Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή μέρα παιδιά...

Πριν από λίγο καιρό χάλασε το 3.5mm jack του G2 μου..

Και αποφάσισα να το αλλάξω εφόσον έχω κάνει παρόμοια επέμβαση και σε άλλα κινητά...

Και κάπως έτσι παράγγειλα μια από τις παρακάτω καλωδιοταινίες....http://ebay.to/118jhUz

Μετά που την άλλαξα παρατήρησα πως η ταινία είχε ένα " σπασιματάκι"  στο πάνω δεξή καλώδιο....

και για αυτόν  τον λόγο το κινητό δεν άνοιγε..ή έτσι μου φάνηκε εκείνη την στιγμή ....

Μετά την άλλαξα με την παλιά και το κινητό άνοιξε.....

Αλλά μετά από λίγο άρχισαν τα προβλήματα..

Η οθόνη του κινητού έκλεινε στο άκυρο... και άνοιγε όποτε ήθελε...

Εμένα η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι το κινητό υπερθερμαίνεται ..Αλλά έκανα λάθος..

διότι μπορούσα να έχω το κινητό ανοικτό να παίζει vids σταθερό στο γραφείο για αρκετή ώρα αλλά

να κλίνει μέσα σε 20 δευτερόλεπτα στα χέρια μου....

Έτσι το άνοιξα για ακόμα μία φορά αποσύνδεσα... ξανασύνδεσα τα καλώδια...και μετά απο κάμποση ώρα έφτασα στο παρών αποτέλεσμα......

Η οθόνη τώρα δεν ανοίγει καθόλου.. μόνο δείχνει για μία στιγμή όταν ανοίγω και όταν κλείνω το κινητό

και όταν πατάω το power button μετά από 10 δευτερόλεπτα δείχνε στιγμιαία την οθόνη να κλίνει... 

Αλλά το κινητό δουλεύει κανονικά... το knock on δουλεύει... μου λέει όταν μου έρχεται e-mails...

παίζει μουσική κτλ...

Θα έλεγα πως χάλασε η οθόνη ...αλλά μου φαίνεται κάπως παράλογο για μία χαλασμένη οθόνη να ανοίγει  στιγμιαία.....

Ευχαριστώ προαιρετικά όσους διαβάσουν το πρόβλημα μου 

Δημοσ.

Πες μου έναν λόγο που δεν το πήγες στο service αφού το κινητό ήταν και είναι εντός εγγύησης. Δεν θα πλήρωνες τίποτα για να πω ότι θα είχες έναν λόγο να το προσπαθήσεις μόνος σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μπορεί να την επηρεάσει διότι πάνω σε αυτήν την ταινία υπάρχουν digitizer connectors

Τα διαφορετικά μοντέλα του g2 είναι:

LG G2 D800 for AT&T

LG G2 D802 for Europe

LG G2 D802TA for Australia

LG G2 D803 for Canada

LG G2 VS980 for Verizon

LG G2 LS980 for Sprint

Π.Χ το d802 με το LS/VS980 έχουν διαφορά οι connectors..

Ή ίσως το assembly να είναι προβληματικό ή όχι γνήσιο(OEM) ή κάτι να μην συνδέθηκε σωστά

Δοκίμασε πρώτα να πάρεις ένα backup των data σου με το pc suit και μετά να κάνεις reset την συσκευή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...