Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για την ακρίβεια η Ισπανία είναι νο1 παραγωγός ελαιολαδου στην ευρωπη.μετά η Ιταλία και μετά εμείς

Οι Ιταλοί αγοράζουν από εμάς το καλό λάδι και το πουλάνε για δικό τους. Γνωστή, πονεμένη ιστορία.

BTW RIP κινητά ΝΟΚΙΑ, έγραψαν τη δική τους ιστορία.

• Like 3
Δημοσ.

Σε νιωθω. Ενας web server μου:

Θυμάμαι που είχα φτιάξει κάποια themes για το N900, το Matrix είχε κάνει πάταγο :P

Φοβερό το Maemo αλλά η Nokia δυστυχώς δεν το συνέχισε, γενικά η Nokia όλο λάθος επιλογές έκανε, μία για Maemo έλεγε, μετά MeeGo τελικά τα ακύρωσε, χαμός...

Δημοσ.

Σε νιωθω. Ενας web server μου:

ngav5u.jpg

Ν900, το ειχα δει πριν χρονια, οταν το android ηταν ανυπαρκτο και η καλυτερη προταση ηταν το hero, μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση. Αν το εξελιζε οσο υπηρχε καιρος και παρατουσε το symbian, τωρα τα πραγματα θα ηταν αλλιως, πολλες αργες κινησεις, χωρις νοημα, απο την NOKIA, σαν να περιμενε απλα να πουληθει καπου, οπως εκαναν ολες οι ευρωπαικες εταιριες του χωρου.

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους κλείνει ο κύκλος των φημολογιών από επίσημα χείλη. 

Εμένα να πω την αλήθεια ούτε μου λείπει η Νόκια, ούτε την λυπάμαι. Δικες της αμαρτίες πλήρωσε, που την στιγμή που apple και android έτρεχαν τεχνολογικά, η Nokia θύμιζε Έλληνα συνδικαλιστή δημόσιο υπάλληλο.

Όταν ξύπνησε από τον λήθαργο της και είδε ότι είναι αργά για να καλύψει το χαμένο έδαφος, οι ίδιοι οι μέτοχοι έβαλαν μέσα τον Ελοπ για να δρομολογήσουν από τότε την διαδικασία πώλησης στην Microsoft. Μιλημένο από τα αποδυτήρια ήταν. Μείναν μόνο οι απογοητευμένοι φίλοι καταναλωτές της Νόκια να μιλάνε για προδότη Ελοπ, δούρειους ίππους και την κακιά microsoft και κατεύθυναν τα πυρά τους στο άλλο θύμα της συμφωνίας, την microsoft. Ας είναι...

Bye bye Nokia!

• Like 4
Δημοσ.

βασικα η νοκια .blackberry, palm, κανανε το επικο λαθος να σνομπαρουν το android οταν ηταν ξεκαθαρο οτι θα γινουν τα νεα windows στον χωρο. Ειναι σαν η dell να πει δινω μονο linux pc και λαπτοπ. Θα μπορουσαν απλα να εχουν και τις 2 επιλογες να δουν ποια θα δουλεψει οπως εκανε η sasmung. Ποσος κοσμος δεν θα αγοραζε σημερα ενα νοκια με πειραγμενο android απο την ιδια την νοκια ? ή με πιο καλη καμερα απο τα αλλα οπως πήγε να το παιξει? Η νοκια στην ευρωπη τουλαχιστον ηταν το δυνατοτερο ονομα στα κινητα, σιγουρα δεν θα ειχε τα νουμερα που ειχε παλια αλλα θα κραταγε σαν εταιρια

Δημοσ.

Το έγκλημα ξεκινησε το 2007 που δεν εβγαλε κατευθειαν κινητο με android αλλα συνεχισε να υποστηριζει το γελειο symbian που ηταν ποιο αργο και τον spectrum. κριμα να λεφτα που εδινε στους ceo 

Η Nokia είχε σοβαρό λειτουργικό να υποστηρίξει το οποίο και δεν ήταν ανάπηρο όπως τα Android και iOS.

Αντί για αυτό όμως έριξε λεφτά στο symbian.

Κρίμα για αυτούς αλλά και για εμάς.

• Like 1
Δημοσ.

πως πεφτουν οι μεγαλοι. αναρωτιεμαι ποια θα ειναι η επομενη μεγαλο-εταιρεια που θα ακολουθησει την ιδια μοιρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να στο κανω 50ράκια λοιπον. Διαβαζω ενα τοσο ασχημο νεο απο την πιο καταπληκτικη συσκευη (κυριως λογω s/w) που εχουν δημιουργησει. Ενα απιθανο προιον που αν το στηριζαν, μαλλον δεν θα εφταναν σε αυτη την καταντια και δεν θα διαβαζαμε τετοια αρθρα. irony not found γιατι δεν εχεις ιδεα για ποια συσκευη και λειτουργικο μιλαω. μιση ««ντροπη»» δικη σου και μιση των φινλανδων

ειρωνεία εχουμε ξερω οταν ενας διατροφολογος ειναι υπερβαρος. ή ενας υπουργος υγειας πχ.

αν και ομολογώ ήμουν κακος στην εκθεση, μπορει να κανω και λαθος. παντος ακομα και τωρα 404.

εσυ εχει και χρησιμοποιείς μια πολυ καλη συσκευή της Nokia που λεει πως "κλείνει" το μαγαζι.

404

το 50% της ντροπης δια 20 = 2,5% ντροπής

Επεξ/σία από hackerW32
Δημοσ.

Να στο κανω 50ράκια λοιπον.Διαβαζω ενα τοσο ασχημο νεο απο την πιο καταπληκτικη συσκευη (κυριως λογω s/w) που εχουν δημιουργησει.Ενα απιθανο προιον που αν το στηριζαν, μαλλον δεν θα εφταναν σε αυτη την καταντια και δεν θα διαβαζαμε τετοια αρθρα.irony not found γιατι δεν εχεις ιδεα για ποια συσκευη και λειτουργικο μιλαω.μιση ««ντροπη»» δικη σου και μιση των φινλανδων

Μη το παλεύεις. Αν δεν έχει πιάσει κάποιος στα χέρια του N9, ότι και να του πεις δεν θα καταλάβει....;)

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...