Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω σχολιασα αυτο ακριβως που εγραψες,δηλαδη τι κινητα εχει η μεγαλη αυτη μεριδα του κοσμου και θεωρει τεραστιες τις 4,7’’ οταν ολα τα κινητα ξεκινουν απο 4,5’’ θα τρελαθουμε τωρα????

Τα γνωριζω τα περι Jobs που ελεγε τοτε οτι παραπανω απο τις ιντσες του Iphone 4 θεωρειται υπερβολη,αλλα αλλες εποχες και αλλοι καιροι τοτε.

Δεν ξεκινουν ολα τα κινητα απο τις 4.5'', ακομα η apple πουλαει το 4s με 3.5''. Απο κοντα ειδα το 6 και μου φανηκε η οθονη του υπεραρκετη χωρις να γινετε τεραστιο, θα μπορουσε να ειναι βεβαια και μικροτερο για 4.7'', αλλα γενικα η μεταλλικη unibody κατασκευη δυσκολα θα μαζεψει οσο η πλαστικη, το βλεπουμε και στο htc one.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έφυγε ο Jobs και μπήκε και η apple full στο παιχνίδι του φθηνού εντυπωσιασμού. Θα καταντήσει στο τέλος άλλη μια του σωρού που αντί για πραγματικές καινοτομίες αναλώνεται στο παιχνιδάκι με τις λίστες τεχνικών χαρακτηριστικών.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω σχολιασα αυτο ακριβως που εγραψες,δηλαδη τι κινητα εχει η μεγαλη αυτη μεριδα του κοσμου και θεωρει τεραστιες τις 4,7’’ οταν ολα τα κινητα ξεκινουν απο 4,5’’ θα τρελαθουμε τωρα????

Τα γνωριζω τα περι Jobs που ελεγε τοτε οτι παραπανω απο τις ιντσες του Iphone 4 θεωρειται υπερβολη,αλλα αλλες εποχες και αλλοι καιροι τοτε.

Ρε συ την παλεύεις; Πόσα κινητά κυκλοφορούν με 3,8 και 4 ίντσες; Στην τελική οι 4,3 με τις 4,7 έχουν διαφορά και ποιος μίλησε για το ιδανικό μέγεθος μιας συσκευής; Μη βγάζεις συμπεράσματα πάνω σε κάτι το οποίο δεν έχω πει. Μια κουβέντα περί ίντσας είπα κι εσύ μου ξεφόρτωσες τα χίλια... 

Χαλάρωσε ρε μαν

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι τεραστιο -απο την Apple να μου κυκλοφορει το 6 με αυτη την αναλυση,αν και βεβαια εχει ακομα μεγαλυτερο + την χρηματικη διαφορα απο το 6plus.

Γιατί τι ανάλυση ήθελες σε 4,7"οθόνη; 2Κ;Μια χαρά είναι τα ppi του.

Δημοσ.

Ρε συ την παλεύεις; Πόσα κινητά κυκλοφορούν με 3,8 και 4 ίντσες; Στην τελική οι 4,3 με τις 4,7 έχουν διαφορά και ποιος μίλησε για το ιδανικό μέγεθος μιας συσκευής; Μη βγάζεις συμπεράσματα πάνω σε κάτι το οποίο δεν έχω πει. Μια κουβέντα περί ίντσας είπα κι εσύ μου ξεφόρτωσες τα χίλια... 

Χαλάρωσε ρε μαν

Καλα οκ Whatever...

Δημοσ.

Το μονο bendgate που υπηρξε ειναι αυτο στις τσεπες  σας και στην αχαλινωτη φαντασιας σας .Για ολο τον υπολοιπο πλανητη  εκανε για μια ακομα φορα ρεκορ πωλησεων  .

Στο δια ταυτα  μου κανουν εντυπωση τα αποτελεσματα περιμενα ακριβως τα αντιθετα  ,εχω το Plus  και ειναι   αριστο μεγεθος για μενα για τα υπολοιπα εκτος  της οθονης  δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω  ειναι υπερανω κριτικης και ο ανταγωνισμος πολυ μικρος .

• Like 2
Δημοσ.

Αρχικά αυτή η είδηση μου έκανε εντύπωση. Μετά όμως θυμήθηκα ότι το συντριπτικό ποσοστό των πωλήσεων δεν προέρχεται από όλους εμάς που γκαρίζουμε στα ιντερνέτια και ζητάμε γομαροθόνες, αλλά από το καταναλωτικό κοινό (στο οποίο συμπεριλαμβάνονται, ω έκπληξη, και οι γυναίκες), το οποίο, από ό,τι φαίνεται, θεωρεί ότι  η χρυσή τομή μεταξύ εργονομίας και λειτουργικότητας βρίσκεται γύρω στις 4.6" ίντσες.

Μα όλες αυτές οι εταιρίες που προωθούν τα κινητά των 5"+ είναι απόλυτα σίγουρες ότι το ευρύ κοινό τις θέλει πραγματικά;

• Like 1
Δημοσ.

Το μονο bendgate που υπηρξε ειναι αυτο στις τσεπες σας και στην αχαλινωτη φαντασιας σας.

Θες να το πεις σε έναν συνάδελφο μου που το δωσε πίσω επειδή του στράβωσε;

• Like 2
Δημοσ.

Το μονο bendgate που υπηρξε ειναι αυτο στις τσεπες  σας και στην αχαλινωτη φαντασιας σας .Για ολο τον υπολοιπο πλανητη  εκανε για μια ακομα φορα ρεκορ πωλησεων  .

Στο δια ταυτα  μου κανουν εντυπωση τα αποτελεσματα περιμενα ακριβως τα αντιθετα  ,εχω το Plus  και ειναι   αριστο μεγεθος για μενα για τα υπολοιπα εκτος  της οθονης  δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω  ειναι υπερανω κριτικης και ο ανταγωνισμος πολυ μικρος .

Δηλαδει το δοκιμασες και δεν λυγισε ή το τυλιξες με θηκη, bumper πανω απο την θηκη, ζελατινα και tempered glass για καλου κακου? Και τα υπερανω κριτικης να πας να τα πεις στο myphone που πιανουνε. Οπως εχεις πει χιλιαδες φορες την αποψη σου για android συσκευες, θα λεει και ο αλλος την αποψη του για το πολυτιμο σου, σωστη ή λαθος.

Δημοσ.

Το μονο bendgate που υπηρξε ειναι αυτο στις τσεπες σας και στην αχαλινωτη φαντασιας σας.

ναι πολυ ευχαριστως αν το πεις εσυ στα υπολοιπα δεκαδες εκατομμυρια που δεν τους στραβωσε . Επισης φερε μου οποιο κινητο θες να στο στραβωσω σε dt .Sent from my ipad4 using Insomnia
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ΤΟΥ στράβωσε, ΤΟ στράβωσε! Εκτός αν είναι ο Γιούρι Γκέλερ... :P

• Like 4
Δημοσ.

Του χρονου το Phablet της apple θα πουλησει ακομα περισσοτερο.

Θα εχει μακρυνει και αλλο ο αντιχειρας μας, που προφανως μεγαλωσε απο τοτε που ειχε βγαλει εκεινη την διαφημιση η Apple.

Παντως μου αρεσει που καποιοι πλεον βρισκουν τις 4 και τις 4.5"¨μικρες, αναρωτιεμαι πως αισθανονταν περυσι για το μεγεθος.

Και πραγματικα, πρεπει τα fanboys να σταματησετε να λετε για τις πωλησεις.

Κανενας σοβαρος καταναλωτης δεν ενδιαφερεται για το τι αγοραζουν οι αδαεις (δεν ειναι σπονα για το Iphone, και στο android ισχυει και παντου)

Αποδειξη; Πουλαει ακομα το 5c. Και πανακριβα.

Δεν μπορω να φανταστω σεναριο που ανθρωπος που ξερει τι του γινεται, να παει να αγορασει αυτο το πραμα σε τετοια τιμη. ΤΕΛΟΣ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...