Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα...δεν είναι ασιάτης!

Μπράβο στο παιδί :)

το πακισταν ήταν στην ασία τελευταία φορά που κοίταξα.

Κατα τα άλλα μπούρδα το θέμα, μην φαντάζεστε τον επόμενο dijkstra και στραβολαιμιάσετε. μια από τις εξετάσεις πέρασε, δε μας λένε ποια, και ειναι προφανές οτι ο πατερας τον προετοίμαζε με σκοπό την προβολή. 

Αλλά ξέχασα, ειναι που ζηλεύω. Του έχουν έτοιμη θέση στο ΜΙΤ μολις αδειάσει αυτή του χάκερ από το μπραχάμι.

• Like 2
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαγκες αν δείτε τι ποσοστο ccie ασιατων υπαρχει θα καταλαβετε... οι ανθρωποι εκει μαθαινουν καθε χρονο τι διαολο μποορυν να μαθουν για να φυγουν απο τους κωλοτοπους τους ή να βγαλουν εκει χρηματα πολλα που αλλοι δουλευουν 2 χρονια ... εχω γνωρισει 2 πακιστανους (εκ-πολιτισμενους μεγαλωμενους στη δυση) και μου εχουν εξηγησει τι παιζει. Επισης γενικοτερα κανουν πολυ απλη ζωη ακομα και οταν πιανουν χρηματα. Ειναι αφανταστα ευχαριστημενοι αν εχουνε να εισοδημα στεγη και φαγητο...σε αντιθεση με εμας...

• Like 2
Δημοσ.

Μπράβο στο παιδάκι, αλλά από πότε το να περνάς της εξετάσεις της Μικρομαλακιάς σε κάνει ειδικό στους υπολογιστές;

Marketing 100%

• Like 2
Δημοσ.

Μου θυμίζει αυτό με τον πιτσιρικά στην Θεσσαλονίκη που "ενδιαφέρθηκε" η Google για τα προγράμματα του αλλά το μόνο που ήξερα να κάνει είναι να τρέχει έτοιμα .exe χαχαχαχα. Και τυχαία, οοοοχι, τυχαία εντελώς, ο μπαμπάκας του είναι δημοσιογράφος σε μεγάλη εφημερίδα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα συμφωνήσω με τον hakunamatata. Μπορεί το παιδί να έχει τάση προς τους υπολογιστές, και όντως να γνωρίζει περισσότερα απο παιδιά της ηλικίας του, αλλά το ''περασε τεστ που αλλοι δινουν μετα το πανεπιστημιο'' είναι γελοίο σε πολλά και διαφορετικά levels.

εχει καταντησει λιγο αστειο αυτο με τα παιδακια που δε μπορουν να κατουρησουν μονα τους αλλα ειναι διανοιες σε υπολογιστες και δε ξερω και εγω τι αλλο...

ο εγκεφαλος σε αυτες τις ηλικιες απλα δεν ειναι εγκεφαλος αναπτυγμενος, συνεπως δε μπορει να κατανοησει πολλα πραγματα...λοιπον τωρα το να λενε οτι περασε σε τεστ που αλλοι δινουν μετα το πανεπιστημιο, ειναι το λιγοτερο αστειο...

διαφημιστικο κολπο οπως ολα τα αντιστοιχα 5χρονα ''διανοιες''

Πολύ εύκολες τις έχουν κάνει πια αυτές τις εξετάσεις.

γενικα τα παιδακια εχουν την ταση να ακολουθουν το περιβαλλον στο οποιο βρισκονται...οποτε με καποιον απο την οικογενεια (πατερασ ισως) που εχει σχεση με υπολογιστες, και φυσικα με το καταλληλο δασκαλεμα το παιδι θα μαθει (απο καποιον αλλον) πως να χειριζεται hardware, πως να συνδεει καλωδια, πως να επεμβαινει σε εναν υπολογιστη μεσα, πραγματα δηλαδη που δεν απαιτουν κανενα βαθμο εφυιας...

σαν το παιδακι εδω στην ελλαδα που εφτιαξε δικο του 3d printer, αλλα το γραφειο που του πηραν τη συνεντευξη απο το σπιτι του εμοιαζε με το γραφει του davinci και ο πατερας του, ολως τυχαιως ηταν ηλεκτρολογος μηχανικος...

κοινος και εν τελει, μη ψαρωνετε με τετοιες ειδησεις...

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ ότι είναι μαρκετιστικά όλα αυτά.

Δε μας είπαν ποιά MCP έχει ακριβώς το παιδί, για να δούμε κατά πόσο πιο διάννοια είναι από έναν ενήλικα πιά.

Την πρώτη φορά που έδωσα exams για MCP/MCTS και συγκεκριμένα την 70-640, κόπηκα με score 681/1000 με passing score 700/1000 (κοινώς το έχασα για μια ερώτηση ή κάποιο σκέλος αυτής).

Θέλω να δώ κατά πόσο πιο βλάκας ήμουν όταν την έδωσα αυτή την συγκεκριμένη MCP και δε κατάφερα να έχω passing score διαβάζοντας για εβδομάδες βιβλίο της Microsoft που απαρτίζεται από 1070 σελίδες...

Επεξ/σία από plpapadopoulos
Δημοσ.

Μα...δεν είναι ασιάτης!

Μπράβο στο παιδί :)

εχμ...τοτε τι ειναι?  μετακομισαν το πακισταν στην αφρικη?

Δημοσ.

Σιγα τα αυγα,με πατερα στο σχετικο πεδιο εμαθε να συνδεει δυο καλωδια,και ξαφνικα τον καναμε νεο dennis ritchie.....και εγω ξερω vb.net απο τα 8 ,java απο τα 11 και εφτιαξα σοβαρο προγραμμα στα 11,αλλα δεν βγηκε ο μπαμπακας να με προβαλει στα ΜΜΕ.....δηλαδη ελεος

Δημοσ.

Και γω στην ηλικία του εγκαταστουσα το ραμ κιντ και νμζ ότι ξέρω από υπολογιστές!άμα αληθεύει σε τέτοιο βαθμό μπράβο αλλά και τα μισά από αυτά που λένε να έκανε και πάλι μπραβο

Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

εχει καταντησει λιγο αστειο αυτο με τα παιδακια που δε μπορουν να κατουρησουν μονα τους αλλα ειναι διανοιες σε υπολογιστες και δε ξερω και εγω τι αλλο...

ο εγκεφαλος σε αυτες τις ηλικιες απλα δεν ειναι εγκεφαλος αναπτυγμενος, συνεπως δε μπορει να κατανοησει πολλα πραγματα...λοιπον τωρα το να λενε οτι περασε σε τεστ που αλλοι δινουν μετα το πανεπιστημιο, ειναι το λιγοτερο αστειο...

διαφημιστικο κολπο οπως ολα τα αντιστοιχα 5χρονα ''διανοιες''

Ετσι μπραβο :)

U jelly bro?

Ναι ζηλευει την ακυρη ειδηση :-( ..... Και το ακυρο Like ολα τα λεφτα  :mellow:

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν ηταν απο ελλαδα θα παιζε ηδη το θεμα σε πρωινα μεσημεριανα και ειδησεις με τιτλο ""ελληνοπουλο ιδιοφυια εντυπωσιαζει την microsoft""

Επεξ/σία από kage
  • Like 2
Δημοσ.

Χαχαχα έλεος με αυτες τις κοροϊδίστικες ειδήσεις. Απλά δεν είναι δυνατόν ένα τέτοιο μυαλό να ανταπεξέλθει σε κάτι τέτοιο. Εκτός κι αν είναι ρομποτ ή εξωγήινος! Ναι ρε, ο άλλος ζεί 20 χρόνια , διαβάζει, σπουδάζει κι ακόμα δυσκολίες μπορεί να έχει κι αυτό που ακόμα δεν βγήκε απο το αυγό του έχει περάσει αυτό το τεστ. Αν είναι δυνατόν.

Συν ότι απλά ο γονέας του του μάμησε απλά την παιδική του ηλικία.

• Like 1
Δημοσ.

λογικό αυτό, γιατί έχει να κάνει με τη μυελίνωση των νευρώνων π είναι αυξημένη σε παιδιά τέτοιας ηλικίας απ ότι σε έναν ενήλικα. αυτό είναι και η λεγόμενη πλαστικότητα τ εγκεφάλου, δηλαδή η ικανότητά του να αφομοιώνει πάρα πολλές πληροφορίες με πολύ λίγο κόπο. αυτή η ικανότητα ελαττώνεται καθώς μεγαλώνουμε. για τον λόγο αυτό πχ είναι πιο εύκολο ένα παιδί να μάθει μια και δυο ξένες γλώσσες σε σχέση με έναν ενήλικα. το παιδί αυτό ερχόταν από τα 3 σε επαφή με την τεχνολογία οπότε είναι φυσικό επόμενο να αρχίσει να εξερευνά και την μαθαίνει. φυσικά σε όλο αυτό το θέμα μεγάλος παράγοντας είναι το περιβάλλον του παιδιού αλλά και οι δεξιότητές του και τα ταλέντα του τα οποία είναι γραμμένα στον γενετικό του κώδικα και απλά με το κατάλληλο ερέθισμα ενεργοποιούνται.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...