Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμερικανικό iPhone 6 από store.apple.com ξεκλείδωτο δεν υπάρχει. Το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις έιναι contract free T-Mobile iPhone 6, το οποίο αγόρασα εγώ. Πληρώνεις την πλήρη τιμή του κινητού ($649), αλλά είναι κλειδωμένο στο δίκτυο της T-Mobile.

Η t-mobile μπορεί να στο ξεκλειδώσει, ωστόσο θέλει να το έχεις χρησιμοποιήσει τουλάχιστον για 1 βδομάδα στο δίκτυό της. Για εμένα αυτό δεν ήταν πρόβλημα, καθώς ζω στις ΗΠΑ και έτσι κι αλλιώς στο δίκτυο της t-mobile ήμουν ανέκαθεν. Ωστόσο για εσένα, στην Ελλάδα, δεν βλέπω πως θα μπορέσεις να το κάνεις αυτό...

Οπότε ο μόνος τρόπος που βλέπω είναι από κανένα ebay, να βρεις κανένα κινητό που είναι ήδη ξεκλείδωτο.

Δημοσ.

Αμερικανικό iPhone 6 από store.apple.com ξεκλείδωτο δεν υπάρχει. Το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις έιναι contract free T-Mobile iPhone 6, το οποίο αγόρασα εγώ. Πληρώνεις την πλήρη τιμή του κινητού ($649), αλλά είναι κλειδωμένο στο δίκτυο της T-Mobile.

Η t-mobile μπορεί να στο ξεκλειδώσει, ωστόσο θέλει να το έχεις χρησιμοποιήσει τουλάχιστον για 1 βδομάδα στο δίκτυό της. Για εμένα αυτό δεν ήταν πρόβλημα, καθώς ζω στις ΗΠΑ και έτσι κι αλλιώς στο δίκτυο της t-mobile ήμουν ανέκαθεν. Ωστόσο για εσένα, στην Ελλάδα, δεν βλέπω πως θα μπορέσεις να το κάνεις αυτό...

Οπότε ο μόνος τρόπος που βλέπω είναι από κανένα ebay, να βρεις κανένα κινητό που είναι ήδη ξεκλείδωτο.

Verizon και t-mobile ειναι ξεκλειδωτα εξαρχης σε gsm ευρωπαικα δικτυα.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος γι' αυτό? Διότι εγώ μίλησα με T-Mobile και μου είπαν ότι είναι κλειδωμένα.

Επίσης η Verizon είναι CDMA πάροχος, όχι GSM.

Δημοσ.

Η Verizon είναι CDMA και το CDMA του iPhone είναι κλειδωμένο στη Verizon. Το GMS όμως είναι ξεκλείδωτο για μη αμερικάνικα δίκτυα :) (η Apple κατασκευάζει ένα μοντέλο iPhone που παίζει και σε CDMA και σε GSM).

• Like 1
Δημοσ.

Φίλτατοι επαναφέρω το θέμα...

Το ξεκλείδωτο που πουλάνε στην Αμερική είναι το Model A1549 (GSM) ενώ στην Ελλάδα και Ευρώπη γενικά, για να δουλέψει το LTE δίκτυο πρέπει να έχεις Model A1586 (GSM), το οποίο στην Αμερική δεν πωλείται ξεκλείδωτο αλλά κλειδωμένο σε πάροχο.

Έχει αγοράσει κάποιος από εσάς το Model A1549 για να μου πείτε ακριβώς τί συμβαίνει στην Ελλάδα και κυρίως, αν αναγνωρίζεται το 4g?? Βέβαια το LTE δίκτυο (υποθέτω πως αναφέρονται σε 4g advanced) θ'αργήσουμε το δούμε, αλλά θέλω να γνωρίζω πριν προβώ σε αγορά του. Υποτίθεται πως θα το φέρει φίλος από Αμερική τα Χριστούγεννα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά! 

Δημοσ.

Φίλτατοι επαναφέρω το θέμα...

Το ξεκλείδωτο που πουλάνε στην Αμερική είναι το Model A1549 (GSM) ενώ στην Ελλάδα και Ευρώπη γενικά, για να δουλέψει το LTE δίκτυο πρέπει να έχεις Model A1586 (GSM), το οποίο στην Αμερική δεν πωλείται ξεκλείδωτο αλλά κλειδωμένο σε πάροχο.

Έχει αγοράσει κάποιος από εσάς το Model A1549 για να μου πείτε ακριβώς τί συμβαίνει στην Ελλάδα και κυρίως, αν αναγνωρίζεται το 4g?? Βέβαια το LTE δίκτυο (υποθέτω πως αναφέρονται σε 4g advanced) θ'αργήσουμε το δούμε, αλλά θέλω να γνωρίζω πριν προβώ σε αγορά του. Υποτίθεται πως θα το φέρει φίλος από Αμερική τα Χριστούγεννα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δεν εχω αγοράσει ακόμη απο την Αμερική (μάλλον θα το κανω σε λίγο καιρό) αλλα βρήκα αυτο το άρθρο που πιθανόν να βοηθάει.Ριξε μια ματιά.

http://www.ehow.com/info_12171778_difference-between-european-iphone.html

Δημοσ.

vivaki5 σ'ευχαριστώ για την απάντηση,

Ναι το άρθρο αυτό το έχω διαβάσει. Απλά επειδή ο φίλος μου στην Αμερική μίλησε κατευθείαν με την apple, του είπαν πως θα παίζει στην Ελλάδα απλά δεν είναι σίγουροι για το LTE. Οπότε ψάχνω να δω μήπως κάποιο από τα παιδιά εδώ το έχει φέρει από Αμερική, ώστε να μας διαφωτίσει. Ό,τι μάθω πάντως θα το αναφέρω κι εδώ ώστε να το δουν όσοι ενδιαφέρονται (αν δεν απαντήσει κάποιος κάτοχος στο forum εδώ) 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πριν λίγο επιχείρησα τηλεφωνική αγορά του Iphone 6 απο Σκρουτζομάγαζο άλλα το ανέβαλα μόλις μου είπε ότι είναι US. Συγκεκριμένα μου είπε ότι θα μου στείλουν μαζί αντάπτορα για τον φορτιστή (ως εδώ Οκ) και μια σελίδα Α4 με οδηγίες για το ξεκλείδωμα του. Με διαβεβαίωσε ότι κανένα απολύτως πρόβλημα δεν θα έχει και λειτουργεί κανονικά.

Ισχύει ότι δεν θα έχω πρόβλημα η θα το πάρω και θα βρώ το μπελά μου;

Δημοσ.

2 € μου πήραν για το κοψιμο

Sent from my iPhone using Insomnia

Ποτε κοψιμο.

Πριν λίγο επιχείρησα τηλεφωνική αγορά του Iphone 6 απο Σκρουτζομάγαζο άλλα το ανέβαλα μόλις μου είπε ότι είναι US. Συγκεκριμένα μου είπε ότι θα μου στείλουν μαζί αντάπτορα για τον φορτιστή (ως εδώ Οκ) και μια σελίδα Α4 με οδηγίες για το ξεκλείδωμα του. Με διαβεβαίωσε ότι κανένα απολύτως πρόβλημα δεν θα έχει και λειτουργεί κανονικά.

Ισχύει ότι δεν θα έχω πρόβλημα η θα το πάρω και θα βρώ το μπελά μου;

Τι εννουν οδηγιες για ξεκλειδωμα?

καλυτερα πηγαινε απο εκει με μια ετοιμη micro sim και πες τους θα το αγορασω εαν δουλευει σαν official unlocked στην ελλαδα και το ανοιξουμε εδω μαζι να μου το ρυθμισετε.Ετσι θα ειναι καλυτερα

Δημοσ.

Ποτε κοψιμο.

Τι εννουν οδηγιες για ξεκλειδωμα?

καλυτερα πηγαινε απο εκει με μια ετοιμη micro sim και πες τους θα το αγορασω εαν δουλευει σαν official unlocked στην ελλαδα και το ανοιξουμε εδω μαζι να μου το ρυθμισετε.Ετσι θα ειναι καλυτερα

Δεν είμαι απο Αθήνα, διαφορετικά δεν θα ανάλωνα το χρόνο σας κάνοντας τις παραπάνω ερωτήσεις.

Και αν το παραλάβω, μετά θα μπώ σε μεγάλες φασαρίες με το πάρε-στείλε κλπ.

Απλά περίμενα ότι έστω και ένας θα είχε κάνει αγορά απο skroutzoμάγαζο και θα ήξερε κάτι αντίστοιχο.

Δημοσ.

Εσύ θα ζητήσεις ξεκλείδωτο, τι πάει να πει "οδηγίες για ξεκλείδωμα". 

Μην υποχωρήσεις σε αυτό, διαφορετικά πάρε από αλλού και κάνε και καμια αρνητική κριτική στο skroutz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...