Daymaker84 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 ο κυριος κωστας ειναι σωστοτατος, δινει πιθανοτητες και λεει τα πραγματα οπως εχει. και δεν ειναι η μενεγακη ουτε καποιος που κρυβει κατι, αλλα θεωρο απολυτα φυσιολογικο να ανησυχο για φυσιολογικα πραγματα που εχουν πιθανοτητα να συμβει σε ολους μας
infin1tyGR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 ο κυριος κωστας ειναι σωστοτατος, δινει πιθανοτητες και λεει τα πραγματα οπως εχει. και δεν ειναι η μενεγακη ουτε καποιος που κρυβει κατι, αλλα θεωρο απολυτα φυσιολογικο να ανησυχο για φυσιολογικα πραγματα που εχουν πιθανοτητα να συμβει σε ολους μας Ποιος είναι ο κύριος Κώστας; Αν ανησυχείς τόσο πολύ, γιατί δεν ξεκινάς με την εγκατάσταση ενός antivirus; Ποια έχεις δοκιμάσει και γιατί δε σε κάλυψαν;
hawkpilot Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Τελικά πρέπει να βλέπετε πολλές ταινίες... Ο συμφορουμήτης infin1tyGR μια χαρά σας τα λέει. Εγώ τον κόβω να το έχει απενεργοποιημένο, όπως είναι by default άλλωστε, και επίσης να μην έχει κάνει port forward την απαιτούμενη port στο router του. Ας μην τρομάζουμε τον κόσμο ότι η διεύθυνση IP είναι απόκρυφο μυστικό και οι hackers μπορούν να μπουν στο PC σου αν την ξέρουν, όπως γίνεται στις ταινίες
arc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πάλι νομίζω οτι στην περιπτωση του ts, η εξωτερική ip, wifi και remote desktop ειναι ασφαλή ΑΛΛΑ ο υπολογιστής ειναι ανασφαλής και γεμάτος trojans. Επισης είναι ευκολος στόχος για phising. Φίλε ts επειδή δεν σε κόβω να εχεις αρκετές γνώσεις για να προστατευετείς (δεν το λεω με την κακή έννοια), βάλε ένα καλό antivirus και άμεσα. Δεν θα προστατευσει απο κάθε ασθένεια και ... ΑΛΛΑ απο ξεβράκωτος στα αγγουρια, καλό ειναι και το βαμβακερό. 2
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Και κάτι τελευταίο για τον ts να κάνει update τα windows οπωσδήποτε ειδίκα αυτά που λένε important και αφορούν θέματα ασφάλειας 1
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Antivirus για να μη βάλεις πρέπει να είσαι αρκετά έως πολύ έμπειρος. Να ξέρεις πριν μπεις καπου τι θα αντιμετωπίσεις, ή ακόμα και αν πέσεις σε παγίδα να το καταλάβεις και το επιδιορθώσεις χειροκίνητα μόνος σου. Χωρίς παρεξήγηση αλλά κι εγώ δε νομίζω πως είναι καλό να μην έχεις antivirus. Στην τελική βάλε ένα Avast Free. Αν λες οτι δε σε κάλυψε κανένα, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν είχες τις γνώσεις να το παραμετροποιήσεις για να καλύπτει τις ανάγκες σου. Ο Κώστας ποιος είναι; Ψάχνω τόση ώρα τα usernames και δε βρίσκω κανέναν
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 καλημερα, θα επιβαρυνεις το συστημα σου αλλα εφοσον σε νοιαζει η ασφαλεια τοσο πολυ μπορεις να βαλεις και ενα firewall οπως το comodo και να βλεπεις σε real time τη κινησση που γινεται στον υπολογιστη σου + αντιυικο και ετσι θα μαθαινεις σιγα σιγα και να αντιμετωπιζεις τα <><χειροτερα>>....
Daymaker84 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 και οσο για τα αντιβιρυς δεν τα βαζω γιατι θεωρο και αυτα ενοχα!!
infin1tyGR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 και οσο για τα αντιβιρυς δεν τα βαζω γιατι θεωρο και αυτα ενοχα!! Πώς το εννοείς αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις