Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα λαπτοπ (windows 8.1) ένα surface pro ένα desktop pc τα οποια και χρησιμοποιώ στην δουλειά μου. μέχρι πριν λίγο καιρό είχα για τηλ ένα Samsung ativs για ~1 χρόνο. Αποφάσισα λοιπών να πάρω to Samsung το s5. Δεν καταλαβαίνω για ποιο delay μιλάτε το τηλέφωνο είναι πύραυλος για να μην μιλήσω για system apps κάθε τρεις μέρες αλλάζω launcher έτσι για πλάκα. Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια διαφορά. Δουλεύω με προϊόντα Windows από όσο θυμάμαι, στα smart phones είναι 4-6 χρόνια πίσω και άποψη μου ότι είναι λάθος όλο αυτό με τα live tiles τουλάχιστον στα τηλέφωνα.

• Like 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το κακό με το window phone store, είναι ότι θέλει πολύ λεπτομερής και ακριβής αναζήτηση. Κατά τα αλλα μόλις το νέο Lumia 525 πάρει windows 10 τελειοσαν όλα τα android κάτω από 250~ ευρώ.

Ποτε θα ξυπνησουμε στο σεναριο που λες;

• Like 4
Δημοσ.

Μόλις κατέβασα και την πεντακοσιοστή χιλιοστή στο κινητό μου. Εξαιρετική εφαρμογή όπως και όλες οι άλλες, αλλά είναι ακόμη λίγες.

Ε, ναι! 

Μπροστά στο χαοτικό android το πιο απελευθερωμένο λογισμικό με δεκαπλάσιες εφαρμογές... είναι λίγες.

Είμαι σίγουρος πως ΚΑΙ περισσότερες να είχε πάλι ορισμένοι τα ίδια με εσένα θα λέγαν. 

Εγώ προσωπικά από htc trophy που είχα μέχρι και lumia ποτέ δεν είχα/έχω θέμα με τις εφαρμογές, ότι χρειάζομαι για απλή - καθημερινή χρήση μπορώ να το έχω από το store! 

Δημοσ.

Μα το θέμα δεν είναι το package manager, το θέμα είναι να υιοθετήσουν ΚΑΙ το Software Center των Ubuntu. Μην κάνουμε μισές δουλειές! Γιατί να πρέπει να μπαίνω στο filehippo πχ ή να ξέρω να χειρίζομαι το power shell για να κατεβάζω εφαρμογές; Προφανώς θα χρησιμοποιώ το package manager και είναι πολύ θετική κίνηση, δεν το συζητάμε, αλλά θα ήταν πολύ βολικό να γίνεται και browsing εφαρμογών μέσω γραφικού, ειδικά για τους ανίδεους που απλά θέλουν να εγκαταστήσουν Chrome πχ.

Tι δουλειες θα κανουν,ουτε ο θεος δεν μπορει να προβλεψει με τα σαινια της MS.

Ας ελπισουμε οτι θα κανει σωστη δουλεια και οχι πασαλιμματα και ηλιθιες πατεντουες!!!:P

Για τον ie κατι εχει στα σκαρια αλλα τιποτα δε βγηκε ακομη.

Δημοσ.

ως χρήστης lumia συσκευής από εφαρμογές είμαι ικανοποιημένος καθώς έχω όσες χρειάζομαι και κάποιες άλλες ενδιαφέρουσες που μου δίνει η nokia/ms πχ το mixradio, lumia camera, viber,facebook, here maps/drive κλπ προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο να αυξηθεί ο αριθμός τους αλλά πρέπει σίγουρα κάποιες από αυτές να αναβαθμιστούν πχ το instagram είναι άθλιο στο wp και πολλοί χρησιμοποιούμε μια παρεμφερή εφαρμογή το 6tag το οποίο είναι κλάσεις ανώτερο του. το messenger ορισμένες φορές αργεί, το viber πρέπει να πάρει και κλήση με κάμερα όπως έχει στις άλλες 2 πλατφόρμες και τέλος το youtube πρέπει να διαθέσει official εφαρμογή. πάντως πιστεύω ότι τέτοιου είδους μικρά προβληματάκια θα λυθούν και ειδικά μετα την πολυπόθητη ενοποίηση και αναβάθμιση σε w10 τότε και μόνο τότε θα μιλάμε για πραγματικό store στα windows. 

• Like 1
Δημοσ.

ως χρήστης lumia συσκευής από εφαρμογές είμαι ικανοποιημένος καθώς έχω όσες χρειάζομαι και κάποιες άλλες ενδιαφέρουσες που μου δίνει η nokia/ms πχ το mixradio, lumia camera, viber,facebook, here maps/drive κλπ προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο να αυξηθεί ο αριθμός τους αλλά πρέπει σίγουρα κάποιες από αυτές να αναβαθμιστούν πχ το instagram είναι άθλιο στο wp και πολλοί χρησιμοποιούμε μια παρεμφερή εφαρμογή το 6tag το οποίο είναι κλάσεις ανώτερο του. το messenger ορισμένες φορές αργεί, το viber πρέπει να πάρει και κλήση με κάμερα όπως έχει στις άλλες 2 πλατφόρμες και τέλος το youtube πρέπει να διαθέσει official εφαρμογή. πάντως πιστεύω ότι τέτοιου είδους μικρά προβληματάκια θα λυθούν και ειδικά μετα την πολυπόθητη ενοποίηση και αναβάθμιση σε w10 τότε και μόνο τότε θα μιλάμε για πραγματικό store στα windows.

Μακριά απο official YouTube.

MyTube, πολύ καλύτερο. No ads. Παίζει μουσική στο background. Και κανεις και downloads.

Έχω ένα λαπτοπ (windows 8.1) ένα surface pro ένα desktop pc τα οποια και χρησιμοποιώ στην δουλειά μου. μέχρι πριν λίγο καιρό είχα για τηλ ένα Samsung ativs για ~1 χρόνο. Αποφάσισα λοιπών να πάρω to Samsung το s5. Δεν καταλαβαίνω για ποιο delay μιλάτε το τηλέφωνο είναι πύραυλος για να μην μιλήσω για system apps κάθε τρεις μέρες αλλάζω launcher έτσι για πλάκα. Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια διαφορά. Δουλεύω με προϊόντα Windows από όσο θυμάμαι, στα smart phones είναι 4-6 χρόνια πίσω και άποψη μου ότι είναι λάθος όλο αυτό με τα live tiles τουλάχιστον στα τηλέφωνα.

Είναι λάθος τα tiles στα τηλέφωνα;

Δηλαδή είναι προτιμότερο να έχεις έναν αριθμό απο μια ειδοποίηση στην γωνία της κάθε app χωρίς να ξέρεις τι ειδοποίηση είναι;

Μια χαρά είναι τα tiles, με χρώματα ή διαφανές. Σε ότι μέγεθος θες. Και μπορείς να βλέπεις πληροφορίες χωρις να ανοίγεις καν την εφαρμογή. (και που να δεις τα dynamic tiles που θα σκάσουν με τα 10 η λίγο πιο μετά).

Επίσης το ότι αλλάζεις luncher δεν πάει να πει κάτι.

Εμένα πχ μου την έσπαγε που το android μου είχε άθλιο θέμα απο μόνο του και έπρεπε να ψάξω να βρω ένα καλό. Τα WP είναι απο μονα τους πολύ ωραία με μερικές παραμετροποιησεις για να αλλαζεις πράγματα και δεν χρειάζεται να ψάχνεις κάθε κάθε τρείς και λίγο launcher. Προσωπική άποψη πάντα.

Και επίσης, αν ψαχνόσουν λίγο σε wpcentral κλπ θα έβλεπες πως δεν είναι η μερα με την νύχτα με το αντροιντ. Αντιθέτως.

:)

• Like 2
Δημοσ.

Να σε ρωτησω κατι.

Την δυνατοτητα να κατεβαζεις mp4&mp3 απο το youtube,την θες ή οχι?

Γιατι για να ερθει official app του you tube στα wp,η google θα ζητησει να αφαιρεθει αυτη η δυνατοτητα(download) απο ΟΛΕΣ τις 3rd party youtube εφαρμογες που υπαρχουν σημερα στα wp.

Γι'αυτο προσεχουμε τι ζηταμε!

• Like 2
Δημοσ.

το σημαντικότερο που τους λείπει είναι τα systems apps και καλύτερο thrd party app integration στο συστιμα

(και τα δυο δεν έχουν καμία σχέση με τους developer αλλά με το ίδιο λογισμικό το οποιο είναι locked alla ios)

• Like 1
Δημοσ.

μπορει να φτασει και 5 εκατ εφαρμογες αλλα απο θεμα browser ειναι ΜΗΔΕΝ!δεν υπαρχει browser να μη κλεισει αποτομα,ο ie  ειναι ελεεινος αλλα ο πιο σταθερος,ο μονος λογος που σιχαθηκα τα win phones

Δημοσ.

μπορει να φτασει και 5 εκατ εφαρμογες αλλα απο θεμα browser ειναι ΜΗΔΕΝ!δεν υπαρχει browser να μη κλεισει αποτομα,ο ie  ειναι ελεεινος αλλα ο πιο σταθερος,ο μονος λογος που σιχαθηκα τα win phone

Δοκιμασες τον Opera Beta?

Δημοσ.

Δοκιμασες τον Opera Beta?

με τον opera δεν νομιζω πως μπορεις να δεις βιντεο youtube κτλ.ο οπερα ειναι για μικρη καταναλωση δεδομενων σε διαφορα σαιτ

για ενα πραγμα μονο ειπα μου αρεσε το win phone, οι χαρτες here drive εκει υπαρχει καλη δουλεια 

viber ,skype ειναι οτι χειροτερο οποτε δεν υπαρχει ακομα λογος να ξανα-αγορασω win phone.δεν εχω και κανενα λουμια των 500 € αλλα το 520 πριν την αναβαθμιση στα 8,1 κρατουσε 2 μερες η μπαταρια,τωρα μια μερα με δυσκολια

εκανα hard reset εκανα τα παντα αλλα τυχαινει να συμβαινει σε αλλους 4 φιλους,οποτε δεν βλεπω εναν λογο να ξανα αγορασω νοκια,πλεον ms

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από "One laptop per child" ... έχουμε γίνει "One app per child"

499999 apps + 1 το δικό μου. http://apps.microsoft.com/windows/el-gr/app/c51bb7c3-9f6e-4cc0-ac27-97a3d1b3bdf0
= 500Κ άχρηστα Apps

H αχρηστη εφαρμογη σου ποσταριστικε εδω,μαζι με τις υπολοιπες!

Οτι αλλο αχρηστο ανεβασεις στo windows store,τωρα ξερεις που ειναι ο "καδος ανακυκλωσης" γι'αυτου του ειδους τα "σκουπιδια"! ;)

Y.Γ.Μπορεις και εδω να το αφησεις,που υπαρχει μεγαλυτερη κινητοποιηση,απο ρακοσυλλέκτες.

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1
Δημοσ.

Ποτε θα ξυπνησουμε στο σεναριο που λες;

Ξανακυμισου μάγκα Έλληνα και όταν φτάσουμε θα σε ξυπνήσουμε, αληθια εσύ σε ποια εταιρία έχεις τις μετοχές σου?

Για την ιστορία μέσα Ιουνίου τα ξαναλέμε με αναβαθμησμενο 525 και ένα νέο 6ιντσο στιλ 1320 με αληθινά γρήγορο επεξεργαστή και αυτό με 3 φορές λιγότερα λευτα από όσα δίνεις εσύ για το μήλο σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...