thanosgen Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 " The volume Macintosh HD could not be repaired! " Αυτό το μήνυμα μου έβγαλε. Δεν γνωρίζω καθόλου αν είναι ενεργοποιημένο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δυτυχώς ο δίσκος τερμάτισε φίλε μου, ή δεν μπορεί να επισκευαστεί μέσω των ρουτίνων του OS X αν θέλεις. Ίσως το DiskWarrior μπορεί να κάνει κάτι, ή το service. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosgen Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δίσκος? Στο πρόγραμμα Hard Disk Sentinel μου βγάζει ότι είναι καλός. Να μην δοκιμάσω να κάνω αυτά τα steps του Βίντεου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εγώ βαδίζω βάσει του αποτελέσματος του fsck command. Άν λοιπόν τρέξεις τις διαδικασίες του βίντεο, ο δίσκος θα φορμαριστεί (erase) με συνακόλουθη απώλεια των αρχείων σου. Πάντως δεν αποκλείεται να λειτουργήσει ξανά, όμως κατά την γνώμη μου δεν μπορεί να θεωρείται πλέον αξιόπιστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosgen Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Έπειτα απο εγκατάσταση των mac δούλεψε ΟΚ. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα