voltmod Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Αν και η Apple πουλάει πάρα πολλές συσκευές iPhone 6 και iPhone 6 Plus, η αμερικάνικη εταιρεία δεν δίνει στοιχεία για κάθε μοντέλο, οπότε δεν είναι δυνατό να πούμε πόσα εκατομμύρια συσκευές πούλησαν ξεχωριστά.Τουλάχιστον δεν υπάρχει κάποιος επίσημος τρόπος. Παρόλα αυτά, η εταιρεία ερευνών Consumer Intelligence Research Partners στην τελευταία αναφορά της προσπαθεί να εκτιμήσει το ποσοστό των πωλήσεων του μικρότερου iPhone 6 και το ποσοστό του μεγαλύτερου σε μέγεθος iPhone 6 Plus. Με βάση λοιπόν την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, το handset με την οθόνη των 4.7 ιντσών είναι ο μεγάλος κερδισμένος -από άποψη πωλήσεων- αφού στις 30 πρώτες μέρες της πώλησης των δύο συσκευών, το iPhone 6 κατέχει ποσοστό 68% επί του συνόλου των πωλήσεων ενώ το iPhone 6 Plus κατέχει ποσοστό κοντά στο 23% με 24%. Το υπόλοιπο 9% me 8% περίπου αποτελεί το ποσοστό των πωλήσεων των συσκευών περασμένης γενιάς, δηλαδή των iPhone 5s και iPhone 5c. Την περασμένη χρονιά, τα δύο τελευταία αποτελούσαν το 84% των συνολικών πωλήσεων iPhone ένα μήνα μετά την διάθεσή τους. Αυτό δείχνει κατά μέρος ότι οι καταναλωτές έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα νέα μοντέλα iPhone 6, από το ενδιαφέρον που έδειξαν για τις συσκευές περασμένης γενιάς το 2013. Site: GSMArena Site: PhoneArena
basilis5 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 αφου η προσφορα δεν ειναι η ιδια, πως συγκρινουμε τις πωλησεις. 6+ δεν βρισκεις με τπτ. μαλιστα μεχρι πριν λιγες μερες ελεγαν πως η ζητηση 6+ ειναι τοσο μεγαλη κ μη αναμενωμενη που μεταφερουν ογκο υης παραγωγης απο 6->6+ 5
damoclesword Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 To bendgate έκανε τη δουλειά του για το 6 plus με άλλα λόγια.
eliask Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δεν σημαίνει ότι ότι οθόνη βγάλουν πρέπει ο κόσμος να πάει και να αγοράσει . Το 6 το ''μικρό' είναι πιο ελκυστικό σε σχέση με το 6+ και είναι λογικό να πουλάει περισσότερο . Προχτες είχα το nexus 5 διπλα σε iphone 6 και το 6+ και σκέφτομουνα και το nexus 6 και προτιμούσα 1000 φορές τα μικρά μοντέλα και άς υστερούν σε χαρακτηριστικά. 2
Razor333 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Γιατι και οι 4.7'' ειναι υπεραρκετες, κυριως αν ερχεσαι απο τις 3.5''. 2
ddr2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Λογικο να πουλαει περισσοτερο το 6. Δεν νομιζω να περιμενε κανεις το αντιθετο. Για τις ακριβεις αναλογιες, διατηρω επιφυλαξεις ομως.
Fulgore Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Καλα ποιος αγoραζει 5c??? Οσοι δεν πηρανε Iphone 5 απο την προσφορα του γερμανου 8
asorogu1981 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Υπεροχο το plus με πανευκολη λειτουργια με ενα χερι
d4mage Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Πανάκριβο και τεράστιο αν σκεφτούμε πως μεγάλη μερίδα κόσμου θεωρεί τεράστιες τις 4,7 στο 6.
Fulgore Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Πανάκριβο και τεράστιο αν σκεφτούμε πως μεγάλη μερίδα κόσμου θεωρεί τεράστιες τις 4,7 στο 6. Για δοκιμασε Internet,ταινιες κλπ με τις 4’’ των προηγουμενων μοντελων και μετα ελα πες μου αν ειναι μεγαλες οι 4,7 του 6... Ενταξυ αυτος που θελει Iphone κυριως για τηλεφωνα ας παει στο 5 ή 5s,που ειναι και μικροτερο σε μεγεθος.Οι υπολοιποι κοιταζουν με κλειστα ματια σε 6 και 6Plus. Εγω το 6Plus θα κοιταζα παντως λογω αναλυσης οθονης.Ειναι τεραστιο -απο την Apple να μου κυκλοφορει το 6 με αυτη την αναλυση,αν και βεβαια εχει ακομα μεγαλυτερο + την χρηματικη διαφορα απο το 6plus.
d4mage Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Για δοκιμασε Internet,ταινιες κλπ με τις 4’’ των προηγουμενων μοντελων και μετα ελα πες μου αν ειναι μεγαλες οι 4,7 του 6... Ενταξυ αυτος που θελει Iphone κυριως για τηλεφωνα ας παει στο 5 ή 5s,που ειναι και μικροτερο σε μεγεθος.Οι υπολοιποι κοιταζουν με κλειστα ματια σε 6 και 6Plus. Εγω το 6Plus θα κοιταζα παντως λογω αναλυσης οθονης.Ειναι τεραστιο -απο την Apple να μου κυκλοφορει το 6 με αυτη την αναλυση,αν και βεβαια εχει ακομα μεγαλυτερο + την χρηματικη διαφορα απο το 6plus. Η σύγκριση που έκανα ήταν για το iphone 6 ---> 4,7 ίντσες με το iphone 6 Plus --->5,5 ίντσες, πάνω στο θέμα πωλήσεων.
Fulgore Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Πανάκριβο και τεράστιο αν σκεφτούμε πως μεγάλη μερίδα κόσμου θεωρεί τεράστιες τις 4,7 στο 6. Και εγω σχολιασα αυτο ακριβως που εγραψες,δηλαδη τι κινητα εχει η μεγαλη αυτη μεριδα του κοσμου και θεωρει τεραστιες τις 4,7’’ οταν ολα τα κινητα ξεκινουν απο 4,5’’ θα τρελαθουμε τωρα???? Τα γνωριζω τα περι Jobs που ελεγε τοτε οτι παραπανω απο τις ιντσες του Iphone 4 θεωρειται υπερβολη,αλλα αλλες εποχες και αλλοι καιροι τοτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα