bc00l Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Kαλησπέρα αλάνια Έχω το παρακάτω λαπτοπ και σκέφτομαι να του βάλω ssd, τι λέτε αξίζει; Και αν ναι, ποιον Budget υπάρχει μόνο για 120-128gb δίσκους Acer Aspire 5738G CPU Intel Core 2 Duo T6600 / 2.2 GHz GPU ATI Mobility Radeon HD 4570 - 512 MB DDR3 VRAM 4GB RAMSATA 2 , τώρα έχει έναν 500gb 5400rpm WD blue -Γενικά το λάπτοπ είναι σε άσχημη κατάσταση, η μπαταρία δεν κρατάει ούτε 2λεπτο, η οθόνη έχει καμμένα πίξελ και σκόνη εσωτερικά. -Το καλοκαίρι όταν φορτώσω κανένα παιχνίδι, το λάπτοπ σβήνει λόγο θερμοκρασίας και ας το έχω κάνει καθαρισμό εσωτερικό και αλλαγή πάστας. Πρόσφατα παρόλα αυτά αλλάχτηκε το keyboard με καινούργιο Γενικά στο λάπτοπ καμιά ταινία, surfing, chat, word, Λίγο gaming τα κάνει που θέλω. Υπάρχει και λίγο καλύτερο desktop στο σπίτι.
xristoforos89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Συγκριτικά με τον δίσκο που έχεις τώρα, θα είναι η μέρα με την νύχτα. Και να καεί το λαπτοπ, χτύπα ξύλο, τον ssd τον βάζεις κ σε άλλο μηχάνημα, δεν πρόκειται να πάει χαμένος δηλαδή. 2
conkal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 δεν υπαρχει υπολογιστης με sata θυρα που να μην δει τεραστια διαφορα με εναν ssd ακομη και pentium 4 που λεει ο λογος(μαλλον χρις να λεει..... ) 2
d_gkal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Σε λαπτοπ με χαμηλοτερα σπεκς σκεφτομαι να βαλω ssd μπας και γίνει κατι... Αν ειχα το δικο σου θα ημουν οκ μ ssd παντως. Στην τελικη οπως ειπωθηκε, ο δισκος μένει και για το επόμενο μηχάνημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα