Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται φίλοι!! μετά την απόκτηση ενός Turbo X repeater/AP προσπαθώ να το σετάρω ωστέ να κάνω επέκταση σήματος για να μπορώ να έχω ιντερνετ σε όλο το σπίτι...το πρόβλημα μου είναι ότι το παραμετροποιώ όλα οκ, απλά το repeater δεν δίνει σε καμία συσκευή δυναμικά ip με αποτέλεσμα για κάθε συσκευή που μπαίνει η βγαίνει απ το σπίτι να πρέπει να δώσω στατικά ip και φυσικά να δώσω ip's που το κυρίως ρούτερ που παίζει σαν DHCP server δεν θα δώσει δυναμικά σε κάποια άλλη συσκευη ώστε να έχουμε Ip conflict. Μπορεί κάποιος να μου προτίνει κάποια λύση για το πώς θα σετάρω το 

σουμάροντας ότι σας είπα αναφέρω επίσης ότι έχουμε 2 SSID's

1)κυρίως ρούτερ που παίζει σαν DHCP server και μοιράζει δυναμικά ip's

2)repeater που έχει disabled την λειτουργία DHCP server 

Δημοσ.

Βρε φιλαρακο με συνχωρεις αλλα από όλα τα AP Clients / Repeaters που ειπαρχουν στην αγορα εσυ πηγες και πηρες TURBO X ? απλα ελεος δηλαδή

Δημοσ.

δυστυχως θα συμφωνησω με τον αποπανω.τοσα καλα repeater και φτηνα πχ tp link  και εσυ πηρες turbo x αλλιως tenda?

α.δες για firmware update.http://www.tenda.cn/

β.ανοιξε τον dhcp και στο repeater και βαλε να δινει ενα αλλο ευρος ip διαφορετικο με του adsl router.το εχω δει αυτο το κολλημα και με αλλα repeater αλλα με συγκεκριμενες συσκευες.

επισης αφου παιζει repeater λογικα πρεπει και οι 2 συσκευες σου να εχουν το ιδιο ssid .δεν νομιζω οτι το tuvlo x υποστηριζει να κανει broadcast διαφορετικο ssid σε λειτουργεια repeater.

εδω ενα παρομοιο θεμα.

http://www.insomnia.gr/topic/528231-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-turbo-x-ap300-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%82/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...