Gazofonias Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, ψάχνω να αγοράσω smartphone...δικαιούμαι επιδότηση cosmote 135 ευρώ για 12μηνη ανανέωση ή 175 για 24μηνη...οπότε ψάχνω την καλύτερη δυνατή συσκευή γύρω στα 200 ευρώ... Γενικά είμαι λίγο απαιτητικός από τα κινητά επειδή κρατάω τη συσκευή ως το τέλος της ζωής της και μετά παίρνω άλλη...λιγουρεύομαι και αυτά τα κινέζικα αλλά δεν ξέρω...όλες οι τεκμηριωμένες προτάσεις δεκτές!Είμαι κάτοχος samsung wave gt-s8500, το έχω 4 χρόνια σχεδόν και θα έλεγα είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Super amoled υπέροχη οθόνη, μεταλλική κατασκευή, gorilla glass, 5mp κάμερα πολύ καλή για τις απαιτήσεις μου...γενικά για τα σύγχρονα κινητά ακόμα με ικανοποιούν τα χαρακτηριστικά του. Τα μόνα αρνητικά, ελάχιστη ram που προκαλεί διακοπή της λειτουργίας συχνά, μικρή αυτονομία μπαταρίας και φυσικά λειτουργικό BADA (καλό αλλά πλέον άχρηστο). Ευχαριστώ!
StigmaX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Πάρε την επιδότηση σου σαν έκπτωση στο πάγιο, και αγόρασε μια συσκευή από το σκρουτζ όπως το moto g 2014 η κάποιο κινέζικο στα λεφτά που θες να δώσεις.
Gazofonias Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 με το motorola moto g τι παιζει με ακτινοβολια και μπαταρια? ακουγονται πολλα και διαφορα
StigmaX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Reviews έχει το νέτ πολλά, από το μα ακούς το μακρύ και το κοντό καθενός, Google is your friend. Εγώ θα σου πω ότι έχει Sar κοντά στο 1,αλλος θα σου πει 1.5 γιατί έτσι είπε ένας Ινδος. Το θέμα το έχουμε ξεφτυλισει
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μονο που το τλφ πρεπει υποχρεωτικά να το παρεις απο τον οτε, οπότε η τιμη των 135 και 175 αυτόματα γίνετε για την αγορά εξω 70-80 και 100-110 χοντρικά, αρα μην κοιτάς οτι και οτι, κοιτα μόνο τι εχει διαθέσιμο το σιτε του οτε. πχ 139 https://www.ote.gr/web/guest/p/201382/otegr20292733/samsung_galaxy_trend_plus_black?p_p_lifecycle=1&redir=1&p_l_id=40843&lastLayoutId=20 85 http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=Samsung+Galaxy+Trend+Plus Το παράδειγμα ειναι τυχαίο
teobot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Πλην κινεζικων νομιζω οτι το Motorolo G 2014 παιζει χωρις αντιπαλο στην τιμη που θελεις.
Donalhioy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 σε λιγο θα βγουν αυτοι που θα σου προτεινουν lumia 635.. εκει θα πεσει το γελιο!!!
morby Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Moto g τα έχουμε πει χιλιάδες φορές σε δεκάδες θέματα που έχουν ανοιχτεί για επιλογή κινητού μέχρι 200 ευρώ
Gazofonias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 το samsung galxy s3 neo που εχει και super amoled οθονη και 500ΜΒ παραπανω ram? η το lg g2 mini?
Donalhioy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 το μινι g2 παραειναι προχειρο για κινητο των 200 ευρο.. το samsung δεν παει πισω.. ελαφρως καλυτερο μεν αλλα και παλι 200 χαρτια ειναι πολλα..
Gazofonias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 το μινι g2 παραειναι προχειρο για κινητο των 200 ευρο.. το samsung δεν παει πισω.. ελαφρως καλυτερο μεν αλλα και παλι 200 χαρτια ειναι πολλα.. προχειρο με ποια εννοια? εγω που το δοκιμασα απο κοντα το lg g2 mini μου φανηκε αρκετα καλο και εντυπωσεις που διαβασα ηταν καλες...το s3 neo δεν το εχω δει ακομα αλλα κ σ'αυτο καλες εντυπωσεις λενε
Thrylos7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 το samsung galxy s3 neo που εχει και super amoled οθονη και 500ΜΒ παραπανω ram? η το lg g2 mini? και μονο που θα παρουν Android 5..............................................ΠΟΤΕ! , θα προτιμουσα το moto G. Παρ'ολ'αυτα, για καποιον που δε τον ενδιαφερει το Dual Sim του Moto G (που ειναι σπανιο χαρακτηριστικο σε κινητο της προκοπης στην Ελληνικη αγορα), θεωρω γενικα οτι η κατηγορια των 200ε δεν εχει καλο value4money... Αν αυτα τα κινητα παιζανε στα ~150 θα τα θεωρουσα συμφεροντα, αλλα για 200ε δεν εχουν καλο VFM επειδη με 50-70ε παραπανω πας στις περσινες ναυαρχιδες τυπου Galaxy S4, LG G2 κλπ ή και κινητα οπως Note 3 Neo, που σου δινουν πολλα περισσοτερα για αυτα τα 50-70ε... Sweet spot ειναι η κατηγορια 250-300ε πιστευω σημερα για αγορα κινητου, για τον παραπανω λογο... Το κατανοω οτι δεν διαθετουν ολοι τοσα χρηματα, αλλα επειδη κατα κανονα αυτοι που δε θελουν να δωσουν πολλα λευτα, ειναι ατομα που δεν ασχολουνται τοσο πολυ, και δεν αλλαζουν συχνα κινητο, νομιζω οτι αν κανουν την υπερβαση θα πιασει τοπο αφου θα το κρατησουν 3 χρονια σιγουρα! Διαφορετικα, αν τους ειναι τοσο αδιαφορα τα specs, καλυτερα να κινηθουν σε κατι ακομα φτηνοτερο απο τα 200ε και να τους μεινουν και λεφτα στην τσεπη (που δε τους περισσευουν στην τελικη). Αυτη ειναι η αποψη μου
Gazofonias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 και μονο που θα παρουν Android 5..............................................ΠΟΤΕ! , θα προτιμουσα το moto G. Παρ'ολ'αυτα, για καποιον που δε τον ενδιαφερει το Dual Sim του Moto G (που ειναι σπανιο χαρακτηριστικο σε κινητο της προκοπης στην Ελληνικη αγορα), θεωρω γενικα οτι η κατηγορια των 200ε δεν εχει καλο value4money... Αν αυτα τα κινητα παιζανε στα ~150 θα τα θεωρουσα συμφεροντα, αλλα για 200ε δεν εχουν καλο VFM επειδη με 50-70ε παραπανω πας στις περσινες ναυαρχιδες τυπου Galaxy S4, LG G2 κλπ ή και κινητα οπως Note 3 Neo, που σου δινουν πολλα περισσοτερα για αυτα τα 50-70ε... Sweet spot ειναι η κατηγορια 250-300ε πιστευω σημερα για αγορα κινητου, για τον παραπανω λογο... Το κατανοω οτι δεν διαθετουν ολοι τοσα χρηματα, αλλα επειδη κατα κανονα αυτοι που δε θελουν να δωσουν πολλα λευτα, ειναι ατομα που δεν ασχολουνται τοσο πολυ, και δεν αλλαζουν συχνα κινητο, νομιζω οτι αν κανουν την υπερβαση θα πιασει τοπο αφου θα το κρατησουν 3 χρονια σιγουρα! Διαφορετικα, αν τους ειναι τοσο αδιαφορα τα specs, καλυτερα να κινηθουν σε κατι ακομα φτηνοτερο απο τα 200ε και να τους μεινουν και λεφτα στην τσεπη (που δε τους περισσευουν στην τελικη). Αυτη ειναι η αποψη μου ποιο ειναι το θεμα με τα android 5?
Thrylos7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Νεο λειτουργικο βγαινει καθε ~2 χρονια , τωρα μολις βγηκε το 5....το να παρεις κινητο που ξερεις οτι δε θα παρει το 5 ποτε, οταν στα ιδια λεφτα μπορεις να παρεις αλλο που να εχει ηδη το 5....δε το βρισκω και πολυ λογικο... Το smartphone ειναι ενας mini-υπολογιστης, ειναι σα να παιρνεις PC κλειδωμενο στα windows7 ενω μολις βγηκαν τα 10 πχ (τα 8 δε τα μετραω, ηταν μαπα ) Προς θεου δε σημαινει οτι το Android 5 κανει παπαδες και οσοι μεινουν στο 4.4 την πατησανε....απλα το λεω γιατι πολλοι υποτιμουν το software κοιτωντας μονο το hardware, ενω σε σχετικως "κλειδωμενες" συσκευες (και οχι οπως στα PC) και το software παιζει τεραστιο ρολο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα