DKNI Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Εω ενα iPad4 με 16GB χώρο (εξαρχης 13 και κατι διαθεσιμο) Ενω δεν εχω της Παναγιας τα ματια πανω, βλεπω οτι μονο και μονο με τα Updates κατι facebook, twitter, dropbox, messenger κτλ εχω πεσει στα 4,5GB διαθεσιμα Πως θα μπορουσα να εξοικονομησω λιγο χωρο? Οταν κατεβαζεις ενα update ο χωρος που πιανει μπαινει On top με οτι ειχα? Πχ ολα αυτα τα updates του FB τοσο καιρο 2 χρονια που το εχω, μου πιανουν χωρο αθροιστικα? Και αν ναι, αν βγαλω ας πουμε το Facebook (τυχαια επιλογη app) τα βγάζει ολα? και μετα αν το ξανακατεβασω απο iTunes, θα εχω κερδισει σε χωρο?
Unabomber Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Και μετα απο restart τον ιδιο χωρο δειχνει ?
DKNI Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δεν το δοκιμασα να σου πω. Εχει μερες να το κανω restart Γιατι ομως να παιζει ρολο?
DKNI Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον, το εκανα restart, οπως ανέμενα δεν αλλαξε κατι παρα ελαχιστα. Αληθεια, αν γεμισεις ενα iPad τι κανεις? Παιρνει κατι σαν επεκταση?
Unabomber Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Oταν το συνδεεις στο Itunes κατω στην μπαρα τι σου βγαζει ? Τι καταλαμβανει τον περισσοτερο χωρο ? Αν το γεμισεις, χρησιμοποιεις το icloud λογικα.
DKNI Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Για πες γιατι δεν το εχω πολυ με το cloud Δεδομενου οτι φωτο-τραγουδια-αρχεια που θα μπορουσα να τα εχω στο cloud ειναι αρκετα λιγα, και τα gb μου τα εχουν φαει οι εφαρμογες και τα apps, πως δουλευει πχ το twitter, το fb, το youtube με το iCloud?
Unabomber Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Οχι, μονο φωτο-τραγουδια-αρχεια πανε στο cloud….. Τα υπολοιπα στο ipad….. To συνδεσες με το iTunes ? να δεις τι καταλαμβανει περισσοτερο χωρο.
igoods Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 εαν σβησεις το fb και το ξανακατεβασεις θα πιανει πολυ λιγοτερο.
basilis5 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 κατεβασε αυτη την εφαρμογη για να καθαρισεις την μνημη cashe Battery Doctor - Master of Battery Maintenance by Beijing Kingsoft Internet Security software Co.Ltd https://appsto.re/gr/VioOA.i πατα 2/3 απανωτα πχ εμενα το ινσταγκραμ μου κρατουσε 400 μβ κ δεν αδειαζε ουτε με επανεκκινησεις, μονο αν εσβηνα την εφαρμογη ή καθαρισω την cache με αναλογη εφαρμογη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα