Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανω αυτη την καινουρια συζητηση για να μην μπερδεψω την συζητηση που ξεκινησα εξαρχης το ερωτημα μου

θελω να κανω δωρο στο παιδι που ειμαστε μαζι ενα ζευγαρι μνημες.

εμαθα οτι σκοπευει να παρειι την

Kingston HyperX Fury Red 8GB DDR3-1866MHz

οποτε την βρηκα σε ενα μαγαζι και πηγα να την παρω

εκει ο πωλητης αρχισε να με βομβαρδιζει με ερωτησεις σχετικα για την μητρικη που εχει και κατι σχετικα με τις ταχυτητες, οποτε εφυγα να το ψαξω καλυτερα πρωτα

ειδα οτι εχει μητρικη μια μσι z97g45

μπηκα και εγω στην σελιδα της  εταιριας με τις μνημες

http://www.kingston.com/en/hyperx/memory/fury

Compatible with H67, P67, Z68, Z77, Z87 and H61 Intel chipsets, as well as A75, A87, A88, A89, A78 and E35 AMD chipsets

το Ζ97 δε το αναφερει.. εννοειται? η δεν υποστηριζεται?

με λιγα λογια, η μνημη παραπανω θα ειναι συμβατη με την μητρικη του ?

Δημοσ.

αυτο πιστευω και εγω αλλα στην πραξη δυσκολευομαι πολυ με ολα αυτα μιας και δεν ασχολουμαι

για να καταλαβω .. γιατι κατι τετοια με ρωταγε ο πωλητης αλλα δεν τα ειχα ηξερα, με ρωταγε στα ποσα σκοπευει να τρεχει την μνημη και ειχα παρει εκφραση χαζου!

• Frequency (speed) 1333MHz, 1600MHz, 1866MHz
  • CAS latency 9-9-9-27, 10-10-10-30 and 10-11-10-30

αυτο σημαινει οτι η μνημη οταν ειναι στα 1333 βγαζειι 9-9-9-27 και αναλογως τα υπολοιπα?

ευχαριστω

Δημοσ.

αυτο πιστευω και εγω αλλα στην πραξη δυσκολευομαι πολυ με ολα αυτα μιας και δεν ασχολουμαι

για να καταλαβω .. γιατι κατι τετοια με ρωταγε ο πωλητης αλλα δεν τα ειχα ηξερα, με ρωταγε στα ποσα σκοπευει να τρεχει την μνημη και ειχα παρει εκφραση χαζου!

• Frequency (speed) 1333MHz, 1600MHz, 1866MHz
  • CAS latency 9-9-9-27, 10-10-10-30 and 10-11-10-30

αυτο σημαινει οτι η μνημη οταν ειναι στα 1333 βγαζειι 9-9-9-27 και αναλογως τα υπολοιπα?

ευχαριστω

αυτα ειναι που δινει ο κατασκευαστης αλλα καμια φορα σε καποιες μητρικες εχουν αποκλειση οι τιμες γιατι τις χρονιζει η μητρικη εκει που μπορει να τις οδηγησει αφου ξερεις ποια μητρικη εχεις λες στο πωλητη τη μαρκα και το μοντελο και αυτος ειναι υποχρεωση του να σου δωσει τη μνημη που ειναι συμβατη και ετσι παιρνει την ευθυνη αυτος σε περιπτωση που σου δωσει κατι που δεν κανει....και το αλλαζεις...συμφωνο με τοn Thanos1972!!

Δημοσ.

γιαυτο ρωταω εσας εδω που ξερετε γιατι θα κανω την αγορα μεσω ιντερνετ και οχι απο μαγαζι τελικα.. :)

αποτι βλεπω εδω

http://www.pc-specs.com/ram/HyperX/HyperX_FURY_Series_8GB_%282x_4GB%29_DDR3_1866MHz_CL10_DIMM_Memory_Module_Kit_-_White/95/Compatible_Motherboards

υποστηριζεται η μνημη απο την μητρικη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...