mkst Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2003 ama de sou aresoun MaTRiX57 ta windows bale linux i pare mac na deis ti glika...aporo me tin asinideisia merikwn merikwn , ama den ipirxe oi microsoft tha eimaste poli pisw... Αμα δεν υπηρχαν τα windows πολυ απλα θα δουλευαμε ολοι σε linux που ειναι και τζάμπα. Που βλεπεις το κακό;
AMDAKIAS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2003 Πάντως έγω κατέβασα μια έκδοση του SP2build 1224 και επειδή έχω βάλει με τον WinXP Manager και βλέπω την έκδοση των windows Που έχω μετά την εγκατάσταση του παραπάνω μου λέει τα εξής : "For testing purposes only.Build2600.xpsp2.030424-1654.(Service Pack2, v.1213)" . Το μόνο που μπόρεσα να καταλάβω γενικά μετά την εγκατάσταση του είναι ότι έχει πέσει λίγο η ταχύτητα στο boot τίποτα άλλο. Βέβαια δεν έχω πολυασχοληθεί, εάν δώ και τίποτα άλλο θα σας το αναφέρω.
DonKihotis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2003 Παιδιά, δεν υπάρχει λόγος να γίνεται τόσος ντόρος για το πότε θα κυκλοφορήσει το SP2. Για όσους δεν γνωρίζουν υπάρχει τρόπος να κατεβάζουν και να σώζουν τα updates των Windows στον Η/Υ τους ώστε να τα έχουν διαθέσιμα όταν τα χρειαστούν (μετά π.χ. από ένα format). Η δυνατότητα αυτή δίνεται μονάχα δυστυχώς στους χρήστες των Windows XP Pro, English Corporate Edition. Η διεύθυνση όπου μπορούν να βρουν distributable updates είναι: http://v4.windowsupdate.microsoft.com/en/default.asp?corporate=true .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.