Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω κάποιες διαφάνειες σε μορφή pdf που θέλω να εκτυπώσω, σε μορφή Landscape αλλά με έναν περιέργο αλλα αρκετά βολικό τρόπο (για να κρατάω σημειώσεις): Μία σελίδα σε μορφή Landscape χωρισμένη στα 4, τα 2 δεξιά(ή αριστερά δεν με πειράζει) τέταρτα θα έχουν 2 διαφανειες (την μία κάτω από την άλλη ) κ τα 2 αριστερά ( ή αντιστοιχα δεξιά) τέταρτα να ειναι απολύτως κενά (ακούγεται άσχημο οπτικά αλλα ειναι πολύ βολικο για σημειώσεις). Δυστυχώς δεν έχω κ εκτυπωτή σπίτι οπότε σε 2 φωτοτυπαδικα που πηγα ειτε λογω ασχετοσύνης είτε λοφω αδιαφορίας δεν με βοήθησαν, προσπάθησα να το φτιάξω σπίτι σε μορφή xps αλλά κάποια πράγματα στη μορφοποίηση δεν βγηκαν σωστα(πχ δεν εβγαιναν τα βελακια, καποιες λεξεις χωριζονταν με τεραστια κενα). Οποιαδήποτε λύση που θα είναι λειτουργική θα την εκτιμούσα

Δημοσ.

με print sreen kai ζωγραφικη δε σε βολευει να δοκιμασεις και να το φερεις εκει που σε βολευει??

Δημοσ.

καταλαβα... αν μετρατρεψεις τα pdf με αυτο Nuance Power PDF Advanced σε word που θα σου δωσει καλο αποτελεσμα και μετα τα μορφοποιεις εσυ με οποιο προγραμμα σε εξυπηρετει...οποτε βελακια και κενα στις λεξεις να μην ειναι λαθος να αντιστοιχουν... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...