krom271 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Απο αυτα που εβαλες θα διαλεγα το fiesta... Εξαρταται και τι θελει καποιος βεβαια και για ποια χρηση. Εγω π.χ. αμαξι με 75 αλογα ή 1200 κυβικα δεν θα επαιρνα...
lary7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Απο αυτα που εβαλες θα διαλεγα το fiesta... Εξαρταται και τι θελει καποιος βεβαια και για ποια χρηση. Εγω π.χ. αμαξι με 75 αλογα ή 1200 κυβικα δεν θα επαιρνα... Μην υπερβάλουμε, νεος οδηγός ειναι , παιζουν ρολο και τα χαμηλα τελη ενω για απλα ταξιδια μια χαρα ειναι. TS μπορεις να δεις και το Fiesta 1.25, εχει τα χαμηλα τελη αλλα ο κινητηρας του στέκεται αρκετα καλα. 1
CosCan55 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Fiat Grande Punto: Φθηνη συντηρηση, φθηνα ανταλλακτικα, ανετο και ευκολοδηγητο με μεγαλους χωρους, αλλα κακης ποιοτητας υλικα και μετριο κρατημα. Peugeot 207: Ειναι ενα μετριο supermini, ανετο στην οδηγηση, ωστοσο χωρις κορυφαιο κρατημα και πισω χωρους, πορτμπαγκαζ.Ford Fiesta: Πολυ ωραια εμφανισιακα και οδηγικα (σου δινει λιγο την αισθηση σπορ το τιμονι) και χωρις πολλα εξοδα, αλλα με μικρους χωρους πισω και πορτμπαγκαζ Skoda Fabia: Πρακτικο, ανετο στην οδηγηση και με μεγαλους πισω χωρις και πορτμπαγκαζ, αλλα με κακης ποιοτητας υλικα και μετριο κρατημα. Επισης, νομιζω οτι τα 75 αλογα του fabia αν δεν θες να βαζεις κοντρες στα φαναρια θα σε καλυψουν.Ακομα, το 207 δεν νομιζω οτι θα επρεπε να μην το παρεις για μοναδικο λογο οτι ειναι παθιαρικο καθως με βαση τα peugeot που ειχε ο πατερας μου (ενα 306 και ενα 307) απλα δεν ειναι σκυλια σαν toyota κτλ. οχι οτι θα σε τρελανει στις βλαβες. Αλλα καλυτερα μην το παρεις γιατι ειναι και το πιο παλιο. Εγω προτεινω fiesta και μετα fabia. Το fiat αστο για λογους αξιοπιστιας και το 207 γιατι ειναι του 08'. Ο,τι και να παρεις καλοταξιδο να 'ναι.
sakks80 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 φιλε κοιτα και κατι σε diesel.στα λεφτα που δινεις βρισκεις 1.3 turbodiesel fiat grande punto.ουσιαστικα ειναι το ιδιο μοτερ με το corsa το diesel.θα εχεις μεγαλη ροπη και καλο τραβηγμα συν την χαμηλη καταναλωση του φτηνοτερου πετρελαιου. http://www.car.gr/used-cars/fiat/grande_punto.html?kteo=&engine_size-to=&seats-to=&gearbox_type=&significant_damage=f&radius=®istration-from=%3E2007&airbags-ranged=&seats-from=&number_plate_ending=&category=&engine_power-to=%3C450&engine_size-from=&mileage-from=%3E0&price-from=%3E0&rg=2&doors=&price-to=%3C7000&sort=pra®istration-to=%3C2015&fs=1&exterior_color=&euroclass=&variant=&engine_power-from=%3E90&hi=&offer_type=sale&mileage-to=%3C125000&modified=&st=&drive_type=&fuel_type=2&postcode=
Brolly Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το θέλω να κυκλοφορώ μέσα στην πόλη και μόνο Euro5 diesel κινητήρες επιτρέπονται εντός πόλεως ( θεσσαλονίκη ).
sakks80 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το θέλω να κυκλοφορώ μέσα στην πόλη και μόνο Euro5 diesel κινητήρες επιτρέπονται εντός πόλεως ( θεσσαλονίκη ). τα παντα επιτρεπονται.μια χαρα θα κυκλοφορεις με το punto
Brolly Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Euro4 και παλαιοτεροι πετρελεοκινητήρες δεν επιτρέπονται εντός πόλεως ... Τα euro5 πετρελεοκινητα ειναι πανακριβα.
paylidis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 τα παντα επιτρεπονται.μια χαρα θα κυκλοφορεις με το punto http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=822&language=el-GR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα