/show/8705/windows-10-technical-preview-first-impressions-the-return-of-the-desktop/2

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

οσο και να προσπαθουν το store στα WP σε σχεση με το android ειναι μερα με τη νυχτα

ναι και ομως χρειαστηκα εφαρμογη που να μου δειχνει και να με προειδοπειει για το χρονο βρασης αυγου

2 αχρηστες βρηκα στα wp ενω στο android ειχα επιλογη απο τουλαχιστον 15

ps για το παραδειγμα μου μην τρεξετε καποιοι να σχολιασετε αρνητικα το φερνω ως παραδειγμα για το τι μπορει να ψαχνει καποιοιος και που και πως μπορει να το βρει.....

Δημοσ.

Παιδιά όσο κι αν θέλω να μου αρέσουν τα WP δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο. Και το ίδιο ισχύει και για 9/10 κατόχους κινητών παγκοσμιως που έχουν κάποιο άλλο λειτουργικό.

Κατά την γνώμη μου το μεγαλύτερο πρόβλημα των WP δεν είναι η έλλειψη apps αλλά η απουσία ευελιξίας του ίδιου του λειτουργικού. Πχ εναλλακτικοί launcher δεν υπάρχουν, εναλλακτικοί browser δεν υπάρχουν κτλ και όπου υπάρχουν εναλλακτικές εφαρμογες είναι ελάχιστες και χωρίς φοβερές αξιώσεις.

Άρα όπως και με την Apple οι δυνατότητες παραμετροποιησης είναι ελάχιστες αν όχι αδυνατες. Εκεί όμως υπάρχει ένα τεράστιο app store με πολύ ποιοτικές εφαρμογές.

Και φυσικά υπάρχει πολύ μικρή ποικιλία διαθέσιμων συσκευών τουλάχιστον εκτός των Nokia (RIP) με τους μεγάλους κατασκευαστες να έχουν από ελάχιστες έως καμία WP συσκευές.

Αν τώρα με την πολυαναμενομενη ενοποίηση αλλάξει κάτι θα δείξει αλλά όντας χρήστης των W8 σε tablet με Ι5 από την πρώτη σχεδόν μέρα κρατάω πολύ μικρό καλάθι καθώς εκτός του ΙΕ δεν χρησιμοποιώ καμία άλλη Modern εφαρμογή καθώς η ποιότητα τους είναι για κλάματα.

Τελοσπαντων μακάρι να ανέβουν κι άλλο όλες οι πλατφόρμες και να ενταθει ο ανταγωνισμός γιατί είναι προφανώς υπέρ των χρηστών απλά νομίζω ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους...εγώ έχω μία απορία την οποία έχω χρόνια τώρα....

Η apple ενοποίησε το λειτουργικό της mobile - desktop (από την αρχή του ios έδειξε της προθέσεις τις προκειμένου οι χρήστες να απολαμβάνουβ ένα επίπεδο εμπειρίας χρήσης)

Η microsoft αν και κοιμήθηκε λίγο παραπάνω κατάλαβε ότι προς τα εκεί πρέπει να στραθεί και ενώ μπορούσε να το κάνει 5 χρόνια πίσω, τουλάχιστον το κάνει τώρα. Μην ξεχνάμε ότι είναι και θα παραμείνει για πολλά χρόνια πρώτη στο μερίδιo desktop users (είτε από επιλογή των users είτε επειδή όλες οι εταιρίες δουλεύουν windows).

Η google από την άλλη έχει φτιάξει ένα απιστεύτο λειτουργικό αλλά δεν έχει με τι να το ενοποίησει και προφανώς σε βάθος χρόνου αν

δεν πάρει ικανή μερίδα desktop λειτουργικού τότε χρήστες θα φύγουν προς windows phone γιατί πως να το κάνουμε θα τους είναι πιο εύχρηστο και πιο συμβατό με το desktop τους.

Βάση των παραπάνω, κατά την γνώμη μου η microsoft είναι μια χαρα με τις 500000 εφαρμογές αν υπολογίσει κανείς και το χρονικό διάστημα. Έχει δύναμη, είναι γίγαντας, αν το παίξει καλά το παιχνίδι μπορεί να εκτοπίσει εύκολα ανταγωνιστές. Θα αφήσει, όπως έκανε και πολύ παλιότερα, άλλους να δινουν τσάμπα λειτουργικά, και αυτή θα θυσαυρίζει.

Sent from my iPhone using Insomnia

Η απορία....αν και εκτός τοπικ....θα καταφέρει να πάρει μερίδιο desktop users η google εν καιρώ με κάποιο λειτουργικό ή θα αναπτυχθεί το android για desktop?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Η ενοποίηση που αναφέρεις υπάρχει ήδη σε επίπεδο εφαρμογών εδώ και καιρό. Λίγο πολύ ότι χρειάζομαι από άποψη παραγωγικοτητας στο κινητό μου το έχω ήδη ενώ από άποψη Web, media κτλ δεν τίθεται καν λόγος.

Άρα αυτή η ενοποίηση που αναφέρει η MS ή που ήδη προσφέρει η Apple πως ακριβώς υλοποιείται; Γιατί πχ legacy εφαρμογές δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσω στο κινητό μου ενώ όπως έγραψα και πιο πριν Modern εφαρμογές δεν χρησιμοποιώ.

Άρα και το λέω χρησιμοποιώντας το κινητό μου και ως εργαλείο δουλειάς δεν μου λείπει τίποτα αυτή την στιγμή. Email client έχω, συγχρονισμό ημερολογιων, επαφών, tasks κτλ έχω, MS Office και εναλλακτικές έχω, Lync και εναλλακτικές έχω, Dropbox, One Drive κτλ έχω.

Αν τώρα μου ξεφεύγει κάτι και η υλοποίηση της MS προσφέρει κάτι διαφορετικό αυτό μένει να το δούμε αλλά ειλικρινά ήδη έχει κάνει βήματα πίσω στα αναμενόμενα W10 ενώ όπως ήδη έγραψα οι υπάρχουσες Modern εφαρμογές είναι για κλάματα.

Αναμένουμε λοιπόν κι αν με το καλό αλλάξει κάτι εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα πάω προς MS.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ σε όσα λες. Αλλά εδώ μέσα όταν μιλάμε κάνουμε συχνά ένα λάθος. Το κάνω και εγω πολλές φορές και πολλοί εδώ μεσα. Θεωρούμε για κάποιο λόγο οτι η πλειοψηφία κατέχει τις γνώσεις μας πάνω στην τεχνολογία και ιδιαίτερα σε σχέση με τα λειτουργικά (μιας και έχουμε αυτή την κουβέντα). Ξεχνάμε όμως οτι η πλειοψηφία του κόσμου που επιλέγει θέλει κάτι απλό και σύγχρονο το οποίο να κάνει την δουλειά του χωρίς πολλά πολλά. Δεν έχουν όλοι τις απαραίτητες γνώσεις, ούτε το ψάχνουν τόσο πολύ, άλλοι δεν έχουν και τον χρόνο, άλλοι προτιμούν να πληρώσουν για να κάνουν την δουλειά τους ακομα και αν υπαρχει πιο δίπλα το ίδιο πράγμα τσάμπα. Η apple πχ εστίασε σε αυτή την μερίδα για να φέρει τα πάνω κάτω με το iphone. Το ίδιο συμβαίνει και με το OS X. Αλλοιμονο αν περίμεναν οι εταιρίες να βγάλουν λεφτά απο μερικούς σαν και εμάς κολλημένους ή χομπίστες.

Ένα παράδειγμα θα πω...το onedrive....δίνει τώρα και καμπόσο καιρό δωρεάν 30 gb. Δεν το ξέρει άνθρωπος....εμείς το ξέρουμε αλλά ρωτά το φιλαράκι σου που δεν πολύ ασχολείται αν το ξέρει και αν θα του ελυνε τα χέρια αντί να πληρώνει συνδρομή σε άλλους για ανάλογες χωρητικότητες. (Αν πληρώνει, γιατί βαρέθηκα προσωπικά να με ρωτάνε διάφοροι....ρε συ εχει γεμίσει το κινητό....τι να κάνω;;;;;;;;;;........τα έχουμε ζήσει όλοι πιστεύω)

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...