Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά.Προ ημερών πούλησα την gigabyte F2A88XM-HD3 (matx) με σκοπό να πάω σε itx με τα ίδια εξαρτήματα . Δεν είχα κανένα παράπονο από την κάρτα . τώρα όμως στις itx υλοποιήσεις βλέπω ότι η gigabyte έχει ελλείψεις σε σχέση με την asrock. Για αρχή δεν έχει d-sub και στο site ξεκαθαρίζει ότι adapter dvi to d-sub δεν υποστηρίζεται από την συγκεκριμένη. εμένα μου είναι απαραίτητο .Με λίγα λόγια δεν είχα ποτέ asrock και είμαι διστακτικος.να αγοράσω hdmi to d-sub adapter το οποίο είναι ακριβο και να πάω στην Gb η να πάω στην asrock;Συγνωμη για το άθλιο μήνυμα, στέλνω από κινητό.

Δημοσ.

Πάνε στην ASRock, αν και παλιά είχε κάποια προβλήματα στην ποιότητα πλέον έχουν διορθωθεί πολύ (σ'αντίθεση με την MSi) κι απ'όσο ξέρω πουλάνε φθηνότερα μόνο και μόνο για να κερδίσουν ποσοστό αγοράς

Δημοσ.

μην το σκεφτεσαι καν..!  

παρε Asrock χωρις 2η σκεψη, εχει φτασει σε πολυ καλα επιπεδα ποιοτητας, εξοπλισμου και τιμων.

προσωπικα, την θεωρω τριτη καλυτερη κατασκευαστρια μετα απο ASUS - Giga..!! ειδικα τωρα που εξαλειψε και το μοναδικο μειονεκτημα που ειχε, απεναντι στις αλλες 3.  την εγγυηση..!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...