Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 5C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασες ελπίζω οτι δεν πρόκειται για καινούργιο αλλα για Refurbished τηλέφωνο. Και μάλιστα seller refurbished και όχι επίσημο...

• Like 1
Δημοσ.

Οτι είναι μεταχειρησμένο, και το πήρε πίσω το μαγαζί γιατί έβγαλε πρόβλημα, το έφτιαξε και το ξαναπουλάει. 

Δημοσ.

Είσαι παλαβος? Με τα ίδια λεφτά αγοράζεις τούμπανο τηλέφωνο είτε από Ελλάδα, είτε από Κίνα. Και θες να σκάσεις τόσα λεφτά για refurbished με χαρακτηριστικά του 2012 από Κίνα?

Αν θες τόσο πολύ iPhone, κοίτα τις αγγελίες εδώ στο Insomnia. Αλλιώς υπάρχουν άπειρα θέματα ανοιχτά για προτάσεις σε όλα τα μπατζετ.

• Like 1
Δημοσ.

με 25 ευρο παραπανω παιρνεις το ολοκαινουργιο zte nubia z7 max..που ειναι τουμπανο σε ολα.. που βαζει κατω με σχετικη ανεση το iphone6 plus

και ο αλλος θελει να παρει κινεζικο Refurbished iphone 2ετιας απο site χωρις paypal!!!!!!

Μαγια?? Ψεκασμοι? Υποσεινηδητα μηνυματα? ρε Στεφανε θα μας τρελανεις!

Δημοσ.

Καλά και εσύ για να πιστεύεις ότι το zte βάζει κάτω τι iPhone 6 plus παραπλανημενος είσαι με μαγιά και υποσεινηδητα μηνύματα, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα...

• Like 3
Δημοσ.

ισως να εχεις δικιο, ισως να ειμαι παραπλανημενος.... γιατι αν το καλοσκεφτεις ποιος δεν θα ηθελε ενα κινητο 1gb/16gb, 8mp camera που να λυγιζει ευκολα και με τα υψηλοτερα sar στην προνομιακη τιμη των 800 ευρο???

κατι σαν το elephone P10, 8 φορες πιο ακριβο ας πουμε..

το αλλο μπορει να ειναι 2gb/32gb, 13mp καμερα, στο 1/3 της τιμης "περιπου", αλλα δεν ειναι iphone..  

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά απλός θέλω να πάρω μόνο iphone δεν ενδιαφέρομε για άλλα τηλ.... για αυτό ρωτάω για να μάθω από που μπορώ να το αγοράσω πιο οικονομικά και ασφαλές!!! 

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά απλός θέλω να πάρω μόνο iphone δεν ενδιαφέρομε για άλλα τηλ.... για αυτό ρωτάω για να μάθω από που μπορώ να το αγοράσω πιο οικονομικά και ασφαλές!!! 

Αφου θες iphone καλυτερα να μαζεψεις λεφτα και να το παρεις απο εμπιστο μαγαζι.Γιατι ομως μονο iphone; 

Δημοσ.

θέλω να πάρω iphone για την καύλα μου δεν με ενθουσιάζουν τα χαρακτηρίστηκα που έχει για αυτό  δεν θέλω να δώσω πάνω από 300 ευρο.... 

Δημοσ.

Το 4s παντως μπορεις να το βρεις καινουργιο στα 270 ευρο πανω κατω..

εκτος και αν πας απο δευτερο χερι που μπορεις να βρεις ενα σε καλη κατασταση "εως αριστη" με μολισ 160-190 ευρο...

εκτος αν θελεις 5c...  που το βρισκεις απο δευτερο χερι και 250-270 οπως π.χ εδω που το δινει για 270

http://www.skroutz.gr/s/3783653/Apple-iPhone-5C-16GB.html#js_usa

αν πας τερμα κατω θα το βρεις!

βεβαια ολοι.. ακομα και οι σκληροπυρηνικοι fan τις εταιριας θα σου πουν να πας καλυτερα στο 5s..

απο εκει και περα το κριμα στο λαιμο σου οπως λεν και στο χωριο μου!

• Like 1
Δημοσ.

Γουστάρω την απάντηση του ts. Το θέλω για την @@@@ μου. Όχι δικαιολογίες του κωλου του τύπου, είναι iPhone, iPhone rules. Το θέλω για Μόστρα και το λέω! Έτσι δυνατά πάμε ομάδα. Πάντως αν έχεις λεφτά για πέταμα καλά κανείς. Αν πάλι όχι καλύτερα πάρε g2. Η πάρε nexus 5.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...