5siphone Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα εχω ενα Sony Xperia Z το οποιο δεν ανοιγει καθολου τα led ανβουν κανονικα προσπαθησα με το Sony PC Companion αλλα τιποτα εκει που παω να κανω με το Sony PC Companion βγαζει error 2003 η οθονη μαυρη δεν διχνει τιποτα απλα τα λεδ μονο . ετσι το αγορασα υπαρχει καμια λυση ??
StigmaX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Λέω τώρα εγώ... Μήπως να το πας στο service? 1
Grey Warden Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Όταν λες έτσι το αγόρασες; Αν είναι λίγων ημερών ζήτα doa.
5siphone Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Λέω τώρα εγώ... Μήπως να το πας στο service? αυτο θα κανω αλλα αυτο ειναι αγορασμενο απο kaizerstore τους πηρα τηλ και μου ειπανε να τον πας στη αντιπροσωπεια τωρα αντε να βρεις ακρη . το αγορασα μεταχιρισμενο απο καποιον εδω μεσα και δεν ξερω τι εχει κανει . Όταν λες έτσι το αγόρασες; Αν είναι λίγων ημερών ζήτα doa. το αγορασα απο ενα παιδι εδω μεσα οχι καινουργιο αλλα εχει τα χαρτια του ολλα επιστροφη βεβαια αυτο θα κανω αλλα ποιος παει στη αντιπροσωπεια τωρα αυτο με καιει
hardrocker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 δες εδω ισως να το κανεις hard reset. αυτο λεει το βιντεακι.
Grey Warden Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Αν είσαι Αθήνα, εύκολα το πας στην αντιπροσωπεία.
5siphone Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 ευχαρισω ολους το τηλ το ανοιξε τεχνικος και ειχε πιασει σκουρια μεσα απο νερο το εδωσα για ανταλλακτικα και μου εμεινε η οθονη η οποια ειναι καινουργια και την δινω αν καποιος την χιαζεται σε καλη τιμη
Iris_89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Κρίμα.... Ποιος στο έδωσε χαλασμένο και έκανε την πάπια?
Peleus17 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εφοσον το πηρες απο εδω μεσα καντον απευθειας ρεπορτ και να παει για μπανακι. Και αλλη φορα να ξερει να μην πουλαει χαλασμενα πραγματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα