Προς το περιεχόμενο

Fallout: New Vegas vs Fallout 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας παίξει και τα δύο θα σου έλεγα το fallout 3 το οποίο είναι παιχνιδάρα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι πρώτα το 3 έπαιξα και μετά το Vegas όποτε είναι λογικό να μου έχει μείνει στο μυαλό ως καλύτερο το 3.

Δημοσ.

Έχοντας παίξει και εγώ καί τα 2, πιστεύω το New Vegas είναι καλύτερο διότι ο κόσμος είναι πάρα πολύ πιό διαδραστικός και ζωντανός.

Το Fallout 3 είναι πιό "μουντό", τουλάχιστον για εμένα.

Δημοσ.

New Vegas με διαφορα. Εχει ιστορια, εισαι "καποιος" και υπαρχει σωστη διαδραστικοτητα με το περιβαλλον και τους NPC's. Το μεγεθος του κοσμου ειναι μικροτερο αλλα εχει περισσοτερα πραγματα να δεις και να κανεις. Οι χαρακτηρες του και καταστασεις του επισης ειναι πολυ ποιο ενδιαφερουσες. 

Το Fallout 3 το θεωρω αρκετα νεροβραστο και "φλωρικο" μπροστα στο New Vegas. 

Δημοσ.

Εγώ σου λέω και τα δυο μαζί με τα expansion που έχουνε. Από τα πιο αγαπημένα games. Το πρώτο μου άρεσε πιο πολύ σαν ατμόσφαιρα κτλ. Με το vegas μπαίνεις πιο γρήγορα σε καλά όπλα αν θυμάμαι καλά. Σίγουρη επένδυση και τα δυο.

Δημοσ.

Κατέβασα το new vegas τελικά. Πολύ καλό είναι σαν το skyrim(το οποίο έλιωσα ζω για το επόμενο tes) αλλά με όπλα, γουστάρω τρέλα αυτήν την φάση που ο κόσμος έχει "καταστραφεί" και γενικά awesome game! Btw guys ξέρετε ποσό περίπου κρατάει το main quest? και η ραδιενέργεια τι ακριβώς μου προκαλεί?

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Απ τις πιο δύσκολες ερωτήσεις. Πριν λίγο καιρό θα σου απαντούσα το 3(που ασχολήθηκα και περισσότερο), αλλά τώρα πρόσφατα που ξανά έπαιξα το nv και έγραψα παραπάνω ώρες πραγματικά δεν ξέρω. Αγαπημένα παιχνίδια και τα 2. Παίξε και τα 2, έτσι και αλλιώς τα βρίσκεις σε τιμές σκότωμα.

Δημοσ.

! Btw guys ξέρετε ποσό περίπου κρατάει το main quest? και η ραδιενέργεια τι ακριβώς μου προκαλεί?

Άσε το πόσο κρατάει το main quest. Απόλαυσε τον κόσμο του όσο πιό πολύ μπορείς.

Αν σου λέει κάτι, έχω 174 ώρες σε ένα και μόνο playthrough.

PS: H ραδιενέργεια σε αρρωσταίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι ο μονος που προτιμα τα fallout απο τα Elder Scrolls? :P

Τωρα για την ερωτηση.

Μου εμεινε περισσοτερο το Fallout 3 ισως επειδη προηγηθηκε.

Δημοσ.

εγώ ποτέ δεν ήθελα να πάρω θέση μεταξύ των δύο

γενικά έχω την αίσθηση ότι στον πολύ κόσμο αρέσει περισσότερο το 3, παρόλα αυτά εμένα μου αρέσει λίγο παραπάνω το NV 

πάντως και τα δύο είναι πολύ καλά παιχνίδια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...