George818 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Σε 1 χρόνο δίνω παννελήνιες στην ανάπτυξη αλγορίθμων , που ως γνωστόν βασίζεται σε προβλήμματα που πρέπει να υλοποιηθούν σε ψευδογλώσσα. Το πρόβλημα είναι αυτό που αντιμετωπίζουν όλοι οι νέοι τις ηλικίας μου. Το ότι απλά δεν με φτάνουν τα παραδείγματ του βιβλίου και οι ώρες του σχολείου είναι λίγες γι'αυτό το μάθημα. Θα ήθελα να ζητήσω αν κάποιος ξέρει ασκήσεις αλλά και βοηθήμματα σε ηλ.μορφή για την ψευδωλώσσα? Του χρόνου πιθανώς θα πάω φροντηστήριο αλλά θα ήθαλα να έχω μια δυνατή βάση από τώρα. Μιας και δίνω εξετάσεις με το νέο Λύκειο και τα μαθήματα είναι μονόωρα δεν θα ήθελα να γράψω "πάτο" όπως λέμε εμείς οι νέοι! Ξέρει κανένας κάτι να με βοηθήσει?
Haris San Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Σε 1 χρόνο δίνω παννελήνιες στην ανάπτυξη αλγορίθμων , που ως γνωστόν βασίζεται σε προβλήμματα που πρέπει να υλοποιηθούν σε ψευδογλώσσα. Το πρόβλημα είναι αυτό που αντιμετωπίζουν όλοι οι νέοι τις ηλικίας μου. Το ότι απλά δεν με φτάνουν τα παραδείγματ του βιβλίου και οι ώρες του σχολείου είναι λίγες γι'αυτό το μάθημα. Θα ήθελα να ζητήσω αν κάποιος ξέρει ασκήσεις αλλά και βοηθήμματα σε ηλ.μορφή για την ψευδωλώσσα? Του χρόνου πιθανώς θα πάω φροντηστήριο αλλά θα ήθαλα να έχω μια δυνατή βάση από τώρα. Μιας και δίνω εξετάσεις με το νέο Λύκειο και τα μαθήματα είναι μονόωρα δεν θα ήθελα να γράψω "πάτο" όπως λέμε εμείς οι νέοι! Ξέρει κανένας κάτι να με βοηθήσει? Το φροντιστηριο αρκει... Εγω θυμαμαι οταν εδινα, εκανα ενα 2ωρο την βδομαδα.. Δεν χρειαζεται κανα τρελο διαβασμα, τα προβληματα λυνονται με την λογικη...(υποθετωντας φυσιολογικο iq) Το ολο θεμα ειναι να μπεις στο νοημα, του οτι πρεπει να σκεφτεις πρωτα τα βηματα που θα εκανες real life και μετα απλα να το μετατρεψεις στην ψευδογλωσσα... Το μονο που θελει διαβασμα ειναι η θεωρια που αναγκαστικα την μαθαινεις απ'έξω..Τωρα σε αυτο που ρωτας..Το μαθημα χρειαζεται φροντιστηριο, το σχολειο ειναι σκουπιδι, οπως και σε ολα τα μαθηματα. Στο φροντιστηριο ξερουν αυτοι τι θα σου δωσουν...Ολα τα μαθηματα τις κατευθυνσης θελουν φροντιστηριο, ακομα και η διοικηση εκτος αν εχεις την πειθαρχια να διαβασεις απο μονος σου,αλλα η πλειοψηφια θελει να εχει καποιον να τον μαλωνει οταν δεν διαβαζει Η C δεν βλεπω που κολλαει αλλα τεςπα..
George818 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Το φροντιστηριο αρκει... Εγω θυμαμαι οταν εδινα, εκανα ενα 2ωρο την βδομαδα.. Δεν χρειαζεται κανα τρελο διαβασμα, τα προβληματα λυνονται με την λογικη...Το ολο θεμα ειναι να μπεις στο νοημα, του οτι πρεπει να σκεφτεις πρωτα τα βηματα που θα εκανες real life και μετα απλα να το μετατρεψεις στην ψευδογλωσσα... Το μονο που θελει διαβασμα ειναι η θεωρια που αναγκαστικα την μαθαινεις απ'έξω.. Η C δεν βλεπω που κολλαει αλλα τεςπα.. Αχ το θέμα δεν είναι ότι δεν το έχω. Αλλά επιδεί το έχω δεν έχω όρεξη να στραβοπατήσω! Αν δεν μαζέψω μόρια από εκεί είναι δύσκολο για τα άλλα μαθήματα. Γι'αυτό ψάχνω για περισσότερες ασκήσεις
Haris San Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Αχ το θέμα δεν είναι ότι δεν το έχω. Αλλά επιδεί το έχω δεν έχω όρεξη να στραβοπατήσω! Αν δεν μαζέψω μόρια από εκεί είναι δύσκολο για τα άλλα μαθήματα. Γι'αυτό ψάχνω για περισσότερες ασκήσεις Γενικα τα μορια προερχονται απο τα μαθηματικα κατευθυνσης αφου εχει την μεγαλυτερη βαρυτητα απ'ολα και μετα η φυσικη αν θυμαμαι καλα και δεν εχει αλλαξει κατι.... Θα κανεις αυτα που σου δινουν στο φροντιστηριο και αυτα αρκουν...Θα λυσεις και τα παλια θεματα κτλ Αλλα ειναι τα μαθηματα που θα πρεπε να κοιτας οπως ειπα...Αλλο να παρεις 10 στα μαθηματικα και αλλο 16..θα σε ανεβασει ακομα και 4χιλ μορια.. ενα 10 με ενα 16 στον προγραμματισμο θα σε ανεβασει 800 αντε 1000 1
TheGifer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 To μάθημα είναι εύκολο, δε θέλει επιπλέον υλικό, εάν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία ρώτα τον καθηγητή σου ή εδω, αλλά μη σε αγχώνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα