Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγκαταστάθηκα πλέον σε δικό μου σπίτι που αγόρασα στη σάμο άσχετο με το παρακάτω αλλα ήθελα να το πω μην έχει σημασία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχω βάλει δικια μου σύνδεση forthnet και όλα είναι ένταξη εκτος απτό εξής πρόβλημα οποτε παο να κατεβάσω ένα παιχνίδι είτε μέσο του laptop η του desktop η του 3ds η σε κινητό κόβετε πάντα η σύνδεση μίλησα με τεχνικό τις forthnet και μου είπε ότι πρέπει να έχω εγώ πρόβλημα εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει γιατί έχω καλο router το οποιο το έχω αγοράσει εγώ προσωπικά και είναι και καλο μάλιστα το πήρα στα 90 προσφορα από 120 που είχε αρχικά και όλα τα καλώδια μέσα σπίτι είναι ένταξη οποτε δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα

Δημοσ.

με τι κατεβαζεις τα παιχνιδια με torrent ή direct???

Δημοσ.

Ερώτηση, ο τεχνικός της Forthnet τηλεφωνικά σου είπε ότι το πρόβλημα είναι από εσένα; Αν ναι τότε στο είπε να σε ξεφορτωθεί.

Είπες ότι τα καλώδια και οι πρίζες στον χώρο σου είναι εντάξει, τα έχει ελέγξει ηλεκτρολόγος;

Δημοσ.

εγκαταστάθηκα πλέον σε δικό μου σπίτι που αγόρασα στη σάμο άσχετο με το παρακάτω αλλα ήθελα να το πω μην έχει σημασία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχω βάλει δικια μου σύνδεση forthnet και όλα είναι ένταξη εκτος απτό εξής πρόβλημα οποτε παο να κατεβάσω ένα παιχνίδι είτε μέσο του laptop η του desktop η του 3ds η σε κινητό κόβετε πάντα η σύνδεση μίλησα με τεχνικό τις forthnet και μου είπε ότι πρέπει να έχω εγώ πρόβλημα εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει γιατί έχω καλο router το οποιο το έχω αγοράσει εγώ προσωπικά και είναι και καλο μάλιστα το πήρα στα 90 προσφορα από 120 που είχε αρχικά και όλα τα καλώδια μέσα σπίτι είναι ένταξη οποτε δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα

Στείλε τους μήνυμα στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799και πες το πρόβλημα και θα σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο . Έχουν εξυπηρετηθεί πολλοι με αυτόν τον τρόπο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...