Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα γνωριζει καποιος που να βρω ενα σχεδιαγραμμα για να φτιαξω ενα μετασχηματιστη ουσιαστικα να ενωσω ενα μετασχηματιστη κανονικο 5v  me kalvdio apo prohgoymeno poy htan utp tipoy και ειχαν αξιοποιησει τεσσερα καλωδια καφε και λεyκο καφε και δυο αλλα ασχετα χρωματα για να δινει ρευμα σε ενα κεντρακι τηλεφωνικο fritz...????

δεν ξερω αν ειμαι στη σωστη ενοτητα με σωστο τιττλο???

Δημοσ.

Με την σύνταξη και τον ειρμό έχουμε ένα θέμα,από ενότητα  και τίτλο καλά είσαι,οπότε πάμε πάλι ,καταννοητά και με σημεία στίξης.

Δημοσ.

χαχααχ

λοιπον εχω ενα fritz τηλεφωνικο κεντρακι

αυτο επειρνε ρευμα απο ενα μετασχηματιστη 5v

alla συνδεοταν με το κεντρακι τη συσκευη με καλωδιο σαν και αυτο του δυκτιου...

επειδη χαλασε ο μετσχηματιστης και εχω αλλον εκοψα το καλωδιο για να το ενωσω με τον αλλο...

αλλα δεν ξερω πως????

Δημοσ.

καλησπερα γνωριζει καποιος που να βρω ενα σχεδιαγραμμα για να φτιαξω ενα μετασχηματιστη ουσιαστικα να ενωσω ενα μετασχηματιστη κανονικο 5v  me kalvdio apo prohgoymeno poy htan utp tipoy και ειχαν αξιοποιησει τεσσερα καλωδια καφε και λεyκο καφε και δυο αλλα ασχετα χρωματα για να δινει ρευμα σε ενα κεντρακι τηλεφωνικο fritz...????

δεν ξερω αν ειμαι στη σωστη ενοτητα με σωστο τιττλο???

Στο 10/100 ethernet τα δύο μπλέ (4 και 5) και τα δύο καφέ (7 και 8) δέν χρησιμοποιούνται οπότε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για POE

table-th.jpg

Δημοσ.

Στο 10/100 ethernet τα δύο μπλέ (4 και 5) και τα δύο καφέ (7 και 8) δέν χρησιμοποιούνται οπότε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για POE

table-th.jpg

ωραια αλλα πως τα συνδεω σε απλο μετασχηματιστη στο καλωδιο εννοω ποια βαζω στο θετικο ποια στο αρνητικο..??

Δημοσ.

ωραια αλλα πως τα συνδεω σε απλο μετασχηματιστη στο καλωδιο εννοω ποια βαζω στο θετικο ποια στο αρνητικο..??

Το γράφει στο σχεδιάγραμμα πιό πάνω: 4 και 5 (μπλέ) βάζεις το + και 7 και 8 (καφέ) βάζεις το -

Δημοσ.

αν καταλαβα εχει κενουργιο μετασχηματιστη σωστα; και θελεις να συνδεσεις ενα rj45 φις οστε να παρι ρευμα το κεντρακι......

λογικα ο μετασχηματιστής ειναι  + - οποτε θα πρεπει να δεις απο το κετρνακι ποια πιν χριαζετε απο το φισακι οστε να σύνδεσις για να παρις ταση.

Δημοσ.

σας ευχαριστω μπηκα θα το δοκιμασω και θα στειλω πισω...

Δημοσ.

Eπειδη εινα καλώδιο δικτυου δεν σημαίνει οτι συνδέεται ετσι οπως λεει τα σχεδιο, αντιπροσωπία δεν εχει το κεντρακι?

Δημοσ.

ειναι παλιο και δεν εχω προσβαση...

Δημοσ.

το συνδεσα παιζει κανονικα χωρις να χρησιμοποιησω το λευκο_ καφε και το καφε...ελπιζω να μην ειμαι λαθος.//???

ευχαριστω πολυ ολους σας!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...