nicoc89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Εχω μια κρεατοελιά πίσω απο το αφτί μου απο την ώρα που γεννήθηκα. Την ίδια έχει ο πατέρας μου , ειχε ο παππούς μου κλπ άρα υποθέτω κληρονομική. Ολα καλά μέχρι τώρα αν και προγραμμάτιζα να την αφαιρέσω τον επόμενο καιρό. Την είχε δει γιατρός και μου ειχε πει οτι δεν είναι κάτι να ανησυχήσω, αν και σκουρόχρωμη. Το θέμα ειναι οτι πριν λίγο κοιτάχτηκα στον καθρέφτη που βούρτσιζα τα δόντια μου και την είδα λες και έχει κοπεί σε μια μεριά αλλα σηκώνετε εκείνο το σημείο , δηλαδή ειναι λες και κρατιέται , δεν έχει φύγει κομματάκι.Απο πόνο δεν νιώθω κάτι ιδιαίτερο , μονο ενα τσίμπηματάκι μου φάνηκε οτι ένιωσα χωρίς να ειμαι σίγουρος , μπορεί να ηταν η ιδέα μου και αιμα δεν έβγαλε καθόλου, ενω διάβασα άλλες περιπτώσεις και έβγαζε πολύ, θα το είχα καταλάβει. btw ειναι ψιλοξερή γενικά απο πάντα. Απότι καταλαβαίνω την τραυμάτισα πριν που έκανα δουλειές , γιατι σε μια φάση πέρασα απο κάτι δέντρα και πήγα να χτυπήσω με ενα κλαδί , άρα γδάρθηκε.Παίζει πρόβλημα? υπάρχει διαφορά με τις κληρονομικές και αυτές που βγαίνουν ξαφνικά ? Σαββατιάτικα που να πάω? δεν έχει γιατρούς , άρα θα πάω Δευτέρα σε δερματολόγο , ofc όχι στο νοσοκομείο γιατι ειναι λίγο παρακμή οι τύποι.1) Να βάλω κάτι επάνω ή να το αφήσω οπως ειναι ? 2) Πόσο κοστίζει πάνω κάτω η αφαίρεση σε ιδιώτη ? Κάποιος καλός δερματολόγος στην Πάτρα? Μαλακία τώρα αλλα ντάξυ καιρός ηταν να πάω να την αφαιρέσω μαζι με μια άλλη που έχω στην γάμπα. thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triastros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Καταρχάς ηρέμησε γιατί σε βλέπω πολύ αγχωμένο.Ο πανικός μόνο κακό φέρνει. Τώρα από προσωπική εμπειρία δεν έχω κάτι να σου πώ,αλλά με ένα συγγενή μου που είχε και αυτός μάλλον κληρονομική ,να καταλάβεις του ειλδ κοπεί και δεν το ειλχε καταλάβει καν.Ούτε σε γιατρό δεν πήγε α αθεόφοβος.Δεν ειλχε κάποιο πρόβλημα. Όχι βέβαια ότι έκανε σωστά. Γνώμη μου να πας την Δευτέρα σε γιατρό αλλά άμα είναι να σε φάει το άγχος,τράβα και σε ένα νοσοκομείο να ησυχάσεις νωρίτερα. www.ioannislyras.gr/gr/plastikh-proswpoy/spiloi-elies.asp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 βασικά τώρα δεν ειμαι αγχωμένος γιατι διάβασα σε πολλά ξενα ιατρικά forums απαντήσεις απο γιατρούς πως ειναι λες και έπαθες ενα τραύμα στο δέρμα και στην χειρότερη να μολυνθεί αν δεν το προσέξεις οπως κάθε άλλο τραύμα. Εμένα βέβαια δεν φαίνεται να έπαθε καν τραύμα , μάλλον επιφανειακά την έπαθε , γιατι δεν μάτωσε. Φυσικά προτείνουν να την δει γιατρός γιατι έτσι κ αλλιώς θα πρέπει να τις ελέγχουμε. Εμένα την ειχε δει πριν κανα 1,5 χρόνο και ηταν ίδια με σήμερα.άρα αν δεν ειναι επικίνδυνη απο πριν το γδάρσιμο δεν θα την κάνει επικίνδυνη. Αν σου κοπεί πάλι ξαναφυτρώνει γιατι το σώμα την αναγνωρίζει σαν μέρος του δέρματος. (μάλλον γιαυτό τις καυτηριάζουν με laser , τις παγώνουν κλπ με διάφορες μεθόδους αφαίρεσης.Λογικό ειναι αν το σκεφτείς.anyway , θα πάω τη δευτέρα σε δερματολόγο γιατι έτσι κ αλλιώς ήθελα να την αφαιρέσω για να αποφύγω τραυματισμούς και αιμορραγίες μελλοντικά . Ηταν να πάω πριν μηνες αλλα δεν ηθελα καλοκαιριάτικα , καλύτερα το χειμώνα thxέγραψα τα παραπάνω info μπας και ψαχτεί κανένας κάποια στιγμή να coolάρει , δεν υπάρχει λόγος άγχους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δε θα πάθεις καρκίνο μη φοβάσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα