IROYBIL Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 το ps3 που είχα μόλις έγινε ψησταριά πριν πάω για αγορά καινούριου θα ήθελα να μάθω αν μπορώ φορτώσω το backup που έχω (2 μέρες πριν καεί) από την παλιά κονσόλα στην καινούρια με απασχολεί ποιο πολύ για τα save του Gran Turismo 6, μην κάνω τσάμπα την αγορά (γιατί σίγουρα δεν το αρχίζω από την αρχή, και το θέλω μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι)
vrwmiaris Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Όπως θα σε πει και ο δάσκαλος ματζος, πέρασε το backup και μετά trophie sync , είσαι καλός στο gt6?
IROYBIL Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 δλδ περνάει κανονικά δεν θα έχει θέμα επειδή θα είναι από άλλη κονσόλα (ποιο παλιά) το backup είχα την slim τώρα λέω να πάρω την superslim 12g (μιας και έχω σκληρό 500 να της κουμπώσω) Όπως θα σε πει και ο δάσκαλος ματζος, πέρασε το backup και μετά trophie sync , είσαι καλός στο gt6? καλά τα πάω αν και στο 6 έχω 2 πίστες που δεν έχω πάρει το χρυσό (σε αντίθεση με τους προκατόχους, άλλα που θα μου πάει (βέβαια είμαι στα 2/3 του ακόμα, έχω μπροστά μου)
mtzs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Πρωτα θα βαλεις τον 500αρη σκληρο επανω. Θα χρειαστει να αγορασεις το mounting bracket. Οταν βαλεις το νεο σκληρο πιθανο κατα 99% να σου ζητησει να ξαναπερασεις firmware που θα βρεις εδω http://gr.playstation.com/ps3/support/system-software/detail/item680398/%CE%A7%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%28%CE%AD%CE%BA%CE%B4-4-65%29/ Μετα βαζεις τον σκληρο με το Backup στη δεξια θυρα usb και απο τα system settings επιλεγεις το Restore from backup Προσεχε τωρα πριν κανεις οτιδηποτε αλλο πρεπει να κανεις και trophy synch με τον λογαριασμο σου και εισαι ετοιμος. Αν δεν κανεις trophy synch μερικα saves μπορει να μη λειτουργουνε γιατι δεν ειναι συμβατα με τα trophies που εχουν καταγραψει. Γι αυτο πριν ξεκινησεις καποιο παιχνιδι πρεπει να κανεις sign in + trophy synch να τα τραβηξει πισω στη κονσολα απο το PSN. Πως περνάμε cfw η ofw απο usb stick Φορμάρουμε ένα κενό usb stick φατ32 στο pcΜε ΚΕΦΑΛΑΙΑ φτιάχνουμε φάκελο PS3 στο root του stick. Μέσα στον φάκελο PS3 πάλι με κεφαλαία φτιάχνουμε φάκελο UPDATE Μέσα στον UPDATE βάζουμε το ΧΧΧΧ.PUP που κατεβάσαμε και το μετονομάζουμε σε PS3UPDAT.PUP όπως ακριβώς τα γράφουμε πάλι με κεφαλαία. Δηλαδή το στικ θα είναι της μορφής: PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP Βάζουμε το στικ στη δεξιά usb θύρα του PS3 και αναβαθμίζουμε Η αναβάθμιση μέσω ΧΜΒ γίνεται στη στήλη Settings à System Update à Update via StorageMedia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα