ethnik471 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπερα!Πρωτα ο θεος απο βδομαδα θα εχω μσζεψει ολα τα parts οποτε θα συναρμολογηθει και ο νεος μου υπολογιστης. Το συστημα αποτελειται απο amd fx 6300, gigabyte ga970a-ud3p, gskill 1866 sniper σε κουτακι midi aerocool x-strike one adnvanced. Εκανα καποια ερευνα αλλα δεν βρηκα πολλα πραματα. Καταρχην να ενημερωσω πως το pc θα ναι για τα παντα και για games και πως αμεσα δεν σκοπευω να clockαρω θελω ομως να εχω καποια περιθωρια στο αμεσο μελλον...Αρχικα με νοιαζει να εχω χαμηλοτερες θερμοκρασιες σε σχεση με την stock αλλα φοβαμαι μη μου ακυρωσει η ψηκτρα καποιο slot μνημης ram. Η ψηκτρα λοιπον που βρηκα και μου αρεσε πολυ (και εμφανισιακα κατι τετοιο ηθελα) ειναι η zalman cnps 8900 quiet αλλα φοβαμαι μη μου ακυρωσει το πρωτο slot μνημης... 1)Γνωριζετε αν θα εχω θεμα? 2)Τι αλλο θα προτεινατε, ανωτερο απο το stock που να μην ακυρωνει ραμ κτλ και να μη χαλαει με τον ογκο του το airflow του κουτιου? 3)θα συνδιαστει με articsilver 5.καλη επιλογη? Ευχαριστω εκ των προτερων. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2014 από ethnik471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω ότι κοιτάζεις αρκετά ξεπερασμένη ψύκτρα. Κάτι σε 120mm tower καλύτερα ή έτοιμη υδρόψυξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δεν θελω ναξεφυγω απο τα 30 ευρω...Βασικα Δεν μπορω... Οι αλλες οι ορθιες μου φαινοντε πολυ αχαρες και φοβαμαι μηπως εχω θεμα χωρου στο κουτι, μη μου χαλασει το airflow και μη μου ακυρωσει slot ram... Παρολα αυτα τι θα μου προτεινατε σ αυτο το κοστος χωρις να εχω τα προβληματα που προανεφερα? Και γιατι ξεπερασμενη η cnps8900? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lippen1972 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Εφτιαξα προσφατα ενα πυργακι με 4300.πρωτα επαιξα με μια cnp5 zalman.πολυ καλη κ αθορυβη.στα 16€.με την ιδια παστουλα.μετα πηρα μια seidon υδροψυξη.λιγο καλυτερες επιδοσεις αλλα μου πηρε το κεφαλι κ αν εριχνα στροφες εβγαζε ιδιες θερμ με αεροψυξη.πηρα με 50€ μια μεταχειρισμενη Η60 κ τωρα εχω 30 idle oc απο 3800 σε 4100.αν ειναι περιπου στα 16 cm (απο επεξεργαστη σε καπακι)το πυργακι με πιο μεγαλες ψυκτρες οντως ισως εχεις προβλημα.παντως πολλοι και πολλα site γραφουν για αυτηhttp://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-212e-16pk-r1-hyper-212-evo-p-PER.806759κ θεωρειται απο τις καλυτερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Καλη φαινεται και η hyper evo αλλα δεν ξερω ανθα χωραει στο κουτι μου και αν θα εχω θεμα μετις ραμ...Δεν ξερω εχω προβληματιστει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Η raijintek themis ειναι οτι πιο vfm σε αυτες τις περιπτωσεις, ειναι μικρουλα χωραει στο κουτι σου θα εχεις αρκετο χωρο και ουτε με τις ram πιστευω θα εχεις προβλημα. Αλλα και παλι τι θεμα εχεις αμα σου κλεινει το ενα slot ? Υποθετω πως εχεις 2x4 ή 1x4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 2χ4 αλλα με ψιλο χαλαει να βαλω τις ραμ στο slot 2+4 Δηλαδη αυτη της raijintek ειναι καλη? Θα μου ριξει την θερμοκρασια σε σχεση με τη stock? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδη αυτη της raijintek ειναι καλη? Θα μου ριξει την θερμοκρασια σε σχεση με τη stock? Ειναι οπως ειπα πολυ καλη επιλογη, απο την στιγμη που δεν θα κανεις oc. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα, καμια σχεση με την stock. Επισης και η 212 που αναφερθηκε πιο πανω ειναι πολυ καλη ψυκτρα επισης καλο vfm (την εβγαλε και το eshop στο crazysundays σημερα Site: http://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-212e-16pk-r1-hyper-212-evo-p-PER.806759 ) δεν την προτεινα γιατι ειπες πως δεν θες κατι 'μεγαλο' (οχι οτι ειναι απο τις μεγαλες ψυκτρες αλλα σιγουρα πιο μεγαλη απο την themis), Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Οποτε για να κανω την παραγγελια: 1) Ασχετως μεγεθους,raijintek themis ή 212 evo?Ποια ειναι καλυτερη? 2)Η cnps8900 quiet δεν ειναι καλη? Σε τι χανει σε σχεση με τις αλλες? 3)Ανειναι τελικα καλυτερη η 212 evo και παω προς τα κει, λετε να εχω θεμα συμβατοτητας με το κουτι? Γιατι εχω και 14αρι φαν στο καπακι που φυσαει μεσα...οπως και πανω.. Λοιπον τι λετε για ριξω υην παραγγελια να φευγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Πάρε την Themis. Είναι καλύτερη απ' την Zalman και πιο ήσυχη απ' την Evo(και πιο φθηνή)+την θερμοαγώγιμη πάστα που είδες. Δε θα έχεις θέμα με τις μνήμες διότι είναι χαμηλές(low profile) αλλά μη περιμένεις σοβαρό overclock με την Themis, ούτε με την Evo φυσικά. Το τροφοδοτικό σου ποιο είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εφυγε η παραγγελια! Και απο μια γρηγορη ερευνα ειδα πως οντως ειναι πολυ καλη ψηκτρα και γενικοτερα συμφέρει! Ευχαριστω πολυ! Το τροφοδοτικο μου ειναι το xfx ts550 αλλα εχω ενα θεμα και με αυτο. Το κουτι κατω εχει φιλτρο για να μπαινει απο πανω ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικου αλλα αν τοποθετήσω ετσι το τροφοδοτικο (οπως ειναι και σωστο) τπτε μπορω να το βιδωσω μονο με 2 βιδες.Για να γινει σωστη εφαρμογη με τις βιδες πισω πρεπει ο ανεμιστήρας του να κοιταει μεσα στο κουτι και με προβληματιζει λιγο αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Η σωστή ροή είναι οι μπροστά ανεμιστήρες να βάζουν αέρα στο κουτί και ο πίσω μαζί με τους πάνω να βγάζουν. Το τροφοδοτικό καλύτερα είναι να το τοποθετήσεις έτσι ώστε ο ανεμιστήρας του να κοιτάζει προς τα κάτω(εφόσον υπάρχει φίλτρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ετσι ειναι το airflow μου. Ενας δωδεκαρης βαζει αερα στο κουτι μαζι με εναν πλαγιο δεκατεσσαρη λιγο πανω απο το τροφοδοτικο και ο πισω δωδεκαρης βγαζει τον αερα οπως και οι δυο δωδεκαρηδες πανω! Νομιζω σωστα το εχω! Δηλαδη θα ηταν προτιμότερο να βαλω το τροφοδοτικο με τον ανεμιστήρα κατω ωστε να τραβαει απ εξω αερα και ας πιανει με μολις 2 βιδες? Και παλι ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Γιατί πιάνει μόνο 2 βίδες. Δε θα έχεις θέμα..σιγά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Επειδη το βαζω "αναποδα" πιανει σε δυο βιδες μονο Προφανως "ασυμβατοτητα" κουτιου-τροφοδοτικου ειναι...Το ιδιο ισχυει με cirsair 750watt και κουτι thermaltake midi φιλου...Δεν ξερω τι παιζει...οποτε θα το βαλω να κοιταει κατω το φαν... Και παλι ευχαριστω πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα