Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα.

Έχω έναν υπολογιστή-tablet της Lenovo με λογισμικό win8 και εγκατέστησα τον BitDefender.

Δεν σας κρύβω πως από την στιγμή που τον εγκατέστησα, το μηχάνημα άρχισε πραγματικά να καθυστερεί, αλλά σκέφτηκα λόγω των ελέγχων που κάνει είναι λογικό.Όμως, από την στιγμή που έκανα ενημέρωση σε win8.1 τα πράγματα έχουν πάρει μια άγρια τροπή προς την καθυστέρηση.

Ενώ τον έχω ενημερωμένο (Autopilot ενεργός) και καθώς ήμουν στο youtube, ξαφνικά μου πετάει μια διαφήμιση (δήθεν κέρδισα ένα iphone-6) όπου δεν μου έδινε επιλογή να την απενεργοποιήσω, αλλά μόνο ν απατήσω ΟΚ. Έπειτα από βίαια απενεργοποίηση του υπολογιστή και επανεκκίνησή του, μου είχε απενεργοποιηθεί το wifi και δεν μου δίνει πρόσβαση να το ενεργοποιήσω.

Υπάρχει δυνατότητα μέσα από μια τέτοια διαφήμιση να περάσει κάποιος ιός και το antivirus να μην τον πιάσει;

Έκανα fullscan του υπολογιστή και update του BitDefender, όπου δεν βρήκε καμία απειλή και μου λέει ότι είμαι καθόλα ασφαλής.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; 

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας του BitDefender με τα win8.1;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

Οι ιοι και τα malware είναι σχεδιασμένα να μπαίνουν απαρατήρητα και εδώ ειναι η δουλεια των προγραμματων προστασία (γιατί μονο το antivirus ΔΕΝ φτάνει) που πρέπει να κόψουν την είσοδο.

Αντίθετα οι διαφημίσεις τύπου κέρδισες iphone ή θα πηδήξεις την τάδε εχουν στόχο τις συνδρομητικές υπηρεσίες 090 ή phising. 

Στα διαταυτα. Αυτό με το wifi δεν ειναι θέμα antivirus/Ιου/κλπ αλλά αποτελεσμα του βιαιου κλεισίματος. Πέρνα πάλι driver ή δες μηπως εχεις κλείσει το διακόπτη του wifi. 

Για να ηρεμήσεις, αφου το bitdefender σε βγάζει καθαρό, να είσαι σχεδόν σίγουρος οτι εισαι.

Tip : Την επομενη φορά που δεν θα κλείνει το παραθυρο, δοκίμασε το esc ή το alt+f4

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την συμβουλή. Μετά από μερικές επανεκκινήσεις ενεργοποιήθηκε το wifi και τώρα είναι ΟΚ. 

Προς πληροφόρηση όλης της κοινότητας, τελικά ο BitDefender έχει κάποιο θέμα συμβατότητας με τα win8.1. 

Παρακάτω παραθέτω το link από το Bitdefender Forum .

http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=49470

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...