Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω το SONY VAIO VGN-CS21S και μετα απο αναβαθμιση σε windows 7 ulimate den mporv na ρυθμισω την φωτεινοτητα οθονης στον πινακα ελεγχου στισ παροχες ενεργιας δεν μου βγαζει πλεον την μπαρα φωτεινοτητας στο κατω μερος. τα κουμπια fn δουλευουν μονο για την φωνη αλλα οχι για την φωτεινοτητα.καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.ευχαριστω

Δημοσ.

Αν ειναι ρυθμισμένο στο "Αυτόματο" κάθε φορά που φτάνει η μπαταρία σε χαμηλό ποσοστό η φωτεινότητα αλλάζει.

Όλα αλλάζουν από το Control Panel>Power Options> ή στο κάτω μέρος του παραθύρου πάνω από την taskbar ή στο δεξί μέρος που εχει μια στήλη με επιλογές.

Επι της ουσίας πρέπει να ρυθμίσεις το Power Plan σου.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

καλησπερα εχω το SONY VAIO VGN-CS21S και μετα απο αναβαθμιση σε windows 7 ulimate den mporv na ρυθμισω την φωτεινοτητα οθονης στον πινακα ελεγχου στισ παροχες ενεργιας δεν μου βγαζει πλεον την μπαρα φωτεινοτητας στο κατω μερος. τα κουμπια fn δουλευουν μονο για την φωνη αλλα οχι για την φωτεινοτητα.καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.ευχαριστω

Εδω ειναι ολα τα drivers για το λαπτοπ σου: http://www.sony.co.uk/support/en/content/cnt-dwnl/VGN-CS21S/list#os1εγκαταστησε τα ΟΛΑ οσα λενε Windows 7 και θα εισαι οκ λογικα το ιδιο εκανα και εγω σε ενα IBM THINKPAD T43 που εχω του περασα τα 7 και τα drivers και ολα ΟΚ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...