tsallinia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά Μόλις αγόρασα το Kobo glo για £80 λιρίτσες. Καταπληκτικό μηχανάκι. Καμία σχέση με το nook glowlight που επέστρεψα πακέτο στην εταιρία. ΄Ηθελα σας παρακαλώ να σας ρωτήσω το εξής: υπάρχει κάποιο software που να μετατρέπει κατάλληλα το epub ώστο να έχει πολυτονικό σύστημα και να διαβάζεται απο το ereader? Χρειάζομαι λόγω σχολής να μελετάω αρχαία ελληνικά κείμενα γι αυτό. Το calibre είδα έχει κάμποσες ρυθμίσεις, κωδικοποίηση, font κτλ, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι να πράξω. Σας ευχαΡΙστώ πολύ για τη βοήθειά σας
maniaac Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Υπάρχει το νήμα για την ερώτησή σου Site: εδώ , οπότε μετέφερέ την καλύτερα.
tsallinia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Με συγχωρείς maniaac αλλά διαβασα το thread και δεν είδα πουθενά να μιλάνε για πολυτονική αναγνώριση των ereaders Αν ο admin επιθυμεί να το μεταφέρω, μπορείτε να μου πειτε πως να το κάνω; ευχαριστώ πολύ
maniaac Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Όχι δεν εννοούσα ότι υπάρχει εκεί η απάντηση απλώς ότι είναι η κατηγορία για τέτοιου είδους ερωτήσεις! Και για το θέμα σου, έχω την εντύπωση πως εξαρτάτε από την γραμματοσειρά, για παράφειγμα η Palatino Linotype και η Arial unicode MS υποστηρίζουν πολυτονικό, τωρα δεν γνωρίζω κατά πόσο γίνεται να τις εγκαταστήσεις στο kobo. Δες αν υπάρχουν και στο calibre!Π
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα