Chaos KinG Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Για σας παιδια. Τον αλλο μηνα θα κανω αναβαθιση και δεν πολυ θελω να παω το PC να μου το κανουν ελεγχο γτ ειναι 30-40€ .Το θεμα εμφανιστηκε οταν επεσε η ασφάλεια (λογο συσκευης σε μπριζα.) Παει να παρει ρευμα η το pc παιρνει πανε να γυρισουν τα fans και αμεσως σταματανε. Η mobo εχει ρευμα μεσα δλδ τα κουμπια start/reset/oc που εχουν φως αναβουν αλλα οσο και να πατας start ειτε απο mobo ειτε απο το κουτι τπτ.Κλεινω PSu παταω start (Ναα φυγει το ρευμα απο mobo), ανοιγω PSU παταω start 1-2 φορες κανει το ιδιο και στοτελος παιρνει.Αμα παρει δεν εχει θεμα ολη μερα ανοιχτο το εχω και κανω δουλειες.Τι μπορει να ειναι αυτο ρε παιδια ? Μονο στην εκκινηση το κανει δλδ αμα παρει ολα οκ . Καθε φορα που ειναι να ανοιξει αθτο το θεμα...PSU,ram,cpu ή mobo ? Τα φωτα σας ! Αλλιος θα σταξουμε το 40αρι :/ ...*Εκανα και clear το cmos απο mobo τπτ. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2014 από Chaos KinG
Silverage Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 PSU. Ποιό μοντέλο είναι; Το "σβύνει" με σκότωσε λίγο. 1
Chaos KinG Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) corsair gold 850w cmpsu-850axeu. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2014 από Chaos KinG
Chaos KinG Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Τζαμπα χαρικα ηταν 2 καλωδια λιγο εξω, τα εβαλα στη θεση τους πηρε κανονικα το Pc αλλα σημερα που πηγα να το ανοιξω μου το εκανε παλι.Αφου ειναι το PSU παντος μπορω να το Check-αρω και να το παω να το αλλαξω με την εγγυηση χωρις εξοδα καθος εχει 7 χρονια και το εχω 4 .
Roger Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Ημουνα σιγουρος οτι δεν φταιει το τροφοδοτικο γιατι εδωσα βαση στην φραση σου Αμα παρει δεν εχει θεμα ολη μερα ανοιχτο το εχω και κανω δουλειες. Αν υπηρχε χαλαρη συνδεση δεν θα ειχε τετοια συμπεριφορα. Εχεις ελεγξει την μητρικη μηπως εχει φουσκωμενους πυκνωτες? 1
Roger Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 ναι ολους,εναν ελεγχο σε τι κατασταση ειναι Ριξε μια ματια στο ιντερνετ πως γινονται οταν σκανε να εχεις μια αποψη
Chaos KinG Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 μια χαρα φαινονται απο μπροστα απο πισω δεν ξερω υποθετω οκ . Δεν ειναι και παλιο συστημα.
Roger Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αφου ειχες πει ,οτι αγορασες καινουργιο τροφοδοτικο και σου εκανε τα ιδια
Chaos KinG Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δεν εχω πει κατι τετοιο πουθενα :/ ...
Roger Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Εχω την εντυπωση οτι στο μηνυμα που επεξεργαστηκες εγραφες οτι δοκιμασες αλλο τροφοδοτικο. Ισως να διαβασα λαθος.
Chaos KinG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 οχι οχι μαλλον δεν το ειχα διατυπωσει καλα και το εκανα edit .
aposporis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Τα ίδια προβλήματα έχω και εγώ. Με καινούργιο τροφοδοτικό όλα καλά δηλαδή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα