Προς το περιεχόμενο

Αγορά Mountain Lion σε Hackint0sh με Mountain Lion

Xarh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού με βοήθησε απίστευτα ο Moviemaker να αναβαθμίσω τον Hackint0sh μου, από Snow Leopard σε Mountain Lion και τον ευχαριστώ πάρα πολύ, αυτή τη στιγμή έχω ένα bootable stick με Mountain Lion, αλλά δεν μπορώ να το αντιγράψω με κανένα πρόγραμμα, και να είναι και bootloable.

Δυστυχώς έδωσα και 37 Ευρώ και αγόρασα ένα πρόγραμμα που λέγεται Stellar, και υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια, αλλά το στικάκι το αντέγραψε χωρίς το bootloader. Τώρα θέλω να αγοράσω το Mountain Lion και να το έχω στο Applications μου, για να κάνω ξανά bootable stick με το Unibeast.

Για αυτό έφτασα στο συμπέρασμα ότι πρέπει να αγοράσω το Mountain Lion.

Μέσα από το Apple Store δεν μπορώ πλέον.

Το μόνο σημείο που το βρίσκω είναι εδώ. http://store.apple.com/us/product/D6377Z/A/os-x-mountain-lion

Εκεί λέει : What do you receive: An email with a content code for the Mac App Store.

Πως θα το κατεβάσω από το Mac App Store, αν ήδη δεν είναι διαθέσιμο εκεί;

Εκεί λοιπόν δεν είναι σαφές, πως θα παραλάβω το Mountain Lion.

Αλλού λέει πως η παράδοση γίνεται μόνο στην Αμερική.

Σας παρακαλώ οι απαντήσεις να είναι σαφείς και ολοκληρωμένες.

Δεν είμαι κανένας haker.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρε δεν σου είπα να κάνεις ccloner κ να με πάρεις τηλέφωνο να περάσουμε τον bootloader ? χαχαχα

Κανένα αντιγραφικό δεν θα σου κάνει πιστό αντίγραφο από το stick ο bootloader θα πρέπει πάντα να γίνει εγκατάσταση εκ.των υστέρων.

Και αυτή είναι και η σωστή μέθοδος.

Οπότε ότι θέλεις εσύ και όποτε είσαι έτοιμος απλά ενόχλησε με είναι 1 λεπτό δουλειά κ μόνο.

Άδικα ψάχνεις το mountain για τόσο μικρο χρονικό διάστημα που θα μείνει "δοκιμαστικά" ακόμα στον Υπολογιστή σου,ξέρω την ηθική σου και μπράβο σου αλλά εδώ την υπερβαίνεις και με κόστος,σου χαρίζω την δική μου νόμιμη κόπια αν την θέλεις.

Πως γίνεται η αντιγραφή από κονσόλα;

Δεδομένου ότι και τα δύο stick έχουν το ίδιο μέγεθος, πχ, 

sudo dd if=/dev/diskx of=/dev/disky bs=8M && sync

και δε χρειάζεσαι κανένα third-party πρόγραμμα όπως στα windows...έχεις Unix λειτουργικό, μάθε τις εντολές και μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Dr.Fuzzy, δυστυχώς τα δύο στικάκια δεν ήταν ακριβώς ίδια, και γενικά με την κονσόλα, ήθελα περισσότερες πληροφορίες για προχωρήσω.

Δεν ήξερα αν πρέπει να πάω στο Console, ή στο Terminal.

Υποθέτω ότι κονσόλα εννοούσες το Terminal.

Και μετά δεν ήξερα που γράφω την εντολή...

Σας προειδοποίησα ότι δεν είμαι "haker".

Διαβάζοντας την εντολή sudo dd if=/dev/diskx of=/dev/disky bs=8M && sync

υπέθεσα ότι στα diskx και  disky μάλλον θα έβαζα όπου x και y τα στικάκια μου, αλλά πιο είναι source και πιο destination;

Επειδή είχα πολλές απορίες και δεν μπορούσα να βασιστώ σε περισσότερες υποθέσεις,

έβαλα τον bootloader με τον τρόπο του Moviemaker, και για άλλη μια φορά με έβγαλε από αδιέξοδο.

Moviemaker, σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...