voltmod Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Τον περασμένο Μάϊο, η Beats ανακοίνωσε τα headphones Solo2, αλλά δεν έχει ανακοινώσει κάποιο νέο προϊόν από τότε που εξαγοράστηκε από την Apple. Το πρώτο προϊόν που ανακοινώνεται μετά την εξαγορά δεν είναι ένα εντελώς νέο σετ ακουστικών αλλά η ασύρματη έκδοση των Solo2.Τα Solo2 Wireless (συνδέονται μέσω Bluetooth) είναι ακριβώς όμοια με την ενσύρματη έκδοση με εξαίρεση το πλήκτρο "b", με τη βοήθεια του οποίου ο χρήστης μπορεί να μεταπηδάει ανάμεσα στα τραγούδια ή να χειρίζεται κλήσεις μαζί με τα ενσωματωμένα χειριστήρια. Η Beats κάνει λόγο για 12 ώρες αυτονομίας (αν η ενσωματωμένη μπαταρία τελειώσει, ο χρήστης μπορεί να καταφύγει στη λύση του καλωδίου). Η κυκλοφορία της Wireless έκδοσης των Solo2 ήταν προγραμματισμένη πριν την εξαγορά της Beats από την Apple, ωστοσο είναι τα πρώτα ακουστικά τα οποία συνυπογράφουν οι Beats και Apple. Τα νέα Solo2 Wireless διευρύνουν την γκάμα των ασύρματων headphones της εταιρείας και πλαισιώνουν τα Studio και Powerbeats2 (in-ear). Τα Solo2 Wireless θα είναι διαθέσιμα σε κόκκινο, μπλε, μαύρο και λευκό με κόστος $300. Site: Engadget
Heisenburg Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Btw εδώ και κάτι χρόνια είναι ασύρματα τα SMS audio του 50 cent και είναι πολύ καλύτερα απο τα beats.
SimplyBergman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Σκέφτομαι από καιρό να πάρω ασύρματα ακουστικά. Και πιο ακριβά να είναι, εκτός της άνεσης που προσφέρουν το κυριότερο είναι πως δεν θα χαλάνε όπως τα άλλα, που κάθε τόσο πρέπει να τα αλλάξεις επειδή κάπου (κυρίως κοντά στο καρφάκι) θα έχει βλάβη το καλώδιο. Ξέρετε κάποιο άλλο πιο φθηνό από τα beats; Και σε στιλ ψείρας.
dimos47ki7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Σκέφτομαι από καιρό να πάρω ασύρματα ακουστικά. Και πιο ακριβά να είναι, εκτός της άνεσης που προσφέρουν το κυριότερο είναι πως δεν θα χαλάνε όπως τα άλλα, που κάθε τόσο πρέπει να τα αλλάξεις επειδή κάπου (κυρίως κοντά στο καρφάκι) θα έχει βλάβη το καλώδιο. Ξέρετε κάποιο άλλο πιο φθηνό από τα beats; Και σε στιλ ψείρας. οτι αλλο και να παρεις θα ειναι καλυτερο σε ηχο, εκτος κι αν το μονο που σε ενδιαφερει ειναι το μπασο. sennheiser θα ηταν η προσωπικη μου επιλογη και εχω ακουσει εκπληκτικες κριτικες και για τα audio technica M50 τα οποια στα μισα λεφτα απο τα beats ειναι κλασεις ανωτερα 2
Regulus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Η beats ανακάλυψε τον τροχό. Well done. Από προσωπική πείρα πάντως τα αδύνατα σημεία των ασύρματων ακουστικών ήταν οι παρεμβολές και η αυτονομία. Το πρώτο θα πρέπει να το έχουν λύσει με την ψηφιακή τεχνολογία αλλά το δεύτερο μάλλον παραμένει. Συνήθως οι μπαταρίες χαλάνε νωρίς και είναι ακριβές για αλλαγή. Γι' αυτό ψάξτε καλά πριν αγοράσετε. Οπότε δύο παρατηρήσεις για τα beat: το bluetooth δουλεύει στα 2.4Ghz όπως και το wi-fi οπότε υπάρχει πιθανότητα παρεμβολών και δεύτερο η εταιρεία "κάνει λόγο" για 12 ώρες αυτονομία. Είναι σίγουρο ότι σε μεγάλες εντάσεις η αυτονομία θα είναι σημαντικά μικρότερη. Όπως έγραψα και σε άλλο post αφήστε τα trendy ακουστικά και ψάξτε σε εταιρείες που φτιάχνουν ακουστικά από τότε που υπάρχουν οι πέτρες Sennheiser, AKG, Beyerdynamic (και Audio Technica όπως γράφει και ο φίλος πιο πάνω). Είναι σίγουρο ότι θα πάρετε κλάσης καλύτερα προϊόντα. 1
21century Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Αυτή ήταν η καλύτερη είδηση εδώ και χρόνια, να το δούμε και στα κινητά...
Panagiotis32 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Βάλτε κι'αλλη ακτινοβολία στη ζωή σας (και μάλιστα στο κεφάλι σας!) προς χάρη της άνεσης.... Δεν μας έφτανε ήδη τόση που έχουμε... 1
h34a Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Το μόνο πλεονέκτημα των ασύρματων ακουστικών είναι ότι δεν έχουν καλώδια και μπορείς να κινείσαι άνετα, σε όλα τα υπόλοιπα υστερούν σε σχέση με τα ενσύρματα. Είναι πιο ογκώδη και βαριά, είναι πιο ακριβά και έχουν χειρότερη ποιότητα ήχου και προβλήματα με την αξιόπιστη μετάδοση του ήχου (δε μιλάω για παρεμβολές, που νομίζω ότι αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί τα τελευταία χρόνια) σε σχέση με τα αντίστοιχα ενσύρματα μοντέλα. Από όσο ξέρω, όποιος έχει κάποιες απαιτήσεις για τον ήχο που ακούει, αποφεύγει με κάθε τρόπο ασύρματα μοντέλα. Α ναι, να συμπληρώσω που ξέχασα, όπως είπε και ο Panagiotis32, ο ευτυχής κάτοχος ακουστικών που δεν ενοχλείται από καλώδια, τρώει με τις ώρες την ασύρματη ακτινοβολία στο κεφάλι του και σε όλο το υπόλοιπο σώμα του.
h34a Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Σκέφτομαι από καιρό να πάρω ασύρματα ακουστικά. Και πιο ακριβά να είναι, εκτός της άνεσης που προσφέρουν το κυριότερο είναι πως δεν θα χαλάνε όπως τα άλλα, που κάθε τόσο πρέπει να τα αλλάξεις επειδή κάπου (κυρίως κοντά στο καρφάκι) θα έχει βλάβη το καλώδιο. Ξέρετε κάποιο άλλο πιο φθηνό από τα beats; Και σε στιλ ψείρας. Μπορείς να αγοράσεις ένα ενσύρματο μοντέλο με αποσπώμενο καλώδιο που αν χαλάσει απλά αγοράζεις άλλο καλώδιο.
EGRANEROE Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Σκέφτομαι από καιρό να πάρω ασύρματα ακουστικά. Και πιο ακριβά να είναι, εκτός της άνεσης που προσφέρουν το κυριότερο είναι πως δεν θα χαλάνε όπως τα άλλα, που κάθε τόσο πρέπει να τα αλλάξεις επειδή κάπου (κυρίως κοντά στο καρφάκι) θα έχει βλάβη το καλώδιο. Ξέρετε κάποιο άλλο πιο φθηνό από τα beats; Και σε στιλ ψείρας. http://www.skroutz.gr/s/3344105/Sony-DR-BTN200M.html εχώ αυτά πήρα πρόσφατα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. τρελή αυτονομία περίπου 40 ώρες!
mourgolukos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 http://i.imgur.com/WB2kIwB.png αρκετα είπαμε.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Βάλτε κι'αλλη ακτινοβολία στη ζωή σας (και μάλιστα στο κεφάλι σας!) προς χάρη της άνεσης.... Δεν μας έφτανε ήδη τόση που έχουμε... Εγώ δεν έχω πρόβλημα, βάζω αλουμινόχαρτο στο κεφάλι μου! Σοβαρά τώρα: έχω βολευτεί τελευταία με τα SBH80 της sony (https://www.skroutz.gr/s/4724369/Sony-SBH80.html?keyphrase=sbh80). Πολύ καλή αυτονομία, ξεκούραστα, σταθερά και κυρίως πολύ καλό ήχο (υποστηρίζουν και το AptX που έχει αντίστοιχα και το Z3 με το οποίο τα χρησιμοποιώ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα