Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα!

θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να ελενξω αν λειτουργουν σωστα τα σλοτ μιας μητρικης 

περα απο το να μπαινω_βγαζω μνημες που ξερω οτι ειναι σε καλη κατασταση..

και καποια ιδεα πανω σε αυτο το θεμα...

ευχαριστω εκ τω προτερων... :-)

Δημοσ.

Καλημέρα.

Θες να ελέγξεις μόνο τα slot για την ράμ; Αυτές τις δοκιμάζεις μια μια με μια μνήμη που δουλεύει όπως λες (και να τρέχεις ένα memtest καπάκι θα ήταν το καλύτερο), διαφορετικά υπάρχει και αυτό αλλά δεν ξέρω κατα πόσον κάνει δουλειά.... Η σίγουρη λύση είναι η δοκιμή με την μνήμη πάντως....

Τι θες να κάνεις και ψάχνεις να δοκιμάσεις τις θέσεις; 

Δημοσ.

εχω αυτη τη μητρικη asus P7H55-M LX και μαλον εχει καει το σλοτ το ενα και ειπα μηπως υπαρχει τροπος να δω αν ειναι καμενο το σλοτ χωρισ να κινδευω να χαλασω μια μνημη με τεστ....

Δημοσ.

Εγγύηση δεν έχει να την πας να στην δοκιμάσουν;

Γιατί λες μάλλον κάηκε; Έχει λιώσει πλαστικό; Τι έγινε;

Τρόπος χωρίς να βάλεις μνήμη μόνο με την tester μνήμης αλλά δεν συμφέρει :P Πάντως και πρόβλημα να έχει το σλότ δύσκολα σου καίει την μνήμη, πρέπει να έχει βραχυκυκλώσει τροφοδοσία που να την ψήσει, αλλιώς απο τα σήματα δέν παθαίνει κάτι.... 

Δημοσ.

οχι ειναι εκτος....εγγυησης

γιατι αν βαλω μνημη στο σλοτ το προβληματικο δεν εχω εικονα ενω μονο στο αλλο παιζει σωστα...

δεν εχει λιωσει αστοχο ηταν αυτο που ειπα εγω....

Δημοσ.

Λογικά το σλότ τότε μας άφησε χρόνους :( Άμα βρεις καμία μνήμη που να τρέχει σε λιγότερα Mhz δοκίμασε την μπας και πάρει (ή μπες με την δεύτερη, ρίξε τις μνήμες στα 1333 ή 1066, ότι σε αφήνει πιο χαμηλά και σβήσε το / βάλε την δεύτερη και δοκίμασε).

Μετά άμα μπορείς βγάλε τον απο το ρεύμα, βγάλε την μπαταρία CMOS και καθάρισε με οινόπνευμα και πατονέτα το εσωτερικό του "χαλασμένου" σλότ και δοκίμασε πάλι.

Bios update μετά μένει αλλά δεν το νομίζω να σου κάνει κάτι....

Δημοσ.

εχω κανει τα μισα απο αυτα που μου λες αλλα τιποτα θα προσπαθησω να ριξω και τη συχνοτητα μπας...

ευχαριστω πολυ για την αμεσοτητα....!!! :-)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...