xplain7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Εβαλα ΟΤΕ εδω και 2-3 μερες. Αρχικα δεν ειχα καθολου ιντερνετ και ηρθε τεχνικος και εφτιαξε κατι καλωδια εξω και μεσα στο σπιτι που ειχαν οξυδωθει. Επειτα, ειχα ιντερνετ γρηγορο και σταθερο για κανα 3ωρο, αλλα σημερα το μεσημερι παρατηρω πανω απο 10 αποσυνδεσεις ανα 2 λεπτο και μετα απο λιγα δευτερολεπτα ξανα up το ιντερνετ. Στο ρουτερ το λαμπακι του ιντερνετ οταν συμβαινει αυτο κλεινει, ενω το ADSL λαμπακι ειναι παντα αναμμενο και σταθερο. Εχετε να προτεινετε κατι? Ευχαριστω πολυ Down/up :10197/935kbps SN Margin down/up : 7.9 dB / 9.3 dB VPI/VCI : 8/36
peeperman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Εβαλα ΟΤΕ εδω και 2-3 μερες. Αρχικα δεν ειχα καθολου ιντερνετ και ηρθε τεχνικος και εφτιαξε κατι καλωδια εξω και μεσα στο σπιτι που ειχαν οξυδωθει. Επειτα, ειχα ιντερνετ γρηγορο και σταθερο για κανα 3ωρο, αλλα σημερα το μεσημερι παρατηρω πανω απο 10 αποσυνδεσεις ανα 2 λεπτο και μετα απο λιγα δευτερολεπτα ξανα up το ιντερνετ. Στο ρουτερ το λαμπακι του ιντερνετ οταν συμβαινει αυτο κλεινει, ενω το ADSL λαμπακι ειναι παντα αναμμενο και σταθερο. Εχετε να προτεινετε κατι? Ευχαριστω πολυ Down/up :10197/935kbps SN Margin down/up : 7.9 dB / 9.3 dB VPI/VCI : 8/36 Για αρχή hardware reset στο ρούτερ. Συνήθως η IP χάνεται όταν μπλοκάρει το ρούτερ, και με hardware reset διορθώνεται συνήθως. PS: Είσαι σίγουρος οτι στο VPI/VCI γραφει 8/36; Κανονικά πρέπει να είναι 8/35
xplain7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Για αρχή hardware reset στο ρούτερ. Συνήθως η IP χάνεται όταν μπλοκάρει το ρούτερ, και με hardware reset διορθώνεται συνήθως. PS: Είσαι σίγουρος οτι στο VPI/VCI γραφει 8/36; Κανονικά πρέπει να είναι 8/35 Τελικα ενιαι VPI/VCI 8/35 εχεις δικιο. Εφτιαξε το θεμα μου τους πηρα και ενα τηλ. και μου παν οτι θα περασει αυτη τη βδομαδα τεχνικος για να κανει αντικατασταση στο καλωδιο του οτε διοτι προφανως εχει καποιες διαβρωσεις λογω της παροδου των ετων! Btw, ευχαριστω για τη συντομη απαντηση ισως ξανα χρειαστω βοηθεια πανω σε αυτο το thread 1
ntTriantafillos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Τελικα ενιαι VPI/VCI 8/35 εχεις δικιο. Εφτιαξε το θεμα μου τους πηρα και ενα τηλ. και μου παν οτι θα περασει αυτη τη βδομαδα τεχνικος για να κανει αντικατασταση στο καλωδιο του οτε διοτι προφανως εχει καποιες διαβρωσεις λογω της παροδου των ετων! Btw, ευχαριστω για τη συντομη απαντηση ισως ξανα χρειαστω βοηθεια πανω σε αυτο το thread Το καλώδιο σε ποιο σημείο βρίσκεται? Μου φαίνεται απίθανο να σου αλλάξουν καλώδιο το οποίο βρίσκεται από τον κατανεμητή και μετά.
mitsus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το καλώδιο σε ποιο σημείο βρίσκεται? Μου φαίνεται απίθανο να σου αλλάξουν καλώδιο το οποίο βρίσκεται από τον κατανεμητή και μετά. Εκτός και αν ο φίλος έχει μονοκατοικία και αλλάξουνε το εναέριο, αλλιώς του αλλάζουνε όριο/ζευγάρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα