Προς το περιεχόμενο

back up!!

djmike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hi, thelo na kano backup ola ta mp3s pou exo sto mymusic giro sta 4000 genika xrisimopio to nero6 ... thelo an ginete i meso tou nero i me kapio allo programa na pos sose se cd to my music ki ego aplos na allazo ta cd xoris na dialego ti tha grafti...

Δημοσ.

Από ότι μόλις είδα αυτό που ζητάς μπορεί να το κάνει το Easy CD & DVD Creator™ 6

Επιλέγεις δηλαδή όλο το φάκελο που θές να γράψεις και θα σου το χωρίσει ανάλογα σε αριθμό cd. :wink:

Νομίζω κάτι τέτοιο ζητάς αν κατάλαβα καλά. :P

Μόλις το ψαχουλεύω το προγραμματάκι(αρα) και το βλέπω πάρα πολύ καλό. Ειδικά αυτό που ζητάς αυτή η επιλογή είναι πραγματικά κάτι που έλειπε και είναι χρησιμότατη. :)

Δημοσ.

Και των NERO την κάνει την δουλειά .Δεν υπάρχει λόγος να βάζεις άλλο πρόγραμμα. Μιλάω για NERO6- Nero BackItUp οποίο ενεργοποιείτε μόνο αν βάλεις το σωστό κλειδί στο NERO.

Δημοσ.
Και των NERO την κάνει την δουλειά .Δεν υπάρχει λόγος να βάζεις άλλο πρόγραμμα. Μιλάω για NERO6- Nero BackItUp οποίο ενεργοποιείτε μόνο αν βάλεις το σωστό κλειδί στο NERO.

Δεν πρόκειται όμως για κάτι το παρόμοιο. Αυτό με το Nero θα κάνει ένα back up στο δίσκο. Στο Nero για παράδειγμα του βάζεις ένα φάκελο να γράψει ο οποίος είναι 2γίγα και σου λέει ότι δεν μπορεί γιατί είναι μεγάλο το μέγεθος. (Για cd μιλάμε πάντα).

Αν κάνεις το ίδιο με το Easy cd τότε το χωρίζει σε cd και σου λέει για παράδειγμα ότι θα χρειαστείς 3cd για να το γράψεις. Δεν σου λέει ότι δεν μπορεί να το γράψει.

Δεν το έχω κάνει και δεν ξέρω όμως τι χώρισμα κάνει και σε τι αρχεία ή αν κρατάει τα αρχικά όπως είναι.

Θα το δοκιμάσω και θα σας πώ. Το πολύ πολύ να χάσω κάνα δύο cd. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...