mastoras007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Εχω μία LG 42'' 2012 μοντέλο και το πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι οτι όταν συνδέω πχ το μπιστολάκι για τα μαλιά η τηλεόραση κάνει τρελα παράσητα η εικόνα χάνετε και επανέρχεται με πολλά παράσητα ενώ ορισμένες φορές γράφει οτι δέν υπάρχει σήμα και μετά ξανά απο τήν αρχη παράσητα. Το πρόβλημα το είχα σε ένα σπίτι και τώρα έχω μετακομίσει και ξανά τα ίδια μέχρι προχθές πίστευα είναι τα ηλεκτρολογικά του σπιτιου αλλά όχι. Επήσης το ίδιο κάνει και με το pc.. Αλες συσκευές δέν δοκίμασα, Δοκίμασα διάφορες μπρίζες και πάλι τα ίδια.. έχει πρόβλημα ή τηλεώραση? Επήσης να πω οτι κεραία έχω συνδέσει μία μικρή που έχω χωρίς ενισχυτή είναι απλά επάνω στο καλόδιο ΄μια μικρή κεραιούλα.. Καμιά βοήθεια?
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Τι εννοείς είναι απλά επάνω στο καλώδιο η κεραία; Είναι εξωτερική ή κανονική από ταράτσα και έκανες κάτι άλλο; Πάντως το πρόβλημα έχει να κάνει με τον ηλεκτρικό θόρυβο που δημιουργήται από το ρεύμα και μη θωρακισμένα καλώδια που περνάνε μαζί με αυτό της κεραίας
mastoras007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Είχα πάρει κάτι τέτοιο να φανταστεις αλλά δέν δούλευε στο pc και μετά αγώρασα tv και έβαλα τήν κεραία του στη τηλεώραση και δουλέυειι κανονικά. http://www.e-shop.gr/easy-tv-digital-dvb-t-tuner-usb-with-remote-antenna-p-PER.702230
mastoras007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Καμιά ιδέα? Να πώ κάτι που ξέχασα το πρόβλημα είναι μόνο στα ψηφιακά κανάλια και όχι στά αναλογικά τα οποία θα καταργιθούν της επόμενες μέρες.. Μήπως φταίει η κεραία μου? Σήμερα είχε πρόβλημα χωρίς να βάλω κάποιοα ηλεκτρική συσκευή στίς μπρίζες.. Ας πούμε οτι είναι η κεραία, τι κεραία να πάρω?μένω στον 3ο όροφο μέσα στην πόλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα