Προς το περιεχόμενο

Alcatel C9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ένας φίλος μου ενδιαφέρεται για το Alcatel C9, απλά επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη εταιρεία, δεν έχω άποψη.

Σκεπτόμενοι πάντα την τιμή του, θα ήθελα να μου πείτε τις απόψεις, τα σχόλια καθώς και τυχόν προτάσεις σας.!

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/5427371/Motorola-Moto-G-2nd-Gen-8GB-Dual-SIM.html Οτι καλυτερο υπαρχει σε αυτα τα χρηματα.Δεν μπορω να καταλαβω που πηγε και βρηκε το Alcatel btw

Και με 1.5 SAR που είπε κάποιος Ινδός....μην το ξεχνάμε ;)

Στα 200€ από Ελλάδα μπορεί να δει και Lenovo ( LENOVO A859 Dual Sim White ) που είναι εταιρεία εγγύηση και με SAR 0.34 (σελίδα 20) ή μπορεί να δει από Κίνα, είτε από αυτή την λίστα από μαγαζί που αγοράζω και εμπιστεύομαι ή να προτείνουμε κάτι από την λίστα αυτή.

Δημοσ.

Και με 1.5 SAR που είπε κάποιος Ινδός....μην το ξεχνάμε ;)

Στα 200€ από Ελλάδα μπορεί να δει και Lenovo ( LENOVO A859 Dual Sim White ) που είναι εταιρεία εγγύηση και με SAR 0.34 (σελίδα 20) ή μπορεί να δει από Κίνα, είτε από αυτή την λίστα από μαγαζί που αγοράζω και εμπιστεύομαι ή να προτείνουμε κάτι από την λίστα αυτή.

Επειδή όλοι με τη καραμέλα του SAR του Moto G έχετε σκαλώσει... ορίστε και απο το Site της motorola, για το ευρωπαικό μοντέλο, μετρημένο από ευρωπαική υπηρεσία.

http://rfhealth-sar.motorola.com/SAR/english/sarEnglish-results.jsp?standard=ICNIRP-1&prodid=Moto+X%28+2nd+Gen%29+-+XT1092

Στο αφτί δίνει 0,558 w/kg .... και αυτό είναι το μέγιστο για το EU model. Καμία σχέση με το 1.5 που παρουσιάζεται στην Ινδία,Φιλιππίνες, Κίνα και δεν ξέρω που αλλού. Όπως είπαμε και σε άλλα threads, άλλες προδιαγραφές η Ευρωπαϊκή ένωση, άλλες οι τριτοκοσμικές χώρες.

Αλλα στο να λέμε αερολογίες και να κάνουμε τον Κινέζο διαφήμιση, πρώτοι... 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ!!

Θα το κοιτάξω!!

όπως επίσης του είπα να περιμένει μέχρι τα Χριστούγεννα γιατί θα βγουν πολλές προσφορές και αν πέσει η τιμή του να πάρει κ το g2 που το έχω κ εγώ και είναι πολύ καλό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...