Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσφατα εκανα φορματ και τοποθετησα ssd samsung evo840.θελω αν γινεται να παρακαμψω το παραθυρο που ανοιγει στην αρχη πριν φορτωσουν τα windows που εντοπιζει λεει τις πληροφοριες για τους σκληρους..αα windows 7

Δημοσ.

για ποιο λογο το θες αυτο ακριβως φιλε μου?

αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα,η ειναι θεμα ταχυτητας?
δεν εχει σχεση με το first boot device,ουτε με το full screen logo.

Αν δεν εισαστε σιγουροι,μη λετε γνωμες γιατι ετσι μπερδευετε την κατασταση.

Σε καθε μητρικη μπορει να εμφανιζεται διαφορετικα,αλλα πανω κατω θα λεει κατι για fast boot.

Δημοσ.

για ποιο λογο το θες αυτο ακριβως φιλε μου?

αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα,η ειναι θεμα ταχυτητας?

δεν εχει σχεση με το first boot device,ουτε με το full screen logo.

Αν δεν εισαστε σιγουροι,μη λετε γνωμες γιατι ετσι μπερδευετε την κατασταση.

[...]

Και πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι τι θέλει κάποιος μετά από μια σύντομη περιγραφή; Αναγκαστικά, για να προχωρήσει το θέμα θα προτείνουμε κάποια πρώτα πράγματα και μέχρι να απαντήσει θετικά ή αρνητικά ο t.s. θα περιμένουμε.

Οι προτάσεις μας δεν είναι στην τύχη και βασίζονται στις πληροφορίες που δίνονται στο αρχικό Post και το νόημα που έβγαλα εγώ τουλάχιστον είναι ότι ο kmoschos δε θέλει να βλέπει τα στοιχεία στο post για τον επεξεργαστή, τη μνήμη και τους δίσκους. Η πρόταση μου νομίζω θα λύσει το θέμα, αν όντως είναι αυτό που κατάλαβα αλλιώς θα περιμένουμε επεξηγήσεις.

[...] Σε καθε μητρικη μπορει να εμφανιζεται διαφορετικα,αλλα πανω κατω θα λεει κατι για fast boot.

Τώρα εσύ λες γνώμη χωρίς να είσαι σίγουρος και το fast boot το ανέφερε ήδη ο elf στο 2ο post.

Αναφέρθηκες όμως και στην απάντηση του gjole. Όντως δεν πρέπει να είναι αυτό το πρόβλημα αλλά εδώ είναι ένα ανοιχτό φόρουμ βοήθειας και η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή εφόσον δεν έρχεται σε αντίθεση με τους κανόνες του φόρουμ. Το αν είναι σωστή ή όχι θα κριθεί από το αποτέλεσμα.

Υ.Γ. Φιλικά και χωρίς πρόθεση για αντιπαράθεση...

Δημοσ.

Και πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι τι θέλει κάποιος μετά από μια σύντομη περιγραφή; Αναγκαστικά, για να προχωρήσει το θέμα θα προτείνουμε κάποια πρώτα πράγματα και μέχρι να απαντήσει θετικά ή αρνητικά ο t.s. θα περιμένουμε.

Οι προτάσεις μας δεν είναι στην τύχη και βασίζονται στις πληροφορίες που δίνονται στο αρχικό Post και το νόημα που έβγαλα εγώ τουλάχιστον είναι ότι ο kmoschos δε θέλει να βλέπει τα στοιχεία στο post για τον επεξεργαστή, τη μνήμη και τους δίσκους. Η πρόταση μου νομίζω θα λύσει το θέμα, αν όντως είναι αυτό που κατάλαβα αλλιώς θα περιμένουμε επεξηγήσεις.

Τώρα εσύ λες γνώμη χωρίς να είσαι σίγουρος και το fast boot το ανέφερε ήδη ο elf στο 2ο post.

Αναφέρθηκες όμως και στην απάντηση του gjole. Όντως δεν πρέπει να είναι αυτό το πρόβλημα αλλά εδώ είναι ένα ανοιχτό φόρουμ βοήθειας και η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή εφόσον δεν έρχεται σε αντίθεση με τους κανόνες του φόρουμ. Το αν είναι σωστή ή όχι θα κριθεί από το αποτέλεσμα.

Υ.Γ. Φιλικά και χωρίς πρόθεση για αντιπαράθεση...

κριμα και ειχα ορεξη για αντιπαραθεσεις..

το full screen logo ομως οπως και το first boot device δεν εχουν σχεση με τα στοιχεια του post

και απλα Συμφωνησα με τον elf.

Εχω παρατηρησει ομως οτι εδω μεσα μερικοι γραφουν οτι να'ναι χωρις να γνωριζουν και ετσι μπορει να παρουν καποιον στο λαιμο τους,ασχετως που η συμβουλη σου δεν ηταν σε αυτη την κατηγορια.

Φιλικα παντα,για να μην ξεχνιομαστε.

Δημοσ.

Και με το να ορίσεις χειροκίνητα τον ή τους δίσκους αντί να είναι στο αυτόματο συντομεύει τον χρόνο που θα κάθεται ο Η/Υ στην οθόνη του Bios και με το logo δεν χρειάζεται να τα βλέπεις, από την στιγμή που δεν έχεις fast boot είναι μια χαρά εναλλακτικές και αυτές,ή έστω είναι ότι μπορείς να κάνεις.

Και στο κάτω κάτω δεν παίζεται εδώ θέμα του να κάψουμε κάποιον, ιντερνετ είναι και ο κάθε ένας έχει και από μία ...γνώμη... να πετάξει,κάποιος «σοβαρός» που θέλει βοήθεια με ονοματεπόνημο θα πάει να την πληρώσει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...