sotoman v2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Πρόκεται να αλλάξω πληκτρολόγιο σε ένα λαπτοπάκι Samsung 9 (NP400X4C) και πρόσεξα πως πάνω στο πληκτρολόγιο και συγκεκριμένα μεταξύ της πίσω πλευράς του πληκ/γιου και της μητρικής ειναι κολλημένο ενα φύλλο το οποίο εκτός απο πλαστικό έχει και μια επίστρωση σαν ασημί* thermal paste. Συμπεραίνω λοιπόν πως είναι είτε θερμοεπαγωγικό φύλλο, καθώς είναι πίσω απο επεξεργαστη/ψύκτρες είτε πως είναι θερμομονωτικό καθώς είναι πίσω απο το πληκτρολόγιο. Ερχόμαστε στην ερώτησή μου: Τί είναι και πώς θα το ζητήσω (στο ebay) ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων EDIT: Ασημί εννοώ το χρώμα πάστας τύπου arctic cooling, δηλαδη σκούρο γκρί στη πραγματικότητα. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2014 από sotoman v2
madsc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Ταινεία αλουμινίου. Σε υδραυλικά, εργαλειάδικα, Praktiker. /sc
Roger Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Πρόκεται να αλλάξω πληκτρολόγιο σε ένα λαπτοπάκι Samsung 9 (NP400X4C) και πρόσεξα πως πάνω στο πληκτρολόγιο και συγκεκριμένα μεταξύ της πίσω πλευράς του πληκ/γιου και της μητρικής ειναι κολλημένο ενα φύλλο το οποίο εκτός απο πλαστικό έχει και μια επίστρωση σαν ασημί* thermal paste. Συμπεραίνω λοιπόν πως είναι είτε θερμοεπαγωγικό φύλλο, καθώς είναι πίσω απο επεξεργαστη/ψύκτρες είτε πως είναι θερμομονωτικό καθώς είναι πίσω απο το πληκτρολόγιο. Ερχόμαστε στην ερώτησή μου: Τί είναι και πώς θα το ζητήσω (στο ebay) ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων EDIT: Ασημί εννοώ το χρώμα πάστας τύπου arctic cooling, δηλαδη σκούρο γκρί στη πραγματικότητα. Προσεξε πολυ,να υπαρχει αυτη η διαφανεια που αναφερεις και να μην ειναι γυμνο το μεταλλο του πληκτρολογιο γιατι αν ακουμπησει πανω στο motherboard μετα απο πιεση,μπουμ. Ενας καραγκιοζακος Κινεζος μου εστειλε ενα πληκτρολογιο γυμνο ,και ευτυχως ειδα οτι ελειπε και το αντικατεστησα απο το χαλασμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα