geotrian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια, Σκεφτομαι να αγορασω ενα iphone 6plus απο ηλεκτρονικό κατάστημα που δηλώνει ότι είναι από αμερική? Θα έχω κάποιο προβλημα με την χρηση της συσκευης στην Ελλαδα?με την sim ολα καλα? (δεν θα με πειραξει αν δεν εχει ελληνικο μενου) και επιπλέον τι ισχύει με την εγγύηση? θα ειμαι καλυμμενος στην ελλαδα?
Mikri Nefeli Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Εγγύηση στο Αμέρικα μόνο. Καλά λυγίσμαστα και καλά ταξίδια.
Unabomber Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Παγκοσμια ειναι η εγγυηση της Apple http://store.apple.com/Catalog/Images/worldwidewarranty.html
geotrian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Παγκοσμια ειναι η εγγυηση της Apple http://store.apple.com/Catalog/Images/worldwidewarranty.html θα έχω κανένα θέμα με το κινητό? σαν χρήση? υπάρχει περίπτωση κάτι να μην είναι συμβατό με την ελλάδα? π.χ. να είναι κλειδωμένο?
StigmaX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ρώτα στο κατάστημα. Αν είναι από verizon λογικά δεν θα δουλεύει. Αν είναι ATT θα είναι κλειδωμένο. Αν είναι t mobile η αγορασμένο από Apple store θα είσαι πένα. 1
geotrian Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 και απο ευρωπη αν ειναι το ιδιο ισχυει? παιζει δηλαδη να ειναι κλειδωμενο ή απο ευρωπη θα ειναι λειτουργικο σιγουρα?
Unabomber Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Και απο ευρωπη, μπορει να ειναι κλειδωμενο σε καποιον παροχο. Ρωτα στο καταστημα, αν σου πουν factory unlocked τοτε προχωρα αφοβα. Σκετη συσκευη συνηθως ειναι factory unlocked…. οποτε δυσκολο να ειναι locked to network. (αλλα ποτε δεν ξερεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα