Donacgreece Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά έχω μια Asus 7950 και θα ήθελα να ξέρω πως και αν μπορώ να την ανεβάσω λίγο ακινδυνα βέβαια μήπως και παίξει πιο καλά το unity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Βάλε το MSI Afterburner και ψάξε λίγο στο forum εδώ (ή σε κάποιο από τα γνωστα, μεγάλα) για "ασφαλείς" ρυθμίσεις και τρόπους. Χωρίς πολλά-πολλά: Core Voltage: 1250 Power Limit: +20 Core Clock: Ξεκίνα από 1000 και ανέβα με βήματα των 20 μέχρι το 1100, τρέχοντας στο ενδιάμεσο κάποιο παιγνίδι (το AC, είναι μια λύση), μέχρι να δεις που δεν είσαι σταθερός, οποτε κατέβα ένα σκαλοπάτι (δλδ, αν σου βγάζει artifacts ή κολλάει κι επανεκκινεί στο 1100, κατέβα στο 1080 και ξαναδοκίμασε). Μόλις βρεις το μέγιστο από εκεί, πήγαινε στο Memory Clock και βάλε οτιδήποτε πάνω από 1300, κι ανέβαινε με βήματα των 50. Επανέλαβε κι εκεί την ίδια διαδικασία και θα έχεις ένα πρώτο, "απλό" oc. Μην υπολογίζεις σε θαύματα στο AC, πάντως. Δεν το έχω για να ξέρω λεπτομέρειες, αλλά ακόμα και με τα τελεταία patches έχει θέματα (θεματάρες). Λογικά, θα στρώσει σε λίγο καιρό η κατάσταση, ίσως γίνει κάτι και με οδηγούς (οι τελευταίοι beta της AMD, κάποιες βελτιώσεις έχουν για το συγκεκριμένο), αλλά μέχρι εκεί, προς το παρόν. Πάντα, πρόσεχε τις θερμοκρασίες της κάρτας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να κάνεις και όλα τα παραπάνω, αλλά χωρίς τάση, αν θέλεις πιο συντηρητική προσέγγιση και για να μην χρειαστεί να ασχοληθείς με fans. Αλλά και εμένα με GTX780 το συγκεκριμένο μου σέρνεται, οπότε μην ελπίζεις σε πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα