nikmichas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ...στη 2Μbit στον ΟΤΕ με FRITZ 7140 όλα δούλευαν απροβλημάτιστα, εξ΄ αρχής (μήνες τώρα). Δεν είχα ποτέ αποσυνδέσεις. ...όμως, προ ημερών, ξαφνικά, άρχισα να έχω αποσυνδέσεις (Timeout during PPP negotiation) οι οποίες και συνεχίζονται μέχρι σήμερα... Συγκεκριμένα, όταν πάω να κατεβάσω ένα οποιοδήποτε αρχείο ΠΑΝΤΑ έχω αποσύνδεση περίπου μόλις έχουν κατέβει γύρω στα 7-8 ΜΒ. Κανένα Download Αρχείου δεν ολοκληρώνεται. Απ' όσο καταλαβαίνω όταν απλά ανοίγω σελίδες σ' ένα browser δεν παρατηρώ αποσυνδέσεις. Όταν όμως θέλω το full της γραμμής (π.χ file downloading) μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ΠΑΝΤΑ αποσυνδέομαι. Σε άλλο Η/Υ και με άλλο Λειτουργικό, ...πάλι τα ίδια. Με άλλο fritz 7140, ...πάλι τα ίδια. Με άλλο splitter ή και χωρίς, ...πάλι τα ίδια. Έτσι, ...Δηλώθηκε βλάβη. Ήρθε τεχνικός στο χώρο μέτρησε τη γραμμή και τη βρήκε οκ. Με το 13888 μου είπε ότι όλα οκ. ...όμως, ...πάλι τα ίδια. δοκιμαστικά έβαλα το router του ΟΤΕ (ένα ΖΤΕ) και το πρόβλημα αυτομάτως λύνεται! όταν όμως επιστρέφω σε fritz (3 διαφορετικά δοκίμασα) το πρόβλημα επανέρχεται... ...!?!... (...έβαλα τώρα το 7140 και τα παρακάτω μετά από μια ώρα λειτουργίας του FRITZ και 2 στα 2 αποτυχημένα πάλι downloads...) ευχές Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2014 από nikmichas
peeperman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Έχεις κάνει hardware reset; Μήπως τρώει κανένα κόλλημα.
nikmichas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 έχω κάνει, αλλά όχι factory reset. κι έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικά FRITZ...
peeperman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Περίεργο... Θα μπορούσα να σκεφτώ το ενδεχόμενο ασυμβατότητας DSLAM με το CPE σου αλλά είπες ότι για μήνες δεν είχες θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα