jimanothirio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια!! Εχω μια μητρικη απτο 2007. Ειναι η asus p5b/mx wifi ap solo. Αυτη εδω:http://www.asus.com/Motherboards/P5BMXWiFiAP/ Το θεμα ειναι οτι οταν βαζω πανω 2x2gb ή πεταει BSOD ή δεν ανοιγει καν(απλα κανει το βουητο). Σκεφτηκα μηπως θελουν update τα BIOS. Εψαξα αλλα δε βρηκα καποιο bios σχετικο με το προβλημα μου. Γνωριζει κανεις κατι? Χρησιμοποιω Windows 7 Ultimate 64 bit.Ευχαριστω!!
veteranos123 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Με ένα dimm την φορά ανοίγει κανονικά? Δοκίμασε ένα dimm την φορά και έλεγξε τες με memtest.
jimanothirio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Ναι το χω κανει αυτο που λες αλλα τιποτα..απλα βουηζει και δεν ανοιγει, αρα δε μπορω να τις ελεγξω και με memtest
jimanothirio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 2 2αρες kingston με τα σωστα mhz(667)...
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Ναι το χω κανει αυτο που λες αλλα τιποτα..απλα βουηζει και δεν ανοιγει, αρα δε μπορω να τις ελεγξω και με memtest ...και οταν λες το εχω κανει, ποιο? εχεις βαλει στην πρωτη θεση εναλλαξ και τις 2 μνήμες η μια βουίζει ενω η αλλη παίζει κανονικά?
jimanothirio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 εννοω πως εχω βγαλει τις 2 μονες που χω πανω και βαζω στην 1η θεση εναλλαξ την καθε 2αρα..και το πσ με καμια απτις 2 δεν ανοιγει..απλα βουηζει
trebelas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Υπάρχει περίπτωση κάτι να είναι ελαττωματικό και να μην το ξέρεις?Λειτουργούσαν και τα δύο πρίν τα δουλέψεις μαζί? Το βουητό πως ακριβώς είναι γιατί συνεχόμενο beep μπορεί να σημαίνει οτι δεν έχουν κουμπώσει καλά οι μνήμες ή πρόβλημα gpu. Κάνε και ένα reset bios και πάρτο απο την αρχή.
jimanothirio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 δεν κανει beep...απλα βουηζει οπως οταν ειναι ανοιχτο(λογω ανεμιστηρων) και τιποτα αλλο..τα bios τα ειχα κανει reset και τιποτα
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 εννοω πως εχω βγαλει τις 2 μονες που χω πανω και βαζω στην 1η θεση εναλλαξ την καθε 2αρα..και το πσ με καμια απτις 2 δεν ανοιγει..απλα βουηζει ...δηλαδη το pc δεν δουλευει με καμια απο τις 2 μνημες ?
jimanothirio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 οχι με καμια 2αρα..με τις 2 μονες ομως(2x1gb) μια χαρα..
jimanothirio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 οχι καινουργιες ειναι.. και μαλιστα στο πσ ενος φιλου μου, τη μια που δοκιμασα επαιζε κανονικα....
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 οχι με καμια 2αρα..με τις 2 μονες ομως(2x1gb) μια χαρα.. Μια σελιδα θεμα και απαντήσεις για να μας πεις τι εχει επανω το pc και τι θελεις να κάνεις, τι να πεις???
jimanothirio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μια σελιδα θεμα και απαντήσεις για να μας πεις τι εχει επανω το pc και τι θελεις να κάνεις, τι να πεις??? Λεω στην αρχη αρχη οτι το προβλημα προκυπτει οταν βαζω 2χ2gb...δεν καταλαβαινω τι εννοεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα