triastros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να δώσω στατική ip στα 3 pc που έχω σπίτι. Δεν ξέρω αν το θέτω καλά το παραπάνω,καθώς δεν γνωρίζω και πολλά. Η σύνδεσή μου είναι 24 οτε, dynamic. Αυτό που δεν ξέρω,τα subnet mask,default getaway κτλ. πως τα ορίζω? Σόρρυ αν έχει ξαναανοιχτεί παρόμοιο θέμα,αλλά έψαξα και δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Στατικη WAN IP εννοεις; Η LAN; Παλια υπηρχαν και καποιοι isp που διναν πακετο στατικες IP με καποιες συνδεσεις, αλλα δεν ξερω αν υπαρχει τετοια υπηρεσια πλεον και ποσο κοστιζει. Ο ΟΤΕ παντως δυσκολο. Μαλλον πρεπει να δεις αν σε βολευουν λυσεις τυπου dydns. Βασικα, τι θες να κανεις;
triastros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ωχ μπερδεύτηκα χειρότερα!! Επειδή έχω 3 pc στο σπίτι,όταν λοιπόν μπαίνουν και τα τρία μαζί στο league of legends, που και που βαράει κάτι ping στον θεό,και μετά disconnect και μετά πέφτει.Δηλαδή τα pc δεν συνδέονται μεταξύ τος σε lan. Μίλησα με Οτε, κατέβασαν την ταχύτητα μου απο 14 στα 12 για να συγχρονίζει καλυλτερα,αλλά παρόλο που βελτιώθηκε η κατάσταση,το πρόβλημα παραμένει.Δεν γινόταν μου είπαν να κάνουν fast path,καθώς θα είχα πολλές αποσυνδέσεις. Και αυτό κε τις σταθερές ip σε κάθε pc, μου το πρότεινε σαν ιδέα ελνας φίλος,που ασχολείται με δίκτυα. Αυτό σκέφτομαι να κάνω. http://www.howtogeek.com/howto/19249/how-to-assign-a-static-ip-address-in-xp-vista-or-windows-7/
hawkpilot Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι θέλεις να κάνεις. Το πρόβλημα που έχεις με το LoL μάλλον οφείλεται στο ότι και τα τρία pc κάνουν χρήση της ίδιας γραμμής οπότε, αν έστω και ένα από αυτά κατεβάζει ή ανεβάζει πολλά δεδομένα, λογικά τα άλλα δύο θα σέρνονται. Αυτό δεν έχει να κάνει με static ή dynamic ip. Ωχ μπερδεύτηκα χειρότερα!!Επειδή έχω 3 pc στο σπίτι,όταν λοιπόν μπαίνουν και τα τρία μαζί στο league of legends, που και που βαράει κάτι ping στον θεό,και μετά disconnect και μετά πέφτει.Δηλαδή τα pc δεν συνδέονται μεταξύ τος σε lan. Μίλησα με Οτε, κατέβασαν την ταχύτητα μου απο 14 στα 12 για να συγχρονίζει καλυλτερα,αλλά παρόλο που βελτιώθηκε η κατάσταση,το πρόβλημα παραμένει.Δεν γινόταν μου είπαν να κάνουν fast path,καθώς θα είχα πολλές αποσυνδέσεις.Και αυτό κε τις σταθερές ip σε κάθε pc, μου το πρότεινε σαν ιδέα ελνας φίλος,που ασχολείται με δίκτυα.Αυτό σκέφτομαι να κάνω. http://www.howtogeek.com/howto/19249/how-to-assign-a-static-ip-address-in-xp-vista-or-windows-7/ 1
NikosKallithea Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ωχ μπερδεύτηκα χειρότερα!! Επειδή έχω 3 pc στο σπίτι,όταν λοιπόν μπαίνουν και τα τρία μαζί στο league of legends, που και που βαράει κάτι ping στον θεό,και μετά disconnect και μετά πέφτει.Δηλαδή τα pc δεν συνδέονται μεταξύ τος σε lan. Μίλησα με Οτε, κατέβασαν την ταχύτητα μου απο 14 στα 12 για να συγχρονίζει καλυλτερα,αλλά παρόλο που βελτιώθηκε η κατάσταση,το πρόβλημα παραμένει.Δεν γινόταν μου είπαν να κάνουν fast path,καθώς θα είχα πολλές αποσυνδέσεις. Και αυτό κε τις σταθερές ip σε κάθε pc, μου το πρότεινε σαν ιδέα ελνας φίλος,που ασχολείται με δίκτυα. Αυτό σκέφτομαι να κάνω. http://www.howtogeek.com/howto/19249/how-to-assign-a-static-ip-address-in-xp-vista-or-windows-7/ Με το να βαλεις σταθερές ιπ στα επι μέρους μηχανήματα δεν θα παιξεις καλύτερα το λολ ουτε θα βελτιωθεί κατι στο εσωτερικό η εξωτερικό σου δικτυο, δώρον άδωρον δλδ. Εδιτ Εξ αλλου οταν τα μηχανήματα σου συνδεθούν με τον ρουτερ και για οση ωρα ειναι ον δεν αλλαζουν την ιπ τους
triastros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μάλιστα...Δηλαδή το κάνω δεν το κάνω,ζόρικο να φτιάξει. Καμιά άλλη πρόταση που να μπορώ να την κάνω εγώ παίζει ρε παιδιά? Ενημερωτκά τα subnet mask κτλ. μου τα δινει ο οτε?
NikosKallithea Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μάλιστα...Δηλαδή το κάνω δεν το κάνω,ζόρικο να φτιάξει. Καμιά άλλη πρόταση που να μπορώ να την κάνω εγώ παίζει ρε παιδιά? Ενημερωτκά τα subnet mask κτλ. μου τα δινει ο οτε? οχι, στα δινει μια εντολή απο τερμιναλ, η ipconfig 1
triastros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά πάντως για τις απαντήσεις και καλό μου κουράγιο τώρα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα