Προς το περιεχόμενο

Sony w905 (motionflow και pc)

redarmada

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα εχω την sony w905 την οποια την εχω συνδεσει με hdmi καλωδιο στο pc (καρτα γραφικων)
και μεσω του pc βλεπω ταινιες.
Παρατηρησα ομως πως οταν εχω ενεργοποιημενο το "motionflow" σε οποιαδηποτε επιλογη (κανονικο,ηπια,true cinema κτλπ) ενω μου διαμορφωνει πολυ ομαλα την κινηση μου παρουσιαζει αρκετες φορες κατι σαν lag μικροκολληματακια (δεν παγωνει η εικονα απλα στην κινηση κανει ελαχιστα κολληματακια ωρες ωρες) και δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινετε αυτο ενω οταν εχω απενεργοποιημενο το "motionflow" δεν μου τα κανει αυτα τα μικροκολληματα.
υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να αλλαξω ειτε μεσα απο την τηλεοραση ειτε μεσα απο το pc;

Να προσθεσω οτι αυτα τα μικροκολληματακια που αναφερω τα κανει μονο οταν κανω αναπαραγωγη καποια ταινιας απο το pc.Περασα για να τεσταρω την ιδια ταινια στο usb και το συνδεσα απευθειας με την τηλεοραση με ενεργοποιημενο παντα το motionflow και επαιζε smooth.Αρα καποιο θεμα εχει το pc σωστα;
πρεπει να κανω καποια αλλαγη στις ρυθμισεις της καρτας γραφικων;
παιζει ρολο ο player; δοκιμασα και με bsplayer και με vlc και μου εκανε τα ιδια κολληματακια και με τους δυο.Επισης μηπως πρεπει να αλλαξω καποια ρυθμιση στους players;

Επεξ/σία από redarmada
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...