thanosgen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά έχω το Α1278 macbook pro και μου κόλλησε στο μηλαράκι και μετά από λίγο σβήνει κι όλας. Από ότι βλέπω με αφήνει να κάνω recover αλλά δεν προχωρώ γιατί φοβάμαι μην χάσω τα αρχεία μου.Πως μπορώ να κάνω back up σε υπολογιστή με windows τα αρχεία μου?Τι θα πρέπει να κάνω για να επαναφέρω το σύστημα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Όταν λες recover, εννοείς ότι μπορείς και κάνεις boot στο Recovery Partition ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 A1278 ειναι απο το 2008 εως το 2012 μοντελο, ποιο ακριβως ειναι το δικο σου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosgen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Αυτό που θέλω να κάνω στην ουσία επειδή από ότι κατάλαβα κόλλησε ιο το λειοτυργικό είναι να κάνω ένα φορμάτ και να ξανά λειτουργήσει το σύστημα μου. Έαν κάνω αυτά που βλέπω στο video εδώ θα είμαι ΟΚ? Τα αρχεία μου όμως θα χαθούν. Σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Φίλε μου πως να σε συνδράμω, αφού δεν απαντάς στην ερώτηση μου ;. Ενώ τα περί ιών και format ανήκουν στο περιβάλον windows, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το Mac OS X. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosgen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Όταν λες recover, εννοείς ότι μπορείς και κάνεις boot στο Recovery Partition ;. Κρατάω του κουμπί όπως το βίντεο και μου βγάζει αυτές τις επιλογές. Ειδάλλως το probook κολλάει στο μήλο και σβήνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Για άνοιξε το με πατημένα τα πλήκτρα cmd-R. Σου βγάζει το interface ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosgen Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 κανονικά μου το βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Ωραία, πήγαινε τότε στο Disk Utility και τρέξε την ρουτίνα "Repair Disk". Επιλέγεις το δεύτερο εικονίδιο του δίσκου και την τρέχεις. Κατόπιν επιλέγεις το πρώτο και την τρέχεις ξανά. Και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosgen Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 παλι τα ιδια.... τι κανουμε τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Τι μήνυμα βγάζει σε κόκκινο ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosgen Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 δεν βγάζει κανένα μήνυμα. Μου γράφει οτι δεν έχει κανένα πρόβλημα και 'ολα είναι ΟΚ. Να κάνω ότι βλέπω στο βιντεάκι καλύτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Τα αρχεία σου πάνε περίπατο, εφ΄ όσοn τρέξεις την διαδικασία του video. Το σύμπτωμα παραπέμπει σε σφάλμα στον δίσκο. Για startup με πατημένο το πλήκτρο shift μέχρις ότου εμφανιστεί η μπάρα, για boot σε Safe Mode. Επιμένει ;, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosgen Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 τπτ! οτι και αν πατήσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Άνοιξε το μηχάνημα με πατημένο το πλήκτρα cmd-S. Αναμένεται να δεις άσπρες γραμμές να τρέχουν που θα καταλήξουν σε ένα command line prompt Πληκτρολόγησε την εντολή και Enter· /sbin/fsck –fy Τι βγάζει, στο τέλος ;. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το FileVault ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα