Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αυτή την επισκεψιμότητα δεν θα έπρεπε να έχεις κάποια, μικρά έστω, έσοδα?

Έχω περίπου 100 ευρώ το μήνα, αλλά η Adsense αργεί να πληρώσει και δεν έχω πάντα από τη τσέπη μου.

Αυτό δεν εξαρτάται από το πόσοι πατάνε πάνω στις διαφημίσεις σου?

Ανάλογα την εταιρεία. Υπάρχουν εταιρείες που σε πληρώνουν ανά εμφάνιση, άλλες ανά κλικ και πάει λέγοντας.

meymigrou η σελιδα σου ειναι η homeboy.gr???????

Ναι αυτή είναι.

Αυτή τη στιγμή μιλάω με την GreekHost, η οποία μέχρι στιγμής μου έχει δώσει πολύ καλή εντύπωση. Παλιά ήμουν σε έναν VPS με 2GB ram και ήταν 4 vCORES αν θυμάμαι καλά. Εκείνος ο server σήκωνε μέχρι και 30 χιλιάδες επισκέψεις ημερησίως, μέχρι που άρχισε να πέφτει και έτσι πήγαμε σε dedicated server.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

συνίσταται digitalocean, δοκιμασμένο και πολύ καλές τιμές. Κάτι παραπάνω από 150 ευρώ το μήνα δίναμε εμείς στη δουλειά στο google cloud με 3 μηχανήματα και αρκετό traffic...

Δημοσ.

Με 3 χιλιάδες επισκέψεις ημερησίως όπως είπαν και τα παιδιά μπορείς να βρεις και shared host που να σε ικανοποιεί. Σου προτείνω όπως και κάποιοι άλλλοι να πας στην digitalocean. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ την linode που είναι και αυτή παρόμοια με την digitalocean. Με 10$ τον μήνα θα τρέχει άνετα το site αν δεν έχει bug! Απλά θα πρέπει να ξέρεις πως να στήσεις τον server γιατί σου παρέχουν unmanaged servers

Δημοσ.

Αρχικά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά έκανα την μεταφορά της ιστοσελίδας μου στον VPS Basic της Link.png Site: GreekHost . Για όσους ενδιαφέρονται: Καταπληκτική τεχνική υποστήριξη και απίστευτα γρήγορος και αποτελεσματικός server.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...