Aggeluska Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Χαιρετε αποφασησα να φτιαξω ενα νεο pc με μεγιστο budget γυρω στα 700 ευρο.Η χρηση του θα ειναι κυριως για mmorpg παιχνιδια.Επειδη δεν θελω να μπαινω σε μπελαδες συναρμολογωντας ενα ενα τα κομματια αποφασησα να συναρμολογησω ενα pc απο τα eshop διοτι μενω αθηνα,το συναρμολογουν και επιπλεον δινουν και εγγυηση. Εκανα μια προσπαθεια να συναρμολογησω ενα pc αλλα οι γνωσεις μου δεν ειναι και τελιες οποτε αν μπορειτε να μου πειτε αν χρειαζετε να αλλαξω κατι πριν παο και το παραγγειλω η αλλιως αν δεν ειναι καλο να μου προτεινετε μια νεα συνθεση απτην αρχη. καλησπερα φιλε . Επειδη και εγω σκοπευω να αγορασω πισι τελος του μηνα με μπατζετ 500-550 ευρω μπορω να σου πω οτι με αυτα τα λεφτα που δινεις εσυ φτιαχνεις 3 φορες καλυτερο απο αυτο που εχεις παραθεσει. Θα σου συστηνα αν υπαρχει paypal να ψαξεις λιγο ebay και επιπλεον εγω προσωπικα την καρτα γραφικων θα την αγοραζα μεταχειρισμενη. η gtx750ti ειναι πιστευω στα ορια και σε 1 χρονο θα θες καρτα εαν παιζεις σε full HD και με anti analising κλπ. αν το μονο που παιζεις ειναι κανα ΛΟΛ κανα WOW και κανα CSGO τοτε η καρτα που εχεις διαλεξει ειναι τελεια. στο ebay θα βρεις την R9 280x μεταχειρισμενη που ειναι πολυ πιο καλη απο αυτην που διαλεξες με 130 ευρω. Για το τροδοφοτικο θα συμφωνισω με τα παιδια παρα πανω και θα σου πω πως ειναι τρελη υπερβολη . ενα corsair 550W 80+ στα 45 ευρω την κανει την δουλεια του . Μονο στην περιπτωση που κανεις SLI θες ενα 600W+ αλλα με την GTX750Ti δεν μπορεις να κανεις SLI ουτως ή αλλως . Οπως και να εχει ομως πανω απο 650W δεν σου χρειαζονται . Σου παραθετω μια το build που θα παρω εγω για να παρεις μια γευση . Εγω προσωπικα αυτο θα παρω http://de.pcpartpicker.com/p/LMHsjX. και μαι επιπλεον μεταχειρισμενη R9 280x με 130 ευρω απο EBay.
nepe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Παρατηρησεις, χρειαζεσαι οπως και δηποτε εναν SSD για ΜΜΟ γιατι με τον απλο σκληρο θα freezαρει το παιχνιδι οταν ανοιγει ατομα και NPCs που εμφανιζονται στην οθονη σου. Tα παιχνίδια τρέχουν στην ram... αυτό που λες εσύ είναι το ποσο γρήγορα ας πούμε θα φορτώσει μια νέα πιστα/map για 1η φορα το παιχνίδι, το ποσο γρήγορα θα διαβαστούν από τον σκληρό δίσκο τα αρχεια τις πιστας/map Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο mmo game ας πούμε guildwars2 archeage τα οποια είναι 20gb+ (πολύ μεγάλα δηλαδή) μέσα σε αυτά τα 20gb η μια πιστα/map είναι λίγα mb, μπορεί ο ssd να δώσει γρηγορότερα αυτή τι πιστα αλλα η διαφορα δεν θα είναι εμφανής με το μάτι καθώς και ο hdd και ο ssd τα λίγα mb τα μεταφέρουν πολύ γρήγορα τόσο όσο το ανθρώπινο μάτι δεν θα δει διαφορα ΜΕΣΑ στα games.. Το ποσο γρήγορα θα φορτώσει το παιχνίδι το ποσο γρήγορα θα γίνει install/unistall ναι αυτό διακρίνεται με το ανθρώπινο μάτι εύκολα διοτι δεν μιλαμε για λιγα MB αλλα για πολλα GB. Εχουν γινει απειρα topics σε διαφορα forum για το αν ο ssd επιρεαζει τα FPS η το lag στα παιχνιδια η αν δινει καποιο advantage, οχι δεν κανει τιποτα απο τα 3 παραπανω. http://www.tomshardware.co.uk/forum/290143-32-will-improve-game-performance http://www.tomshardware.co.uk/forum/288329-32-would-stop-lagging-games http://www.hardocp.com/article/2013/12/10/hdd_vs_ssd_real_world_gaming_performance/5#.VGjH7WcvhUA We can definitively state that our gaming performance as shown prior on our HDDs is exactly the same under the SSDs; there is no difference in gameplay performance. All the feedback and suggestions that we should upgrade to SSDs because our HDDs were holding back gameplay performance and consistency were misplaced. We were not being held back. The actual consistency and smoothness under the SSD is the same as we experienced under our previous HDD; and that HDD was not exactly "new." Consistency, framerate, gameplay performance, is exactly the same under our new SSDs. That said, the load times of actually getting into the games is greatly improved, and that alone helps us since we are loading in and out of games all day while testing. That's just a time saver. As stated, we are now running SSDs on our video card review systems, but as tested there are no gameplay performance differences because of it. The load time improvements though are very welcomed.
StigmaX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το τροφοδοτικό σου είναι overkill για τη σύνθεση. Gaming Pc με την 750 που πας? Κόψε κάτι από τροφοδοτικό, και με 50€ υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις. Και κάρτα γραφικών δες τη 280. Αν είναι ακριβή στο eshop πάρε την από σκρουτζ. Επίσης ο ssd είναι must εν έτη 2015.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα