Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εω ενα iPad4 με 16GB χώρο (εξαρχης 13 και κατι διαθεσιμο)

Ενω δεν εχω της Παναγιας τα ματια πανω, βλεπω οτι μονο και μονο με τα Updates κατι facebook, twitter, dropbox, messenger κτλ εχω πεσει στα 4,5GB διαθεσιμα

Πως θα μπορουσα να εξοικονομησω λιγο χωρο? Οταν κατεβαζεις ενα update ο χωρος που πιανει μπαινει On top με οτι ειχα? Πχ ολα αυτα τα updates του FB τοσο καιρο 2 χρονια που το εχω, μου πιανουν χωρο αθροιστικα?

Και αν ναι, αν βγαλω ας πουμε το Facebook (τυχαια επιλογη app) τα βγάζει ολα? και μετα αν το ξανακατεβασω απο iTunes, θα εχω κερδισει σε χωρο?

Δημοσ.

Λοιπον, το εκανα restart, οπως ανέμενα δεν αλλαξε κατι παρα ελαχιστα.

Αληθεια, αν γεμισεις ενα iPad τι κανεις? Παιρνει κατι σαν επεκταση?

Δημοσ.

Oταν το συνδεεις στο Itunes κατω στην μπαρα τι σου βγαζει ? Τι καταλαμβανει τον περισσοτερο χωρο ?

Αν το γεμισεις, χρησιμοποιεις το icloud λογικα. 

Δημοσ.

Για πες γιατι δεν το εχω πολυ με το cloud

Δεδομενου οτι φωτο-τραγουδια-αρχεια που θα μπορουσα να τα εχω στο cloud ειναι αρκετα λιγα, και τα gb μου τα εχουν φαει οι εφαρμογες και τα apps, πως δουλευει πχ το twitter, το fb, το youtube με το iCloud?

Δημοσ.

Οχι, μονο φωτο-τραγουδια-αρχεια πανε στο cloud….. 

Τα υπολοιπα στο ipad…..

To συνδεσες με το iTunes ? να δεις τι καταλαμβανει περισσοτερο χωρο.

Δημοσ.

κατεβασε αυτη την εφαρμογη για να καθαρισεις την μνημη cashe

Battery Doctor - Master of Battery Maintenance by Beijing Kingsoft Internet Security software Co.Ltd

https://appsto.re/gr/VioOA.i

πατα 2/3 απανωτα

πχ εμενα το ινσταγκραμ μου κρατουσε 400 μβ κ δεν αδειαζε ουτε με επανεκκινησεις, μονο αν εσβηνα την εφαρμογη ή καθαρισω την cache με αναλογη εφαρμογη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...